Şimdi Ara

Piranha Falcon Z Type veyA Piranha Falcon Y Type FM transmitter kullananlar yorumlarnzı beklyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ben wolksvagen passat arcıma Piranha Falcon Z Type veya Piranha Falcon Y Type FM transmitter almayı düşünüyorum. Y type de şarj aleti olarak kullanma olduğu için tercihim y type.ama mp3 dinlerken cızırtı varmı nokia 6300 ı şarj ediyormu?....
    ürünün artıları ve eksilerini yazarsanız sevinirim...

• bide Piranha Falcon Y Type FM Transmitter de 2gb hafıza varmı yokmu.mesela hepsiburada da yok diyo hızlıpc de var diyo
  • bu alet iş görüyorsa ben de bir tane alacam...fiyat uygun, 20 tl
    http://www.hepsiburada.com/piranha-falcon-y-type-fm-transmitter-sd-mmc-kart-destekli-mobil-sarj-fonksiyonlu-fm-modulator/ProductDetails.aspx?productId=otpirfalcony&categoryId=258076
    manisada cızırtı yapmasın yeter. Bir de megane 1 lere takılırken sorun oluyor mu bu tür cihazlar, çakmak girişi biraz içeride kalıyor, küllüğün yanında.

• Selam ben 1 ay önce Falcon L tipi olandan alma gafletinde bulundum. 1hafta kullandım ve sonrasında tık yok ve ne yazık ki servisleriyle tanışmak zorunda kaldım ürün hala gidip geliyor henüz kullanabilmiş değilim...ürünü yaptık diye gönderdiler bu sefer iç ekran kaymış çok amatör bir servis yapıları var vede işin kötü tarafı garanti kapsamında olan vede üründen kaynaklanan sorun olmasına ragmen ürünü kargoyla karşı ödemeli gönderiyorlar. servis ve müşteri hizmetleri facia sakın bulaşmayın.
  • Ben de hepsiburada dan aldım. 2-3 ay kullandım sıkıntı yoktu. Ama geçenlerde FS EROR! diye sinyal verip duruyor. Nedenini anlayamadım. Sigortasını değiştirdim ama bir işe yaramadı. Bilgilerinize ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.