Şimdi Ara

Pioneer x1650UB MIXTRAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu teybi almayı düşünüyorum benim için yeterli özelliklere sahip ama merak ettiğim bi konu var özellikleri arasında mixtrax yazıyo ama internette izlediğim videolarında usb'den müzik çalmasına rağmen tuş renklerinde değişiklik yok acaba bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer x1650UB MIXTRAX: Müzik Deneyiminizi Geliştiren Gelişmiş Teknoloji

Mixtrax Nedir?

Mixtrax, Pioneer'ın benzersiz bir müzik teknolojisidir. Popüler DJ tekniklerini kullanarak sorunsuz geçişler ve etkileyici ses efektleri ile çalma listelerini otomatik olarak karıştırır.

Pioneer Mixtrax Nedir?

Pioneer Mixtrax, Pioneer'ın otomobil ses sistemlerine ve ev ses sistemlerine entegre edilmiş özel bir özelliktir. Müziğini daha ilgi çekici ve sürükleyici bir şekilde deneyimlemeyi mümkün kılar.

Mixtrax Nedir, Ne İşe Yarar?

Mixtrax, çalma listelerini otomatik olarak analiz eder ve her şarkının tempo, ton ve ritmini belirler. Bu bilgiler doğrultusunda, şarkılar arasında kusursuz geçişler oluşturur ve dinleyicilere DJ'lerin yarattığı bir miksteybe benzer bir deneyim sunar.

Mixtrax Teyp Nedir?

Mixtrax uyumlu bir teyp, Mixtrax özelliğinden yararlanabilen bir araç ses sistemidir. Pioneer x1650UB MIXTRAX, Mixtrax'ın tüm avantajlarından yararlanmanıza olanak tanıyan popüler bir araç ses teybi modelidir.

Mixtrax Ne Demek?

"Mixtrax", "mix" (karıştırma) ve "track" (parça) kelimelerinin birleşiminden oluşur ve otomatik karıştırma ve parça geçişlerini ifade eder.

Pioneer Mixtrax Özellikleri

Pioneer Mixtrax, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli özelliklerle birlikte gelir:

• DJ Mimic Teknolojisi: DJ'lerin kullandığı kaşıma, geri sarma ve diğer teknikleri taklit eder.
    • Farklı Efektler: Yankı, gecikme ve flanger gibi çeşitli ses efektleri sunar.
    • Otomatik BPM Tespit: Şarkıların temposunu otomatik olarak algılar ve buna göre karıştırır.

Pioneer DEH-X1650UB Özellikleri

Pioneer DEH-X1650UB, aşağıdakiler de dahil olmak üzere ek özelliklere sahip Mixtrax uyumlu bir teyptir:

• Bluetooth bağlantısı
    • USB girişi
    • FM/AM radyo
    • EQ ayarları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir de Piranha marka teyp kullanıyorum şuan farkı hissedermiyim acaba 2sinin arasında?
    Teknosadan indirimle 50tl ye almıştım
  • Mahr kullanıcısına yanıt
    daglar kadar fark pioneerla piranhayi kiyaslaman hata zaten mixtrax dedigi ozellik teybin isiklari muzigin ritmine gore renk degistirmesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabadaki kolonları değiştirmiştim ama elektrikçi bu teypten alabileceğin bu kadar diyince Pioneer deneyeceğim. Cevap için teşekkür ederim
  • Mahr kullanıcısına yanıt
    rica ederim denememen hata olur zaten

• Arkadaşlar bu teypten kullanan var mı acaba memnunmusunuz
  • Piranha yerine pioneer alırsanız hem ses kalitesi, hem ses yüksekliği artacaktır. Onun dışında arkadaştaki x1650ub de mixtrax nasıl bizde çözemedik sadece ekranda değişim var animasyon gibi bi görüntü oluyor o dasağa sola yazı kayıyor vs.

İmkan varsa 2650 veya 3650uı alın. Ben 3650uı aldım 150ub versiyonunu arabamdan çıkarıp.Mixtrax çok güzel görünüyor çift amfi bağlama imkanı var(150ub de cd yok birde) Ses kalitesi olarakta 150ub den biraz daha güçlü çıkışları(normal çıkışı bilmiyorum sadece amfiyle kullanıyorum teybi)
  • deh-x8650bt aldim bende dun mixtrax ozelligi baya bi hosuma gitti benimde 1650 deki mixtrax bildigim kadariyla renk degistiriyor goruntu olarak tek secenegi var sanirim yada en fazla iki bildigim kadariyla pek bilgim yok o teyp hakkinda

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Piranha yerine pioneer alırsanız hem ses kalitesi, hem ses yüksekliği artacaktır. Onun dışında arkadaştaki x1650ub de mixtrax nasıl bizde çözemedik sadece ekranda değişim var animasyon gibi bi görüntü oluyor o dasağa sola yazı kayıyor vs.

İmkan varsa 2650 veya 3650uı alın. Ben 3650uı aldım 150ub versiyonunu arabamdan çıkarıp.Mixtrax çok güzel görünüyor çift amfi bağlama imkanı var(150ub de cd yok birde) Ses kalitesi olarakta 150ub den biraz daha güçlü çıkışları(normal çıkışı bilmiyorum sadece amfiyle kullanıyorum teybi)

Hocam bendede Pioneer 150ub teyp var. 1 tane amfi çıkışı olduğu için 5 kanallı amfiyi rahat besleyemiyor , 3650uı de kaç amfi çıkışı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

quote:

Piranha yerine pioneer alırsanız hem ses kalitesi, hem ses yüksekliği artacaktır. Onun dışında arkadaştaki x1650ub de mixtrax nasıl bizde çözemedik sadece ekranda değişim var animasyon gibi bi görüntü oluyor o dasağa sola yazı kayıyor vs.

Hocam bendede Pioneer 150ub teyp var. 1 tane amfi çıkışı olduğu için 5 kanallı amfiyi rahat besleyemiyor , 3650uı de kaç amfi çıkışı var ?

2 amfi çıkışı var hocam yurtdışında aynı model x3600 olarak satılıyor.
    Ufak bir incelemesi ve görüntü özellikleri var şu videoda:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vg6XAV9WSHk

• burak9006 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de internette videolarına baktım da mixtrax özelliğini göremedim diğer dediğiniz modeller disko topu gibi halbuki neyse sipariş ettim artık gelince bakıcaz teşekkür ederim cevap için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

quote:

2 amfi çıkışı var hocam yurtdışında aynı model x3600 olarak satılıyor.
    Ufak bir incelemesi ve görüntü özellikleri var şu videoda:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vg6XAV9WSHk

TR digicom urunleride ayni seri x3600 olarak getirtiyor 50 li biten seriler kacak getirtiliyor ama sahte olarak dusunmeyin orj urunler 50 li biten serilerde sadece digicom garantili degil dogu anadolu ulkeleri icin uretilen cihazlar cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahr

Aynen ben de internette videolarına baktım da mixtrax özelliğini göremedim diğer dediğiniz modeller disko topu gibi halbuki neyse sipariş ettim artık gelince bakıcaz teşekkür ederim cevap için

x3650ui modelindede mixtrax ozelligi var icin rahat olsun yalniz (preout 2 (2v)) iki anfi cikisli ve cikis gucu 2v yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 2 Haziran 2014; 16:14:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teybi yeni taktırabildim öyle yanarlı dönerli ışık patlamalı bişey yok sadece şarkı geçişleri sırasında ses kesilmesini önlüyor bu model teypte mixtrax. Yalnız bi sorum olacak benim ön kapıdaki hoparlörleri değiştirmek istiyorum bana 16cm bi hoparlör önerebilirmisinz
    Pioneer TS-G 1644 R 250 watt uygun gibi geldi bana

hoparlörde tweeterlı tweetersız fark eder mi hangisi daha iyi olur ben bassları duymak istiyorum zaten konsolun üstünde 2 adet tweeterim var köşelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahr -- 11 Haziran 2014; 0:04:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.