Şimdi Ara

Piranha Avatar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pek araştırmadan Piranha Avatar aldım kendime... Alet nispeten güzel ama bazen inanılmaz takılıyor ve normal yolla 2-3 saniyeye yakın bir senkron kaybı oluyor... Bilgisi olan varsa söylesin lütfen çok da pişman oldum Garmin almadığıma ama yapacak birşey yok artık kullanan bilen varsa bilgilendirirse sevinirim

• vallahi dostum avatar modeli biraz sorunlu sanırım. Birkaç kişiden daha duydum bunu

bende quattro aldım daha gelmedi ama araştırdım böyle bir sorunu yok kimsenin. diğer piranha modellerindede pek problem yok gibi. ama avatarda 3. kez aynı sorunu okuyorum
  • Valla anlamadım bende dostum "Naviextras toolbox" diye bi uygulama indirdim oradan da Türkiye haritasının son sürümünü bakalım anayollarda falan sıkıntı yok şimdilik ama alet donuyo bazen dün Beşiktaşa gittim mesela sapıttı alet ben sağa dönüyorum 10 sn gecikmeyle sağa dönüyo ... Garmin alaydım keşke pişman oldum ama iş işten geçti o kadar da para verdik yazık oldu.
  • Aldigin yere gotur iade et quattro modeli varsa onu al. Leon modelide sorunsuz ama avatar sorunlu bir seri heralde. Bluethoot koyacam diye aleti sapittirmislar sanirm
  • Bende yeni aldığımda aynı sorun vardı..

Sistem Bilgisi menüsünde Kalibrasyon ve GPS Sıfırla tuşlarına bastıktan sonra sorun kalmadı.
  • piranha avatar aldım bende yeni hiç bir sorunla karşılaşmadım gps i gayet iyi ve xperia x 10 cep telefonunun internetle baglantı hızından daha iyi baglanıyor iphone kullandım onun gpsinden bile daha hızlı

video da izliyorum micro sd kart ile

zaten kullanım kılavuzunda yazıyor cihaz bellegine musik veya film atmayın navigasyonda sorun olabilir virus girebilir micro sd karta yukleme yapın

yazıyor ve navigasyon yazılımının yedegini aldım herhangi bir sorunda reset atıp yeniden yuklemek için kullanma kılavuzunda yazıyordu

yalnız fm transmitterden frekansı verdim video izlerken sesi teybe veremedim bir turlu
  • Selam,
    Ben de avatar aldım. Güncelleme yapamıyorum. Naviextras cihazı görmüyor, bir kaç farklı bilgisayarda denedim yine de olmadı bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.