Şimdi Ara

Pioneer W310D4 kabin ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar zamanında pioneer w310d4 1400 war 400 rms Şubwoofer ımı klasik kabin ile beraber aldım amfim düşük bir amfiydi 250 300 rms gibi bir güç veriyordu sonrada Cadence 650.1 alınca tesisatçım bu kabin ile yüksek ses kullanırsam sub U yakabileceğimi söyledi ve bana 80.40.30 ebatlarında bir kabin yaptı 75 litrelik bir kabin yaptı şu an çaldığında pek bir fark hissetmiyorum sizce doğrumı yaptım yanlış mı birde şu durum var amfiyi yeni aldığım için bana bir hafta sonra gel ayarlarını tam yapalım dedi amfim şu an tam ayarlanmamış soruma cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğrafı budur
     Pioneer W310D4 kabin ile ilgili

• o kabin 30cm subwoofer a buyuk degilmi biraz 38 cm sublar icin yapilan kabin olculeriyle hemen hemen ayni ondan fark hissetmiyosun bence

• 400 rms gücünde ama evet biraz öyle büyük 80 cm genişlik 30 cm derinlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mmertcepni -- 12 Mayıs 2015; 21:53:27 >
  • eğer amfi sıfırsa hemen yüklenmemek için gain ayarını kısmış olabilir. rodaja sokmuş olabilir. o kabin sadece alt frekanslarda daha iyi çalar yani öyle ekstra bir güç vermez alt frekansları daha iyi çaldırır. 1 hafta filan öyle kullanın sonra gidin tam ayarını yapsın. değişim olur mutlaka. mesela şu şarkıyı deneyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=TbGLr97QrCM

klip de şahanedir bu arada, multimedyanız varsa tavsiye ederim

• Aynen hocam mesela bazı şarkıların başında boğuk ses veriyordu şu an öyle değil o sesi daha iyi veriyor şarkıcıda dinliyeceğim 😂

• Piyasadaki kabinlerin çoğu orijinal üretici kabinlerinden kopyalanarak tasarlanmış kabinlerdir. Ve çok ciddi çalışmalar sonrasında belirlenmiş ölçü ve hacimlerdir.

Ayrıca amplifikatörler hareketli parça içermediklerinden rodaj gibi bir sürece ihtiyaçları yoktur.

Ayar yapılması için bir süre geçmesini beklemeyi gerektirmezler.

Tamamen uydurma ölçülerle yapılan kabinler saçma sapan rezonans değerlerine sahip olup hoparlörü verimsizleştirirler.

Sizin durumunuzda birde buna bagajı işgal etmek eklenmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SabitSalınım kullanıcısına yanıt
    İyide ben performans farkını baya baya hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertcepni

İyide ben performans farkını baya baya hissediyorum

"Cadence 650.1 alınca tesisatçım bu kabin ile yüksek ses kullanırsam sub U yakabileceğimi söyledi ve bana 80.40.30 ebatlarında bir kabin yaptı 75 litrelik bir kabin yaptı şu an çaldığında pek bir fark hissetmiyorum sizce doğrumı yaptım yanlış mı"

Demişin bende buna göre cevap yazdım. Tam olarak ne hissettiğin netleşmemiş belli ki.
  • Hocam amfi üzerindekş lpf değeri nedie hangi durumda çalışmalıdır ?

• Mmertcepni M kullanıcısına yanıt
    düşük frekans değeridir hocam ne kadar kısarsanız o kadar alt frekansa iner. onun seviyesini kullandığınız subwoofer için %20 ile %30 arasında kullanmanızı tavsiye ederim
  • Aynen hocam ne olduğunu anlamadım ilk sonra kurcaladım sese göre hafif açınca tam yerinde çalmaya başladı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.