media marketten teşhir ürünleri olan vsx 417 avr ve dv 310 dvd player aldım.şimdi bu ürünlere uygun bir ev sinema sistemi kurmak istiyorum.bana neler önerebilirsiniz.
bunlarla takas yapılabilecek ev sinema sistemide olabilir.iyi sistemlere fiyat farkı ödenebilir.teşekkürler
Bunlara hop seti olarak wharfedalr crystal serisi,jamo 506 lar hem surulebilrligi ve uyumu hemde avr yr fiyat bazinda uygun gelebilcek ve memnun edebilecek secenekler. Avr ile takas yoluna giderseniz butce olarak 1500 tl gibi rakamlara ulasabilirsiniz ki bence su an ilk sisteminiz ise bu tip hop seti alarak devam ediniz.Bununla ihtiyaclarinizi tanimlar,isteklerinizi belirler ve daha az butce ile size en iyisi olabilecek sistem kurmak icin birikimi elde edebilirsiniz. Bu benim fikrim.Cunku bende eski olmadigimdan ilk surecin bu sekilde gecirilmesinin,hobi olarak surdurulecekse faydali olacagini dusunuyorum
önerilerin için teşekkürler.sana katılıyorum avr ye hoparlör takımı tamamlamak en doğrusu olucak.marka olarak pioneer olmasını istiyorum.1000 tl yi geçmeyecek şekilde en iyi performansı hangi modellerle alabilirim teşekkğrler
pioneer speakerlarida inceleyin zaten o fiyat araliginda bir-iki modeli var bildigim kadari ile ama emin olun wf ler pio kadar uyum saglayacak ve fiyatina gore daha memnun eder cinsten. Ama tabi her iki secenegide dinlemenizde fayda var.