Şimdi Ara

Pioneer USB Teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pioneer mhv-1400 usb oto teypin hakkındaki yorumlarınız öğrenebilirmiyim birde usb deki şarkıları klasörler halide gösteriyormu yoksa hepsini tek listede mi çıkarıyor? Şimdiden herkese teşekkürler...

Pioneer USB Teyp

• KARDEŞ NE KADAR BU CD ÇALARIN FİYATI? 00 LI SERİLERE VERİCEĞİN PARAYLA 50 Lİ SERİLERİN ÜST MODELLERİNİ ALABİLİRSİN. SORUNUN CEVABINI BİLMİYORUM FAKAT MESELA 8350 SERİSİNDE KLASÖR OLARAK GÖSTERİYO. HEM ÇOK ŞIK. FİYATI 300-350 ARASINDA DEĞİŞİYO. BAK DERİM BEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitex72

KARDEŞ NE KADAR BU CD ÇALARIN FİYATI? 00 LI SERİLERE VERİCEĞİN PARAYLA 50 Lİ SERİLERİN ÜST MODELLERİNİ ALABİLİRSİN. SORUNUN CEVABINI BİLMİYORUM FAKAT MESELA 8350 SERİSİNDE KLASÖR OLARAK GÖSTERİYO. HEM ÇOK ŞIK. FİYATI 300-350 ARASINDA DEĞİŞİYO. BAK DERİM BEN.

ben sizin dedğiniz fiyatlarda bi teyp düşünmüyorum bunun fiyatı 160-180 tl arası elbette dediğiniz modeller bundan çok daha iyi. yine de teşekkürler
  • Kardeş bnde pıoneer 3050 var güzel bi teyp 150 tl istiyorum az kullanılmış bn daha yüksek bi model alcağım için satıyorum istersen bi görüşelim
  • 200 tl ye 4350 vardı. İzmir çankaya Bit pazarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.