Şimdi Ara

Pioneer VSX 528 - Pure Acoustics Proxima 60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar Hi-Fi konusunda 1 ay öncesine kadar hiçbir bilgim olmamasına rağmen forumdan des_955 ve turuncu55 nickli arkadaşlarla yaptığım bilgi-alışverişi sonucu ortaya böyle bir sistem çıktı

Amfi:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PIONEER-VSX-528-6x-HDMI-AirPlay-DLNA-MHL-Sayesinde-Ultra-HD-4K-Pass-vTuner-Internet-Radio-5.1-Kanal-AV-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,502980,1355175.html?langId=-14
    Hoparlör:http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=890997&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUST%C4%B0CS-PROXIMA-60-5.1-PAKET-HOPARL%C3%96R-S%C4%B0STEM

Ürünlerin siparişini geçmeden önce bildiğiniz daha uygun fiyatları paylaşırsanız sevinirim.Ekstra ekleyebileceğim önerilerinize açığım :)
    Artı olarak arkadaşlardan hoparlör ayağı- kablo - kablo ucu vs gibi konularda'da fikirlerinizi severek duymak isterim.

Önümüzdeki hafta sistem resimlerini yüklemeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

İyi Forumlar Diliyorum..
     Pioneer VSX 528 - Pure Acoustics Proxima 60 Pioneer VSX 528 - Pure Acoustics Proxima 60

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_n

Meraba arkadaşlar Hi-Fi konusunda 1 ay öncesine kadar hiçbir bilgim olmamasına rağmen forumdan des_955 ve turuncu55 nickli arkadaşlarla yaptığım bilgi-alışverişi sonucu ortaya böyle bir sistem çıktı

Amfi:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PIONEER-VSX-528-6x-HDMI-AirPlay-DLNA-MHL-Sayesinde-Ultra-HD-4K-Pass-vTuner-Internet-Radio-5.1-Kanal-AV-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,502980,1355175.html?langId=-14
    Hoparlör:http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=890997&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUST%C4%B0CS-PROXIMA-60-5.1-PAKET-HOPARL%C3%96R-S%C4%B0STEM

Ürünlerin siparişini geçmeden önce bildiğiniz daha uygun fiyatları paylaşırsanız sevinirim.Ekstra ekleyebileceğim önerilerinize açığım :)
    Artı olarak arkadaşlardan hoparlör ayağı- kablo - kablo ucu vs gibi konularda'da fikirlerinizi severek duymak isterim.

İyi Forumlar Diliyorum..
     Pioneer VSX 528 - Pure Acoustics Proxima 60 Pioneer VSX 528 - Pure Acoustics Proxima 60

Yazacaklarım size antipatik gelmesin öncelikle kusura bakmayın malum bu zevk ısı ve herkes bu ise ayırdığı bütçe çerçevesinde haraket ediyor. Ama sunu size söyleyeyim yazdiginiz ürünlerin ikiside çok giris seviyesi hatta girişin de altı sıfır fiyatları ile az bise daha üzerine para daha ekleyerek ikinci el daha iyi bir sistem alın aksi takdirde bos yere paranizi yakarsınız bu urun Ler Le. Benim ünlü bir kelimem var beni tanıyanlar bilir onu yazardim falan ama antipatik olmayayım sizinle muhabbetin yok cunku

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Zaten bu konuyu açmamdaki sebep değerli arkadaşların fikirlerini almaktı :)bütçem 2000TL 2.el ürün arada sırada alıp satıyorum fakat bu tarz bi işte 2.Ele girmeyeceğim amaç ev kullanımı:)ve 2000TL'ye alabileceğim en iyi sistemi oluşturmaya çalışıyorum :)
  • harun_n kullanıcısına yanıt
    ben kendim buna yakın bir sistem kullanıyorum ve oldukça memnunum bütçeme göre en iyisini yaptığımı ve iyi sonuç aldığımı düşünüyorum bana keyif veriyor açıkcası benim kendi görüşüm daha iyi ikinci el almaktansa sıfır yeni bir alt model alırım ve bu düşünce ile sıfır sistem kurdum forumdaki bir çok arkadaşda ki sistemlerin yanında sistem bile denmez ama bana yetiyor açıkcası kısaca güzel ikili olurlar alınabilinir
    tabi almadan önce imkanınız var ise deneyin... kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

ben kendim buna yakın bir sistem kullanıyorum ve oldukça memnunum bütçeme göre en iyisini yaptığımı ve iyi sonuç aldığımı düşünüyorum bana keyif veriyor açıkcası benim kendi görüşüm daha iyi ikinci el almaktansa sıfır yeni bir alt model alırım ve bu düşünce ile sıfır sistem kurdum forumdaki bir çok arkadaşda ki sistemlerin yanında sistem bile denmez ama bana yetiyor açıkcası kısaca güzel ikili olurlar alınabilinir
    tabi almadan önce imkanınız var ise deneyin... kolay gelsin...
    Yaklaşık 1 aydır bende eve düzgün bir sistem kurmak amacı ile araştırma yapıyorum, önceliğim müzik ara sıra sinema. Ancak araştırdıkça kafam karışıyor, dediğine katılıuyorum öncelik bütçe. bu vsx 528 özelliklerine baktığımda banada mantıklı geldi. Ancak benim merak ettiğim konu şu amfi yemi daha fazla bütçe ayırmalı yoksa hoparlöremi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagus35 -- 26 Ağustos 2014; 17:12:25 >

• vagus35 V kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam denge olayı mümkünse denk olarak kullanın örnek olarak vsx-528 1000 lira civarı pure acoustics te 1000 lira kısaca denk olması yeterlidir ama şuda var iyi bir avr veya hoparlör veya set alınıp birindeden kısılıp ileride ona uygun bir yükseltme yapılabilir bu işlerde 2.elde takip etmek gerekir tabi 2.el alma niyetiniz var ise
    merhaba hocam daha öncede konuşmuştuk yine söylüyorum 0 olarak bütçeniz dahilinde alabileceğiniz iyi ürünler 2 side tabi gene karar sizin
  • quote:

Meraba arkadaşlar Hi-Fi konusunda 1 ay öncesine kadar hiçbir bilgim olmamasına rağmen forumdan des_955 ve turuncu55 nickli arkadaşlarla yaptığım bilgi-alışverişi sonucu ortaya böyle bir sistem çıktı

İyi Forumlar Diliyorum..

Selamünaleyküm

Vsx-528 ve magnat 802 hct 5.1 kullanıyorum. Özellikle filmlerde gayet memnunum. Müzik işin içine girince her zaman için tavsiye edilen iyi bir stereo amfidir. Yani işin o kısmı biraz uzun ve karışık... Kısaca film için kullandığım sistem ve muadilleri yeterli olur. Sağlıcakla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

İyi Forumlar Diliyorum..

Selamünaleyküm

Vsx-528 ve magnat 802 hct 5.1 kullanıyorum. Özellikle filmlerde gayet memnunum. Müzik işin içine girince her zaman için tavsiye edilen iyi bir stereo amfidir. Yani işin o kısmı biraz uzun ve karışık... Kısaca film için kullandığım sistem ve muadilleri yeterli olur. Sağlıcakla...
    Değerli vaktinizi ayırdığınız için tşk ederim.Proxima'lar bugün elime ulaştı :) bak bak doyamadım açıkçası :D Amfi konusunda halen kararsızım çünkü 921-K ve 528'in fiyatı başa baş :( ileride 2 tane de daha hop ekler miyim diye düşünüyorum 921-K'nın çıkış gücü 150W 528'in 130 Watt kafa kurcalayıcı çok konu mevcut :D kablo seçimi ayrı bi olay zaten :D Vs vs vs vs uzayıp gidiyor :D

Nacizane fikrim eğer önceliğiniz müzik ise ve arada sırada film izlerim diyorsanız stereo sistem kurmanız yönünde olacaktır. Çünkü 4000tl'lik bir Avr bile 1500tl'lik stereo amfiden daha kötü bir stereo performansı veriyor. Ayrıca son dönemde konuştuğum birkaç kişi Pioneer AVR'lerin müzik (stereo) performansından hiç memnun değildi.

Bu arada kendi deneyimlerime dayanarak Onkyo ve Sony AVR'lerin stereo olarak daha başarılı olduğu yönünde. Önceki Avr'im olan 1200tl'lik Sony Str-dn840, şu an kullandığım ve daha üst seviye bir avr olan Onkyo 828 ile denk bir stereo performansa sahipti. Eğer illaki 5.1 ve AVR'li bir sistem kuracaksanız stereo performansı daha çok beğenilen yamaha, Marantz, Onkyo gibi markalara bakınız.

Ayrıca bütçe kısıtlı ise ve illaki Avr ile bir sistem kurulacaksa ilk etapta iyi bir çift kule hoparlör alın. En azından bütçe kısıtlı ise hoparlör kalitesinden taviz vermemiş olursunuz. Bu da size daha iyi bir stereo performans sağlar.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz cevap doğrultusunda ( Bütçeye göre tabiki) Vsx528 in karşısına Marantz NR 1504 ü koydum fiyatlar hemen hemen yakın. Nedersiniz siz olsanız tercihinizi hangi yönde kullanırdınız.
    528'in yerine bence Marantz 1504 tercih edilmelidir.
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Valla ne seçeceğime bi türlü karar veremedim açıkçası :D
  • quote:

Valla ne seçeceğime bi türlü karar veremedim açıkçası :D
    Alın benden de okadar
    merhaba hocam kolonlara bakmakla olmaz avr yi alıp kullanın derim bir an önce 921 2011 model vsx-528 2013 model ama özellik olarak ve ayar menüsü olarak vsx-921 vsx-528 den üstün watt işine takılmayın arada öyle dağlar kadar fark yok zaten ev ortamında son seslere çıkabileceğinizi düşünmüyorum ama ev müstakilse orası size kalmış birde diğer arkadaşlarında dediği gibi marantz 1504 te vsx-528 den ayar ve ses özellikleri bakımından üstündür kablo için kafa karıştırmaya gerek yok piyasada satılan monster hama vivanco prolink vb. gibi markaların 1.5 mm veya 2.5 mm kalınlıkta kablo alırsınız olur biter fazla düşünecek bir durum yok yoksa iş sarpa sarar işin içinden çıkamazsınız birde arka hoparlörler için ayak gerekir onuda listeye dahil edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam kolonlara bakmakla olmaz avr yi alıp kullanın derim bir an önce 921 2011 model vsx-528 2013 model ama özellik olarak ve ayar menüsü olarak vsx-921 vsx-528 den üstün watt işine takılmayın arada öyle dağlar kadar fark yok zaten ev ortamında son seslere çıkabileceğinizi düşünmüyorum ama ev müstakilse orası size kalmış birde diğer arkadaşlarında dediği gibi marantz 1504 te vsx-528 den ayar ve ses özellikleri bakımından üstündür kablo için kafa karıştırmaya gerek yok piyasada satılan monster hama vivanco prolink vb. gibi markaların 1.5 mm veya 2.5 mm kalınlıkta kablo alırsınız olur biter fazla düşünecek bir durum yok yoksa iş sarpa sarar işin içinden çıkamazsınız birde arka hoparlörler için ayak gerekir onuda listeye dahil edin
    Onkyo tx nr 626 modeli hakkında fikri olan arkaşlarımız varsa yarıdımcı olabilirse sevinirim fiyat aldım 1750 tl ancak marka model konusunda hiçbir fikrim yok.

• Kablo seçimi gıcık bi iş oldu o yüzden bütçe ayırsam mı ayırmasam mı arasında kaldım ayak ve kablo için 200tl bütçe ayırdım 528için Megaoutlet 1150fiyat verdi 921-k için İstanbulhifi 1200fiyat verdi bu arada sistem için Dikmen 100tl indirim yapmıştı kargo geldi 100tl kargo parası ödedim 😊😊biraz işgüzar bi yaklaşımda bulunuldu açıkçası ilgide göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_n -- 27 Ağustos 2014; 18:42:20 >
    Zamanin da bu hop setinin baya bir peşine dusmustum almak dinlemek nasip olmadi AVR olarak size yakin. AVR kullaniyorum pure izlenimlerinizi paylasirsaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Zamanin da bu hop setinin baya bir peşine dusmustum almak dinlemek nasip olmadi AVR olarak size yakin. AVR kullaniyorum pure izlenimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Inşallah nasip olursa avr olayını çözer çözmez izlenimlerimi paylaşırm ama görüntüsü çok hoş malzeme kalitesi güzel arka frontlar gözüme ufak geldi sadece bende onların performansını merak ediyorum😊
    Onkyo 626 oldukça iyi bir Avr'dir. Fiyat da fena değil.

Ara sıra film izleyecek biri için Avr ve 5.1 set almak çok mantıklı değil. Sizin için müzik önemli olduğundan stereo bir set kurmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.