Şimdi Ara

Piranha Business 7.0” 8 Gb Dâhili Hafiza 1Gb Ddr3 Ram 1.4 Ghz Cortex 229TL+%5 iade (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
18.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şeyi netleştirelim bu cihazda hdmi var mı yok? Her kafadan bir ses çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngprogrammer

Arkadaşlar bir şeyi netleştirelim bu cihazda hdmi var mı yok? Her kafadan bir ses çıkıyor

Eger A13 model islemci seti varsa hdmi olmaması gerekiyor. Yine de A13 e cift cekirdekli yazan bir firmaya cok da guven olmaz. Urunu aldıgını soyleyen arkadas yok diye yazmıs zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada A13 chipsetinin maliyetini artırmamak adına neden HDMI konulmadıgı ile ilgili bir yazı buldum. HDMI lisansı icin yıllık 10.000$ ödemeleri gerekiyormus, bu yuzden koyamıyorlarmıs.

olimex.wordpress.com/2012/05/17/hdmi-doubts/

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: youngprogrammer

Arkadaşlar bir şeyi netleştirelim bu cihazda hdmi var mı yok? Her kafadan bir ses çıkıyor

Eger A13 model islemci seti varsa hdmi olmaması gerekiyor. Yine de A13 e cift cekirdekli yazan bir firmaya cok da guven olmaz. Urunu aldıgını soyleyen arkadas yok diye yazmıs zaten...

@freefalcon,

@lacinalper bu modelden almış ve HDMI var demiş

• http://www.daybuyday.com/urun-566146/piranha-business-tab-70-tablet-8-gb-dahili-hafiza-1gb-ddr3-ram-14-ghz-cortex-slemci-cift-kamera-hdmi-android-40-ice-cream-sandwich

kampanya devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 10 Temmuz 2012; 12:32:16 >
  • HDMI girişi var arkadaşlar haybeden sallayanlara inanmayın bu tabletten ben de aldım ve giriş mevcut ancak kutudan kablosu çıkmadığı için test etme imkanım olmadı.
  • hdmı çıkışı var. bir tek kusuru sesi az çıkıyor onada ek hopörler takınca iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlk0700

hdmı çıkışı var. bir tek kusuru sesi az çıkıyor onada ek hopörler takınca iyi

Bazi arkadaslar da yok diyor.. Urunun ozelliklerini quick system info ile alıp ekran goruntusu ekleyebilir misin? Gercekten merak ettim bu tabletin donanımını..

• Var arkadaşım var. Hdmi var mini usb var usb var kulaklık girişi ve adaptör girişi var.

165 lira ortalama ile 2 adet satın aldım. İyi ki de almışım diyorum incecik hafif ve dikkat çekici bir görünümü var.

Haftasonu araya girdiği için dün geldi cihazlar, 45dk kadar kurcaladım.

Video önemliydi hd film attım izledim takılma vs olmadı.Hoparlör konusunda hem fikirim tek hoparlör çıkışı var biraz ufak gibi. Kulaklık ile ses daha iyi geliyor. Ek hoparlör takılırsa zaten seste sorun yok. Ekranında öyle berbat bir görünüm de sezmedim yadırgayacak bir yanını bulamadım. Dokunmatiğinde de rahattı.

Bir de vınn alıp eklersek buna ucuz bir internet ile çok daha iyi şeyler olabilir.

Ben verdiğim paraya göre karşılığını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werrol

Var arkadaşım var. Hdmi var mini usb var usb var kulaklık girişi ve adaptör girişi var.

165 lira ortalama ile 2 adet satın aldım. İyi ki de almışım diyorum incecik hafif ve dikkat çekici bir görünümü var.

Video önemliydi hd film attım izledim takılma vs olmadı.Hoparlör konusunda hem fikirim tek hoparlör çıkışı var biraz ufak gibi. Kulaklık ile ses daha iyi geliyor. Ek hoparlör takılırsa zaten seste sorun yok. Ekranında öyle berbat bir görünüm de sezmedim yadırgayacak bir yanını bulamadım. Dokunmatiğinde de rahattı.

Bir de vınn alıp eklersek buna ucuz bir internet ile çok daha iyi şeyler olabilir.

Oncelikle gule gule kullan arkadasım, iyi fiyata almıssın gercekten.. Turkiye icin en iyi garantili FP tableti su an. Eger ozelliklerini de quick system info gibi bir programla ekleyebilirsen urunun gercek ozelliklerini de ogrenmis oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Var arkadaşım var. Hdmi var mini usb var usb var kulaklık girişi ve adaptör girişi var.

Oncelikle gule gule kullan arkadasım, iyi fiyata almıssın gercekten.. Turkiye icin en iyi garantili FP tableti su an. Eger ozelliklerini de quick system info gibi bir programla ekleyebilirsen urunun gercek ozelliklerini de ogrenmis oluruz.

hdmi girişi olunca ne artısı oluyor nereye bağlayabiliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: altugkartal
    hdmi girişi olunca ne artısı oluyor nereye bağlayabiliyoruz ?

Televizyon, monitör vs.

Kullanmayacaksanız önemli değil ama bu cihazda varmış.

Cihaz gerçekten A13 çipsetliyse onlarda normalde yok, ekstra bir çip kullanarak halletmişlerdir.
  • Allah izin verirse bu gün cihazı almayı düşünüorum fiyatı falan herşeyi süper ve uygun.Şimdi son bi kararım kaldı önerirmisniz,önermezmisiniz.
  • Cihazi kullananlar yorum yapabilir mi? Alet is yapar mi? Konuyla ilgili degil ama sormak istiyorum. Touchscreen'de zamanla olabilecek kullanimdan kaynakli cizikler icin ne yapilabilir? Ben cizikleri gormezden gelemeyenlerdenim.

• Bende dün gece 209TL ye sipariş verdim umarım memnun kalırım. Daybuyday.com üzerinden verdiğimiz sipariş ne zaman kargolanır bilgisi olan var mı?
  • 2 Adet Bende Aldım Ertesi Gün Kargolandı.1-2 Saate Elimde Olacak İnceledikten Sonra Görüşlerimi Yazacağım
  • Ben çarşamba sabahı sipariş verdim hala kargoya verilmemiş en azından bugün verilseydi iyiydi. Yarın elime geçerdi
  • quote:

-ekran klitesi nasıl? Hafif bir açıda ekrandaki detaylar, yazılar hemen bozuluyor mu? Görüş açısı nasıl?

- android cahiliyim, browser nedir? aynı anda kaç sayfa açtığında cihaz yoruluyor?

-pil kaç mah, baştan sona açık kaç saat götürdü?

-Şarj adaptörü çıkışı kaç volt? 5 volt mu? adaptör girişi standart mı, nokia yada mini usb yada samsung fiş mi?

-165 tl ortalamayı nasıl yakalarız ? :D avantajix %5 + dyabuyday hediye çeki mi lazım?

teşekkürler

• 7" tablet için çok küçük değilmi ?
  • bence normal. 9'' fazla büyük geldi :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.