Arkadaşlar başlıktan da göreceğiniz üzere bir avr alacam bütçem ise ancak yukarıdakilere ve ek olarak da ucuz olan JVC ile Sherwood'a yetiyor. Bu avr'ler içerisinde en iyi stereo ve sinema performansını hangisi verir acaba. Bir de bunlardan hangisini tercih etmeliyim. Benim gönlüm pioneer'dan yana ancak yine de siz üstadlara sormadan da edemiyorum. Şimdilik hop. olarak slimdream kullanacağım. Kısa bir süre sonra ise sadece frontlara EPOS ELS303 alacağım. Subı ise komşulara vereceği rahatsızlıktan dolayı kullanmayı düşünmüyorum. Lütfen tavsiye ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Bir de lütfen daha üst düzey avr önermezseniz iyi olur. Çünkü benden çıkan post ancak yukarıdakilere yetiyor.
Bütçe peşine imkan veriyor mu, Eğer öyle ise maksimum nedir harcananacak miktar ahmet?
Peşin 650 verebiliyorum.
pioneer vsx-817 uygun.eskidi lakin; HDMI sadece vidyo aktarma babında yamaha rx-v363 düşünebilirsin. ezcümle iki cihaz da seçim sana kalmış. ama pioneer audio bakımdan daha başarılı çıkar 363 den.
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
pioneer vsx-817 uygun.eskidi lakin; HDMI sadece vidyo aktarma babında yamaha rx-v363 düşünebilirsin. ezcümle iki cihaz da seçim sana kalmış. ama pioneer audio bakımdan daha başarılı çıkar 363 den.
HDMI aktarım şu an için önemli değil benim açımdan. LCD TV'de 3 adet HDMI giriş mevcut. Zaten ben AVR'nin genelde "V" sini hiç kullanmıyorum. Audio'da PİO iyi olduğu için o zaman yarın PİO alacağım. Teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme