Şimdi Ara

Piranha Business II Tab İçin Android Güncellemesi Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Giriş seviyesinde bir tablet almak istiyorum. Biraz araştırdıktan sonra Piranha'nın Business Tab II modelini beğendim. Bugün gidip Vatan'da da inceledim, dokunmatiği filan iyi, bir de sitesinde yazan özelliklerde kapasitif beş noktalı dokunmatik olduğu filan yazıyor. Ufak tefek eksileri var ama bu fiyata normal bence, ipad'lere ya da galaxy'lere ilk etapta o kadar para dökmek istemiyorum.

Şu adresten resmi sitesindeki açıklamaları görebilirsiniz:
     Piranha Business II Tab İçin Android Güncellemesi Mümkün mü?

http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=328

Kafama takılan 2 şey var:
    1- Yukarıdaki linkte Android 4.0.4 Jelly Bean var yazıyor (gerçi bildiğim kadarıyla Jelly Bean'in model numarası da 4.1) ama benim baktığım cihazda ve internette satan sitelerde android 4.0.1 (Ice Cream Sandwich) yazıyor. Cihazı incelerken ayarlar kısmından yazılım güncellemeye girdim ama yazılımınız güncel uyarısı verdi. Acaba bu cihazda Android versiyonu yükseltmek imkansız mıdır?
    2- Bu cihaza kendimiz elle Android yükleyebilir miyiz? Yani şu telefonlara "yazılım atmak" gibi bi olay var mı Android'de?

Piranha'nın müşteri desteklerini öğleye doğru ve akşam üzeri 2 kere aradım, çalıyor ama açan yok. Mail attım ona da cevap yazmadılar. Mağazadaki arkadaşlar da "giriş seviyesi çok bir şey beklememek lazım" deyip geçiştirdiler.

Kullanan/bilgisi olan varsa aydınlatabilirse ya da fikir belirtebilirse çok makbule geçer. Teşekkürler.

• Arkadaşlar Piranha'dan soruya cevap geldi, aşağıdaki gibi. Lazım olan olursa bilgisi dahilinde bulunsun.

"Jelly Bean güncellemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup, yükseltilip yükseltilemeyeceği kesin değildir.
    Gelişmeleri sitemizin haberler bölümünden takip edebilirsiniz.
    Saygılarımızla"
  • Yeni satın aldığım Buisness Tab II 9.0 android sürümü 4.0.4 görüüyor ve son güncellenme tarihi 20.08 daha öncesinde satışa sunulmuş olabilirmi sizin cihazınız, eğer öyle ise bende olduğuna göre android yükseltilmesi mümkün...

Yeni bir şey öğrendiğinizde paylaşırmısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.