Şimdi Ara

PIONEER VSX-520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pioneer VSX-520 almak istiyorum ama bu konularda çok bilgili değilim vatan da 1200 TL civarı Media Mark'ta 800 TL piyasada 600-650 TL civarında bulmak mümkün ama cihazla ilgili profosyonel arkadaşlar yardımcı olursa içim rahatlamış olacak.. Şu da olabilir bu fiyatlara daha iyi alınabilecek bir cihaz varsa tavsiye de alabilirim. Şimdiden teşekkürler..

• Kullanacağınız , hop. markasını yazarsanız yardımcı olalım....
  • hocam şu an elimde kenwood s-f700 kule tipi 100w 6 ohm 4 yollu hoparlör mevcut ve pioneer a-445 amfi var amfiyi elimden çıkarmayı düşünüyorum.. ama arkadaşımda bu işe sıfırdan başlıcak yani 2 tane VSX-520 almayı düşünüyoruz..
  • Şahsi fikrim , elinizdeki ürünlerin hepsini elden çıkarıp ,bütçenize uygun bir sistem kurmanız , bütçe belirtmeniz daha faydalı olabiliriz.....
  • ben sadece pioneer VSX-520 modeli hakkında bilgi almak istiyorum tavsiyeleriniz için teşekkürler..
  • Giris seviyesi ve fiyat performans olarak cok iii bi urun elinizdeki hoparlorleri cok rahat surebilir. Cok ust performans dusunmuyosaniz isinizi fazlasiyla gorecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum teşekkürler yani sonuçta biyer isletmicem evde müzik film vs kullanıcam onun için yeterli olur diye düşünüyorum..

Amfiyi pc ye bağlamak sağlıklı mıdır peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kullanıyorum çok memnunum pc ye bağlamak tabiki mümkündür zaten avr nin avantajı çok giriş olmasıdır uydu , pc, ps3, bluray , dvd neyiniz varsa bağlayabilirsiniz hemen hemen her türlühoparlörü sürebilir bu kalitede bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi seçenek diye düşünüyorum sıfır fiyatı 659 tl ye alabilirsiniz.
  • VSX-520 nin sıfırı nerede satılıyor acaba 600-650 arası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

Giris seviyesi ve fiyat performans olarak cok iii bi urun elinizdeki hoparlorleri cok rahat surebilir. Cok ust performans dusunmuyosaniz isinizi fazlasiyla gorecektir

selamlar @headbanger6. vsx-520 kullanıcısıyım. Performanstan kastınız nedir? Özellik olarak değil de ses kalitesi olarak vs. üst modellerden ne kadar farkı vardır?

Bu arada her nedense bostancıda her tarafı açık yüksek kat dairemde radyo çok net çekmiyor, cihazla alakalı değil, bir şekilde parazit vs var. mevcut anteni yetersiz kalıyor. nasıl bir anten kullansak daha iyi performans alabiliriz, nereden bulunur?
  • Lx serileriyle ses olarak Bariz fark olur. Tabi beraber surdugunuz hoparlorlerde cok buyuk etkendir.AMA dedigim gibi giris seviyesi bayagi iii bi cihazdir. Bende bi ara kullandim. Klipsch hoparlorlere gecince lx71 ile degistirdim. Anten ise basit bi kablo antenle halledebilirsiniz. Her yerde bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.