Şimdi Ara

PIONEER VSX-1018AH Mİ? ONKYO TX-SR 606 MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski sistemimi satmış bulunuyorum. Kulağımın alışmış olduğu bir ses var ve yeni alıcağım AVR'Nin de eskisinden kötü olmasını istemiyorum.

Bu yüzden sanal ortamda biraz araştırma yapıp (henüz sesleri dinleyemedim) bana uygun olabiliceğini düşündüğüm 2 AVR seçtim.

Aslında iki AVR arasında çok büyük fark yok. THX (çok önemli değil) HDMI ve bir kaç giriş çıkış dışında.

Siz hangisini tavsiye edersiniz.

EDIT - Arkadaşlar küçük bir fikir değişikiği oldu ve bunun için tekrardan başlık açmak istemedim. Bu arada ilgi alakanız için sonsuz tşkler.

Şimdi ramazandan sonra amerikadan getirtme imkanım doğdu ve dolayısıyla ordaki fiyatlar tabiki daha uygun. ayırdığım bütçeyle çok güzel AVR'lerden birine çok daha ucuza sahip olabilicem.

Yine iki model seçtim

PIONEER VSX-1018AH (bu amerika versiyonu ve eski anfimin abisi)

ÖZELLİKLER

ONKYO TX-SR 606

ÖZELLİKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 22 Ağustos 2008; 22:08:49 >

• 2si de onkyonun eski serilerinden, fiyatı az olanı alın derim.ama ben 703 ü alırdım.
  • Eski olması önemli değil. Benim için gerekli olan ses formatları her ikisinde de mevcut.
    siz 703 diyorsunuz.
  • bende 3 yıldır onkyo 703 kullanıyorum varsa merak ettiin bişey sorabilirsin bana aklına takılan felan
  • Merhaba,
    TX-SR 604 için ne kadar fiyat aldınız?
  • Tristen dostum merhaba,ben 4 gün öncesine kadar 604 ü kullanıyordum,yeni nesil ses formatlarını desteklemediği,benim 9.6 lara zayıf kaldığı,bi-amping yapma imkanı olmadığı,bass seslerde yumuşak olduğu,stereo sunun zayıf olması gibi sebeplerle,çok şık olmasına ,sinema performansınında çok başarılı olmasına rağmen,ağırlıklı olarak müzik dinlediğim için amfimi satıp yamaha 663 aldım.604 le alakalı her türlü soruna yanıt vermeye çalışırım.Bu işte ekonomik güç çok önemli kafandaki miktarıda yazarsan tahminim forumdaki arkadaşlar dahada kolay yardımcı olabilirler sana....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

Merhaba,

900YTL Fiyat aldım dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha AX-870 mı Denon PMA-1060
    14 yıl önce açıldı
    Pioneer VSX 417 K alınırmı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

Tristen dostum merhaba,ben 4 gün öncesine kadar 604 ü kullanıyordum,yeni nesil ses formatlarını desteklemediği,benim 9.6 lara zayıf kaldığı,bi-amping yapma imkanı olmadığı,bass seslerde yumuşak olduğu,stereo sunun zayıf olması gibi sebeplerle,çok şık olmasına ,sinema performansınında çok başarılı olmasına rağmen,ağırlıklı olarak müzik dinlediğim için amfimi satıp yamaha 663 aldım.604 le alakalı her türlü soruna yanıt vermeye çalışırım.Bu işte ekonomik güç çok önemli kafandaki miktarıda yazarsan tahminim forumdaki arkadaşlar dahada kolay yardımcı olabilirler sana....

tamerege Sana da merhaba.
    Benim için yeni ses formatları pek de önemli değil, şu an için eskiler yeterli.
    Stereo sesin orta sınıf bir AVR'de zaten bana yetmeyeceğinin farkındayim. (Eski AVR pioneer VSX-1015di ve hoştu)
    Bu arada yamahan hayırlı olsun, eminim güzel bir AVR almışsındır, fakat yamaha'nın çizgisini kendimle bütünleştirmiyorum. O yüzden yamaha listede mevcut değil.
    Bu arada bütcem 1000 - 1250ytl arası

604'ün sadece stereo sesinden memnun kalmadıysan, benim için problem değil. müzik için stereo bir anfim mevcut. müziği onunla dinlemek bana daha keyifli geliyor.
    anlattıkların dışında tavsiye edeceğin neler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 18 Ağustos 2008; 10:36:15 >

• Sevgili Tristen
    PM attım, belki faydası dokunur...
  • onkyoda all channel stereo seçeneği güzeldir ama tabi tercih meselesi.
  • Sevgili tristen,
    Madem ki bütçeniz 1000-1250YTL, çok rahatlıkla 605 veya iyi bir pazarlıkla 705 bile alabilirsiniz bu bütçeyle...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 18 Ağustos 2008; 11:33:04 >
  • Bence Onkyo 606'da düşünülebilir, yeni ses formatları lazım deme yarın bir gün işin düşer bu defa da niye almadım dersin,

Bence almışken en azından bütçene göre olan Onkyo 606yı araştır derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Sevgili tristen,
    Madem ki bütçeniz 1000-1250YTL, çok rahatlıkla 605 veya iyi bir pazarlıkla 705 bile alabilirsiniz bu bütçeyle...

amf23 kardeş
    Peki nereden alabilirim?
    Tavsiye edebileceğin dükkan yada mağaza var mı?
  • quote:

Sevgili Tristen
    PM attım, belki faydası dokunur...

Cevapladım ve inanın faydası oldu üstad
  • Dostum valla 1250 ytl gibi bir bütçe ayırdıysan gayet güzel yeni nesil ses formatlarını da destekleyen bir avr rahata rahat alırsın,spidr bu konuda sana muhakkak yardımcı olur inan bana,kendisine bir pm at istersen...Bu arada 604 için 900 ytl bence çok para benim 604 ü (ki 6 aylık cihazdı)kaça saydıklarını bir bilsen,boş ver 900 ytl verme bence...onkyo düşünüyorsan sinema için bencede çok başarılı bir amfi hiç korkma oldukça zevkli ve kullanımı kolaydır...
    quote:

tristen Tarih 18 Ağustos 2008; 10:10:52

quote:

Merhaba,

900YTL Fiyat aldım dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: tristen

quote:

Sevgili tristen,

amf23 kardeş
    Peki nereden alabilirim?

@gaziemir 1 ay kadar önce 975YTL ye sıfır 605 almıştı, pm atabilirsin, bir de sözkonusu mağaza için @hakansolak kardeşimizin de referansı sağlamdır, pm atarsan yardımcı olur
    Hakan gözüm bak yine hayırlı bi işe daha vesile olacaksın gibi duruyor

• valla çok sevinirim .ama mal yok ortalıkta dostum
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tristen

quote:

Sevgili tristen,

amf23 kardeş
    Peki nereden alabilirim?

@gaziemir 1 ay kadar önce 975YTL ye sıfır 605 almıştı, pm atabilirsin, bir de sözkonusu mağaza için @hakansolak kardeşimizin de referansı sağlamdır, pm atarsan yardımcı olur
    Hakan gözüm bak yine hayırlı bi işe daha vesile olacaksın gibi duruyor

• Olsa ben de alıcam zaten
    Hakan'ımız sağolsun
  • Tristen dostum selamlar,ne yaptın neye karar verdin.Koptun forumdan merek ettik..
  • Merhaba,
    turkeyforum da Denon 1908 AVR yi 700 YTL ye satıyorlar. Fiyatı çok uygun. Bence hiç kaçırma

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=450932
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.