Şimdi Ara

Pioneer VSX-520 Kullananlar Topluluğu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
875
Cevap
22
Favori
56.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam evet bağlayabilirsiniz bir adet coax kablo ile 520 nin subwooferı çıkışını lfe yazan mor renkli girişe bağlayın ve 520 den sw seçeneğini yes seçin 2.1 dinlemek isterseniz plus seçin x-overı ise kullandığınız hoparlör setine göre ayarlayın
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler. Harman kardon un bu modeli z5500 woofer'ı ile aynı gibi geldi bana. sizde dikkat ettinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    önemli değil hocam benzeyebilir ama aynı olduklarını zannetmiyorum 5500 10 inç bu 8 inç diye biliyorum
  • lawyerkaan L kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu ben de vsx 329 ile yaşıyorum. ben optik kablo ile tv'yi cihaza bağlamama rağmen ses alamıyorum. Siz bu sorunu çözebilmiş miydiniz?
  • Merhabalar, ayarlardan SW On veya SW Plus seçince front hoparlörlerde neden bas kısılıyor. Ben hem sub woofer hemde front hoparlörlerden bas gelmesini istiyorum. Böyle bir seçenek yokmu 520k da?
    Merhaba hocam front hoparlör seciminiz large olmalıdır sw plus seçeneğinde subwoofer sürekli çalışır

• Front'lar zaten large seçili olduğu halde bu bahsettiğim olay var.

Hocam x över değeri kaçta ? 50 yapıp dene bakalım

• Xover 50 de.

bas ayarın kısık olabilir yada db değerlerin sw ye göre azdır ondan olabilir birde o ayarları kontrol et
  • Arkadaslar sistem hakkinda yardim rica ediyorum cok kararsz kaldim ivedi bilgi rica ediyorm. Muzigi hi-fi standartlarda film leride dolby dts formatinda her ikisinnde hakkini vererek dinleyip izlemeye ugrasiyorum. Yeni evimde hem muzik hemde sinema keyfi anlamnda guzel bir sistem kurmak istiyorum limitim 2000 - 2300 tl civari ve elimde hali hazirda pioneer A445 stereo amfi ve koda aktif subwoofer var ve biliyorumki muzigi stereo olmadan ayni lezzette avr de dinleyemem ama muzik icin ayri bi kule avr icin farkli bi hoparlor almakta istemiyorum sirf bass i tatmin etsin diye aktif bass ta avr ye baglamak istemiyorum :( tek bir cihazda hem ps4 hemde tv hem pc hemde hi-fi muzik dinlemek istiyorum ve sirf bunun icin gidip lg nin gurultu boom basinida para vermek mantikli gelmiyor.tak cikar yap boza gerek duymadan bu dediklerimi yapabilecegim mantikli bir bilgi alabilirmiyim sizlerden? Dusuncem vsx520 + infinity reference 81 mk2 veya magnat supreme 802 veya supreme 2000 + center vs. Eve alacagim esyalari biraktim bunlari dusunmekten beynim yanacak :)

• Merhaba, Bir süre önce VSX 520 + S21W aktif subwoofer + S-ESR2 LR hoparlör seti almıştım. Ses sistemine TV+Pioneer BDP 140 BluRay çalıcı+AppleTv bağlı. Film ve TV izlerken oldukça tatmin edici ses derinliği ve perfomansına sahip olduğunu düşünüyorum. Ancak müzik dinlerken tiz sesleri (sonuna kadar açık) yeterince duyamıyorum. Acaba bu cihazdan mı yoksa hoparlörlerden mi kaynaklanıyor ? ya da bilmediğim bir ayarı mı var ? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  • dstuncer D kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama bu ne kadar ekmek o kadar köfte olayı :) insanlar boşuna binlerce tl harcamıyor bu hobiye. Keyifli seyirler..

• vsx 520 amfim var kumandasını alırken axd7652 verdiler. Fakat tanımıyor cihaz. Kalibre ayarımı var yoksa yanlış kumandamı acaba ? Kumandayı türkiye den temin edebilecegim bi yer varmı ?
  • AXD7587 var kumanda olarak bunu dene istersen.
  • ab.yilmazz A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeni bitirdim bu isleri 7.1 sistem kurdum 2 aydir inan daha yeni oturup film izlicem:) sizde simdi hic kolon yok mu isterseniz ozel mesaj atin bana yardimci olmaya calisayim.az cok halinizi anlayabiliyorum çünkü

• selam pioneer vsx 520 amfi ve denox magnificus set aldım bas kullanmadan güçlü ses alabilirmiyim yoksa bir bas almam gerekmi
  • merhaba,

Bugün teknosadan vsx-520 şube teslimi olarak aldım. Kutudan sadece vsx-520 ve kitapçıklar çıktı. Power kablosu, mikrofon, antenler ve uzaktan kumanda çıkmadı. Cihaz bana, ben cihaza bakıyorum şu an. Cihazın çalışıp çalışmadığını dahi bilmiyorum.
    Sorularım:
    1- mikrofon gerekli mi?
    2- Power kablosu ve uzaktan kumandayı nereden ve ne kadar fiyata temin edebilirim?
    3- Anten kablolarını almayı düşünmüyorum. Bir şey kaybeder miyim? Fm anteni için bir şeyler uydurabilir miyim?

Elimde bulunan ekipmanlar aşağıdadır.
    - pioneer s-esr2-cr (2rear +1 center)
    - pioneer s-21w subwoofer
    - pioneer s-dv202 5.1 hoparlör seti
    - pioneer xv-dv404k dvd oynatıcılı amfi receiver
    - yamaha ns-f150 (iki adet) Nominal Input Power:50w Maximum Input Power:180w Sensitivity:88 dB/2.83 V/1 m Impedance:6 ohms
    - sierra dvd player (on yıl önce migros'tan almıştım)
    - sony 40" lcd tv (2008-2009 yılında almıştım)

4-Bu ekipmanlarla vsx-520 yi kullanabilir miyim?
    5-Gereksiz olan var mı?
    6-xv-dv404k kumandası, vsx-520'de çalışır mı?
    7-xv-404k + s-dv202 seti, 10 yaşındaki oğlumun odasına mı kurayım, yada vsx-520'ye xv-404k ile bir mi kullanayım?
    8- 1997-98 yıllarında Ankara'da askerdeyken almış olduğum kenwood xd.... müzik setimin hoparlörlerini kullanabilir miyim? LS H6 max:80w 6ohm 3way speaker

Kullanım amacı: %60 tvden film izleme, %20 müzik ve %10 trt fm %10 dvd'den film izleme

Farklı önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler...

• qqqwweerrtt Q kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

1-) kurulum için normalde gerekli ama mikrofon olmadanda kurulum yapılabiliyor manuel olarak
    2-) power kablosu masaüstü psu larında kullanılan kablo ile aynı tam olarak ismini hatırlayamadım kumanda ise ucuz değildir diye tahmin ediyorum digicom ile görüşün onlar size bilgi verir veya akıllı kumanda kullanacaksınız ama tüm fonksiyonları kontrol etmeyebilir
    3-) fm anteni kablosu satılıyor onu temin edebilirsiniz

elinizde çok sayıda hoparlör var önce hangisini kullanacağınıza karar verin kendi fikrim yamahaları front pio esr2 leride center rear woofer ise s-21 olacak zaten

dvd artık kalmadı ama ben illa kullanacam derseniz bağlayabilirsiniz

4-) dvd kullanabilirsiniz ama günümüzde oynatıcı işini tv pc veya blu ray media player kullanıldığı için dvd pek kullanılmıyor
    5-) ona siz karar vereceksiniz ama bana göre avr aldıktan sonra diğer ses ürünleri ve hoparlörleri elden çıkarırdım şahsen
    6-) çalışmaz
    7-) başka yere kurup kullanmak size kalmış 2 adet sistem kullanmanıza gerek yok ayrıca olmaz da zaten
    8-) bağlayabilirsiniz ama şu var toplamda 5 adet hoparlör 1 adette aktif subwoofer bağlama şansınız var

öneri olarak dediğim şekilde hoparlörleri bağlardım kumanda ayarlayıp kurulumu yapardım tv eski model olduğu için media player özelliği yoktur olsa bile format ses desteği sorunu çıkaracaktır bunun için ya media player alırdım yada pc bağlama imkanı var ise pc bağlardım

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.