Şimdi Ara

pioneer vsx 415 jamo e350 hakkında yardımcı olabılırmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ısın ucu bucagı yok anlasılan ve herkesın cebındekı parayla alakalı oldugunu forumlarda cok guzel dıle getırmıssınız,ellerınıze saglık.teknosada pioneer 415 ın fıyatı 499 ytl ve jamo e350 nın fıyatı 520 cıvarındaydı.bundan daha fazla butce ayıramıyorum.sızlerın tavsıyelerını dıkkate alacam.home cınema ve muzık dınleme ıcın ayırım yapamayacam.cunku ıkısındede kullanmak ıstıyorum.yanı dengelı bır urun olmasına dıkkatt etmek ıstıyorum.cok yuksek seslerden zıyade keyıf verebılecek sesı duzgun alabılırmıyım acaba bu kombınasyondan.cok fazla bılgıye sahıp degılım bılgılernızı paylasırsanız sevınırım.saygılar

• valla
    bende pıoneer 714 dusunuyodum ama herkes sakın alma dedı
    714 e boyle dıyorlarsa 415 nasıldır allah bılır :D
  • 714 iyidir de o fiyatına göre değerlendirildi. yoksa öve öve bitiremedikler yamaha rx-v350, 357 den
    pioneer 415 daha iyi geliyor.
  • bence o fiyata pioner yerine yamaha tercih etmelisin. hem müzik hemde film olarak daha doyurucu olur...
  • ha işte makyajı daha iyi olsa idi pioneer 415 tercih ederdim. yamaha rax*v350 400lira, rx-v357 536lira tekno sa da. 357-350 hiç farkı yok ''component video select'' dışında.
    gel gör 415 daha iyi izlenim bıraktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.