Şimdi Ara

Pipo tütünü nerede bulunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, borkum riff, dunhill, davidoff gibi kaliteli tütünleri nerelerde bulabiliriz ? ( İstanbul'da )

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pipo Tütünü Nerede Bulunur?

Pipo tütünü arayışındaysanız, çeşitli yerlerden satın alabilirsiniz. Bu yerler arasında şunlar bulunur:

• Beyaz Saray: Beyaz Saray, tütün ürünleri de dahil olmak üzere çeşitli ürünler satan bir süpermarket zinciridir. Bazı Beyaz Saray şubelerinde pipo tütünü stoklanabilir.
    • Migros: Migros, Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olup bazı şubelerinde pipo tütünü satmaktadır.
    • Özel Tütüncüler: Şehir ve kasabalarda pipo tütünü satan özel tütüncüler bulabilirsiniz. Bu tütüncüler genellikle çok çeşitli pipo tütünü markalarına sahiptir.
    • Online Mağazalar: Pipo tütünü satın almak için online mağazalar da kullanabilirsiniz. Bu mağazalar, geniş bir ürün yelpazesi ve uygun fiyatlar sunar.

Pipo tütünü satın almadan önce fiyatlarını karşılaştırmak iyi bir fikirdir. Fiyatlar markadan markaya ve satın alma yöntemine göre değişebilir.

Pipo tütünü satın aldıktan sonra, serin ve kuru bir yerde saklamanız önemlidir. Bu, tütünün lezzetini ve kalitesini korumasına yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tütün ve türevlerinin satıldığı shop'lar var. Mesela Metrocity'de en alt katta, Migros'un karşısında bulabilirsin. Tobaccoshop'lar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Tütün ve türevlerinin satıldığı shop'lar var. Mesela Metrocity'de en alt katta, Migros'un karşısında bulabilirsin. Tobaccoshop'lar...

Teşekkür ederim hocam, fiyatlar ve markalar hakkında bilgin var mı ? Hangileri satılıyor ?
  • kadıköy de tepe natillius ta da var tobacco shoporda her çeşiti var ama senin söylediğin tütünler o kadarda kaliteli sayılmaz
  • Tobacco shoplarda veyawww.sigarasepeti.com
  • Selam.

internette tütün mamülü satışı yasak diye biliyorum ben.

Ama ürünleri düzgün ise çok ta farketmez.

Geçen gün bi arkadaşa aldırdım istanbuldan beyazıttan adam 3 paket vermiş zorla,1 tane alacağıma. Bir geldi ürünler hepsinden iğrenç bi koku ve yakmayı denediğimde de acayip bi tat.

Şöyle düzgün bir satıcı bulamadım.
  • Caddebostan Migros'un ordaki Havelka'nın karşısında, Yer Fıstığı'nın yanındaki ufak tobacco shopda bulabilirsin.
  • Sigara sepetinin ürünlerine güvenebilirsiniz.En azından ben şuana kadar kalite bakımından bir acayiplikle karşılaşmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.