Şimdi Ara

Piranha Aristo II Tab 7.0 Mini İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
6
Favori
48.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam tableti ilk aldığımda denediğim ilk şey buydu sonuç değişmiyor 503 mb kota aynen duruyor.
  • Root yapsanızda o kotayı değiştiremiyorsunuz arkadaşlar...Sadece normalde taşınamayan uygulamaları taşıyıp yer açabiliyorsunuz...
  • Peki bu alan sorunu diğer mtk 6577 lerdede var mı ? Yoksa işletim sistemi kullandığı için mi ram de boş alan 503mb kalıyor ??

Dark EvoPad M7200 modelini incledim piranha aristo ile aynı.

Zaten mtk-6577 de 3G+GPS+HDMI+4 çekirdkli 3D ekran kartı+IPS ekran standart gibi ancak piranha IPS mi bilemiyorum ancak Dark EvoPad M7200 ısrarla IPS i vurgulamış.

Dark EvoPad M7200 donanimhaber incelemesinde bir arkadaş yakında tv desteğininde olacağını mtk-6577 nin bunun desteklediğini yazmış.Link aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_82168932/tm.htm

Piranha normalde 100tl daha pahalı ancak 299tl lik kampanyada ucuza geliyor.

Dark EvoPad M7200 in + ları

3G Hot Spot
    Auto Focus var
    Titreşimli uyarı var
    4 yönlü tilt sensörü var(piranha 3 yönlü ??)
    Otomatik ışık sensörü
    IPS ekran 178 derece
    326gr daha hafif 9,9mm kalınlık daha ince
    Kamera kısmı açık,stantta olabilen kapaklı deri kılıf

- leri ise pil 2800mA

299tl lik fiyatla piranha avantajlı gibi(mcj dışında tüm sitelerde piranha dark evodan daha pahalı)

• arkadaşlar kamerası dediği gibi 8 mp önkamera 3,2 mp kalitesindemi bende almayı düşünüyorum ne dersiniz 299 tl şu an önerirmisiniz gps için istiyorum özellikle
  • benim elime dün uaştı, hemen root yaptım ve 8gb sd kart taktım, gereksiz uygulamaları silip kendi uygulamalarımı kurdum ve hepsini link2sd uygulamasıyla bazılarını titanium backup ile sd karta taşıdım. 503mb belleğin yarısı boş durumda. pes 2012 kurdum takılmadan oynadım. angry birds space üzerinde geldi sorunsuz oynanıyor. nfs underground yükledim ama 520mb ilave dosya indirmesi gerektiği için henüz oynamadım. genel olarak tablet gayet akıcı ve ekran dokunmalara gayet hızlı tepki veriyor. apex launcher ve s3 teması kurdum gayet güzel oldu bence. kamerası 8mp yazıyor ama ekran çözünürlüğü ile mi alakalı bilemiyorum pek net görünmüyor fotoğraflar. zaten kamerasından bir beklentim de yok. igo my way kurdum navigasyon programı olarak gps gayet başarılı bağlandı ve sorunsuz çalışıyor. sim kartı takar takmaz hat geldi. telefon etmek için dialer kurdum çağrı alma ve yapmada sıkıntı yok. mesaj veya mms denemedim. wifi yeterli. kutu içinden hdmi kablosu hariç herşey çıkıyor hatta ekran koruyucu ve kılıf bile var. 300 TL. için 3g özelliği olan bir tablet için beklentilerimin gayet üstünde çıktı. ilk izlenim olarak bunlar aklıma gelenler. almayı düşünen arkadaşların sormak istedği bir şey varsa elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. bence 300 TL verip dahili 3g özelliği olan ve işinizi görecek bir tablet olduğu kanısındayım.
    benim hattım avea, speedtest ile hız testi yaptırdım 3mbps çıktı. tabletin maksimum desteklediği hız nedir bilmiyorum ama bu hız benim için yeterli. wifi 7mbps çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemini05 -- 5 Kasım 2013; 9:08:57 >

• arkadaşlar buradaki yorumlar ve kendi şahsi tecrübelerimden Piranha Aristo2 7" Tablet Gayet Başarılı bir cihaz.
    Navigasyon,Cep telefon özelliği,kamera,panaromik çekim,scaner özelliği(pdf-ocr),Wifi çekim gücü,Radyosu,dış plastik yapısının kalitesi ve aparatları,Hd film oynatımı,yeterli dokunmatik ekran hassasiyeti,3G özelliği(jet gibi aparatlara ihtiyaç duymadan 3g den nete girebilme),mikrofon ve hoparlör kalitesi,(ROOT edildikten sonra)her uygulama başarı ile kuruldu ve çalıştı. Asphalt 7-8,Need for Speed gibi 2GB a varan ağır oyunları bile güçlü işlemcisi ile kasılmadan açtı.3 farklı Navigasyon programıyla başarıyla sonuç aldım.
    ...Kesinlikle tavsiye ederim...

ROOT yapma,
    Uygulamalar için Yetki ve Bellek sorunu ile uğraşmak istemeyen
    ya da bu konularda yetersiz arkadaşlar
    ROOT yapılmış,Navigasyon vb. güncel oyun ve programlar yüklü vaziyette sanalpazarda anahtar teslim satış var

• arkadaşlar Piranha Aristo II 7 inç 3G Sim Kart Girişli GPS Tablet kliksa.com adresinde 298 lirea yanlız anlamadığım tarafhttp://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?wlgroup=30&itemCode=103866&ref=akakce&v=1.22.6 adresindekinden bazı farklarının olması acaba kliksa.com adresindeki aristo 1 olabilir mi

http://www.kliksa.com/urun/piranha-aristo-ii-tab-7-0/901896628?ref=akakce&v=1.76.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurguncu46 -- 5 Kasım 2013; 13:47:19 >

• quote:

vurguncu46

kliksa da olan cihaz için:
    ön kamera çözünürlüğü 0.3 MP
    işlemci dual core 1,5 veya 1,4 değil Allwinner A10 1.4 GHz Cortex A8 işlemci
    zaten aristo2 de değil.
    gps business tab 7.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapkin -- 5 Kasım 2013; 16:40:01 >
  • http://www.kliksa.com/urun/piranha-aristo-ii-tab-7-0/901896628?ref=akakce&v=1.76.9

bu linkte kliksa aristo 2 diye tanıtmış fakat aristo 2 değil
  • quote:

zapkin
    arkadaşın bahsettiğini buldum, alternatif çözüm olarak linkini aşağıya ekleyim.

Navigasyon Programı yüklü ROOT yapılarak; program yükleme, hafıza ve yetki sorunu çözülmüş Anahtar teslim Piranha Aristo II tab 7 tablet linki:

http://www.sanalpazar.com/Piranha-Aristo2-Navigasyon-Yuklu-Tablet-7sim-3g__isp11990425
  • 500TL mi??? Yok artık...
    Evde rootlamak 5dk.nızı almaz...
  • Biraz önce mcj den bende bir tane sipariş verdim... samsung galaxy tab 2 7 vardı, telefon görüşmesi yapabildiğim. geçen haftalarda elden çıkarttım. gelecek cihazda donanımsal bir hata umarım olmaz... fiyatına ve özelliklerine göre iş görecek gibi gözüküyor
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70578934&p=1#70578934
    arkadaslar bu linkte verdigim batarya ve servis sorunu ile karsilasan var mi? Özelliklerine bakarak bu Tabletten 2 tane sparis vermek üzereyim.sikinti yasayan varsa cevap yazarsa memnun olacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurguncu46 V kullanıcısına yanıt
    Birader bence al ben sahsen ben aracta kullaniyorum daha cok aldiktan sonra guncelle yalniz ben suana kadar aristo 2 ile bir sorunla karsilasmadim ama aristo 1 ilk versiyonusyla karsilasmistim aristo 2 sorun yok
  • quote:

aboorijin
    ve Rahat rahat kullanmak için ROOT ve Navigasyon düşünen arkadaşlara;

Ben cihazımı bu arkadaşa yolladım yaptırdım.Yapılanlar hakkında bilgi vereyim:

1-Root yapılmış.(ROOT sırasında cihazın bir daha açılmama riski var malum bu risk ona ait)

2-Micro Sd kartım bölümlendirilerek yedek ve taşıma işlemine hazır hale getirilmiş.

3--Android güncellemesi yapılmış

4-Offline lokal radyo ve kayıt çalışır hale getirilmiş.

5-Hafıza ve yetki sorunu çözüldükten sonra otomatik yedekleme programı kurulmuş.
    Herhang ibir uygulama-program bir şekilde bozulursa ya da istediğiniz gibi çalışmazsa(genelde güncelleme vs.bozabiliyor)
    programın İlk kurulum haline offline dönebiliyorsunuz.

6-Dizüstü Pc nizden tablete kablosuz karşılıklı wifi ile dosya transferi yapabiliyorsunuz(bu kameralardaki görüntülerin canlı aktarımı dahil çok süper bir rahatlık.)

7-Asphalt 7-8,Need For Speed,Fifa 2013 vb 2013 en son güncel oyunlar, eğitim ve zeka oyunları yüklü yollandı.
    İsteğe göre program yüklüyor.Bir arkadaşım Office pro paketine ilaveten Autocad istedi.Yüklemiş.
    Scaner,ocr,qr barkod dahil işimi kolaylaştıracak bir çok uygulama yüklenmişti.

8-En iyi navigasyon programlarından isteğe göre yüklüyor.(benim hepsini deneme ve kıyaslama şansım oldu böylece)

bunlar yapılanlardan ilk aklıma gelenler.Cihazın hala bir çok yerde 430 TL ye satıldığı düşünülürse bence 499 çok değil.

Tableti siz satın alıp kendisine yollarsanız da yardımcı olur.

Sizce bu işlemler için ne ücret almalı?

• Aristo Tab 2 alacağım ama aklıma takılanlar var arkadaşlar, tableti alıp kullanan arkadaşlara soruyorum.

-Sesi yeterli mi rahatlıkla filmler vs. duyulabiliyor mu kulaklıksız?

-8 mp lik arka kamerası gerçekten net bir görüntüye sahip mi?

-Son olarak root ettiğimde garanti dışı kalır mı? Eğer kalıyorsa kalmamak için ek Piranha Plus alsam sizce faydası olur mu?
  • abdullahmabel A kullanıcısına yanıt
    birader sesi fazlasıyla yeterli

ne kadar 8 mp desede o kalite yok ama bence yeterli açık havada gayet güzel, kapalı ortamda gece moduna alırsan daha net foto ve video cekersin yalnız karanlık ortamda cekemezsin flash ına kanma hiç bi işe yaramıyo

root ettin cihazı kullanıyorsun ve bir gün cihazda sorun oldu cihaz açılmıyor. ayvayı yedin. :-)

benim bildiğim root her cihazda garanti dışı dır.
  • laz_usagu kullanıcısına yanıt
    Çok açıklayıcı olmuş sağolasın üstad sen root ettin 2 tane kullanıyorsun bir sorunla karşılaşmadın senin son paylaştığın root etme Çinçe hani demişsin "fazla açıklama yapmıyorum herkes buradan anlasın bunu" o gösterdiğin şekilde yaparım bende, ama 4.0 versiyonuna güncelledikten sonra yapmayı düşünüyorum. Dedediğin gibi yapsam kolay kolay durduk yere sorunla karşılaşmam değil mi?
  • abdullahmabel A kullanıcısına yanıt
    evet güncelledikten sonra root yap. sadece root yaparken cihaz kapanıp açılmazsa reset at..
  • abiber A kullanıcısına yanıt
    birader reklam yapıyorsun bence bunları herkes yapabilir.biraz araştırarak öğrenebilir.
    maddeler halinde cevap verecektim ama gerek duymuyorum.

bana göndersinler ben ücretsiz yaparım bu söylediklerini...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.