Şimdi Ara

Piranha Android Tablet Bilgisayar ( Android 4.1 Jelly Bean Güncellemesi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
52.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim tabletim android logosunda kaldı, 2 gündür ne yaptıysam açamadım. Saatlerce şarjda bıraktım hala şarj ışığı yanıyor, karttan yazılım yükleme yaptım yeniden başladığında aynı logoda takılıyor. Oyun oynarken gitmişti. En son live suit deneyeyim dedim, o da bilgisayar tableti görmüyor. home tuşuna basıp usb kablosunu takıyorum ama algılamıyor. Ne yapmam lazım bir yardım edin.
    Tabletim piranha business II tab 10.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaya

Merhaba,

Elimde 12 ayda satın almış olduğum Business Tab 7 var. hangi yazlımı yüklemem gerekiyor,
    Bunu nasıl anlayacağım ?

Business Tab 7 P423,426,433 ?

Business Tab 7 P440, P447 ?

Teşekkürler

cihazın arkasındaki etikette seri numarasını kontrol et , hangi rakamlarla başlıyorsa ona göre yüklersin (P440,P447,P423,....VS. gibi)
  • Arkadaslar yukarida da yazmistim piranha business iii tab 9 kullanicisiyim guncelleme business ii tab 9 u yukleyince acilista business ii yaziyor ve google playden bircok uygulamayi yukleyemoyorum bunun bi cozumu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • business tab 7 tabletim var yeni aldım fakat ekranın bir köşesinde devamlı ekrana dokunma olayı oluyor format attım fakat düzelmedi ekran kalibrasyonu için hangi program kullanılacak
  • business tab II 7.0 tabletimi dün 4.1'e yükselttim kesinlikle tavsiye ederim. Daha hızlı, wifi kopma yaşanmıyor
  • Sırf piranha`nın servis desteği yetersizliği ve ilgisizliği yüzünden ultra 10.1 modelini çok beğenmeme rağmen, satın almaktan vaz geçtim

• diğer tabletlerede olur mu bu dosyalar benim tablet inca cassa 10.1 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habbuj -- 30 Mart 2013; 15:37:34 >
  • Wi-Fi Sorunu ve Çözümü:

Piranha Business II Tab 10.1 kullanıyorum. Modeme sorunsuz bağlanıyor fakat internete giremiyordum. Cihaza ağ ayarlarını (IP,Subnet Mask, Gateway) el ile girince sorun çözüldü arkadaşlar. Bir deneyin isterseniz...
  • Selamlar.

Piranha ultra 2 tab cihazım standby moda geçti. Rom atmam lazım fakat kullanım talimatnamesinde ses (+) tuşuna basarak program üzerinde yeşil ışığın görünmesi gerektiği belirtiliyor. İşin garip yanı bu model marka cihazda ses (+) veya ses (-) gibi tuşların bulunmaması. Acil yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler.
  • Tabletinizin arkasinda p ile baslayan numarali bi etiket var ona gore romunu yukluyosunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PİRANHA PRO II TAB 7.0 P449 İLE BAŞLAYAN TABLETİN ANDROİD 4.1 JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ YOKMU BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jandarma

PİRANHA PRO II TAB 7.0 P449 İLE BAŞLAYAN TABLETİN ANDROİD 4.1 JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ YOKMU BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

piranha.com.tr/product.php?product_id=351
    once destek sonra surucu ve yazilimlara tikla ama once sistemini yedekle belki memnun kalmassin geri donemessin sonra baksana millet uygulamalarin kaybolmasindan yakiniyor pro 2 de de aynisi gecerlidir buyuk ihtimal.

• ordan baktım Android 4.1 (Jelly Bean) Pro II Tab 7 P445.rar diye bir dosya var bendeki cihaz P449 ile başlıyor seri numarası uyarmı bu ne fark vardır.
  • arkadaşlar bende aristo 7" modelini aldım gps anteni var sim kart girişi var internet ve gps için aldım arabada kullanacağım, android 4.2 jelly güncellemesini buna yükleyebilir miyiz, kendi sitesinde hala hazırda 4.0.4 var... bildiğiniz bir site var mıdır android sürümlerini barındıran ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jandarma

ordan baktım Android 4.1 (Jelly Bean) Pro II Tab 7 P445.rar diye bir dosya var bendeki cihaz P449 ile başlıyor seri numarası uyarmı bu ne fark vardır.

uyar büyük ihtimalle ama uymazsa facia olur eski romu bulamazsın elinde patlar internetten 500 tane rom indirirsin bir tane uyan bulamazsın o yüzden sormayı dene belki piranha dan cevap alan o milyonda bir insan sen olursun yoksa o riske girmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANCANERim

arkadaşlar bende aristo 7" modelini aldım gps anteni var sim kart girişi var internet ve gps için aldım arabada kullanacağım, android 4.2 jelly güncellemesini buna yükleyebilir miyiz, kendi sitesinde hala hazırda 4.0.4 var... bildiğiniz bir site var mıdır android sürümlerini barındıran ?..

o işler öyle kolay olmuyor uygun romu ya piranha yapar ya da bazı bu işlerden analayanlar uğraşıp yapar ancak o uğraşıp rom yapılan cihazlar belirli bir ülkenin ürünü değildir tüm heryerde kullanılanlar olur çünkü biri bir kısmını diğeri bir kısmını uğraşırlar ancak piranha sadece türkiye de satılıyor türklerde zaten o konularda geri olduğundan tek ihtimal piranha o da destek konusunda geri olduğundan .

• peki Pro II Tab 7.0 yokmu acaba jealy bean güncellenmesi ?
  • Benim cihaz Business Tab II 9 P433. Hangi yazılımı indireceğim?
  • Arkadaşlar merhaba
    piranha business II tab 9.0 tablet dün hediye geldi
    bi heves açtım instagramı ama

"sürüm eski güncelleyin" diyor instagram çalışmıyor
    yeni sürümü de "cihazınız yeni sürümü" desteklemiyor diye yüklemiyor

ne yapmam lazım?
  • marlon2000 kullanıcısına yanıt
    Abi nasıl yaptın banada bi yardım edebilir misin bendede aynı şey var temple run falan olmuyo ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.