Şimdi Ara

piranha gps business tab 7 navigasyon GPS sinyal problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar piranha gps business tab 7 satin aldim fakat navigasyon olayini cozemedim gps acik oldugu halde sinyal bekleniyor diyor baska birsey demiyor musteri hizmetlerini aradim bana googleplay den haritayi satin almam gerektigini ondan sonra duzelecegini soyledi ayni dertten sikayetci olan arkadaslar varmi yada cozebilen arkadaslar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bu tabletten almak üzereyim kullanıcını deneyimi olanlar yazarsa güzel olur. Bir de kasası fazla mı kaba??
  • kardeş ürün güzel ama navigasyon olayını çözemedim henuz almayı düşünüyorsan al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopix

kardeş ürün güzel ama navigasyon olayını çözemedim henuz almayı düşünüyorsan al derim

bende var bahsedilen model. maalesef haritayı ücretle satın alman gerekiyor.
    dark ın gpsli 7inç modelinde harita navigasyon programı içinde ücretsiz. onu tavsiye ederim.
  • bende aldım bu tabletten navıgasyonu calıştıramıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcok

quote:

kardeş ürün güzel ama navigasyon olayını çözemedim henuz almayı düşünüyorsan al derim

dark ın gpsli 7inç modelinde harita navigasyon programı içinde ücretsiz. onu tavsiye ederim.

ustam bir kere aldık bunu... haritayı satın almak sorun değil eğer navigasyon kesin çalışacaksa emin olsam alayım bu sorunu aşabilen arkadaş var mı?
  • quote:

quote:

quote:

ustam bir kere aldık bunu... haritayı satın almak sorun değil eğer navigasyon kesin çalışacaksa emin olsam alayım bu sorunu aşabilen arkadaş var mı?

çalışıyor merak etme kardeş. ben sygic programını denedim. sorunsuz çalışıyor gps'i.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çalışıyor merak etme kardeş. ben sygic programını denedim. sorunsuz çalışıyor gps'i.

Bende bugün piranha gps business tab aldım kliksadan. ptesiye kadar gelir sanırım. Yalnız navigasyon yazılımı dehil sanıyordum. Değil ise iade ederim ama siz sygic yazılımı nereden indirip nasıl yüklediniz. Ücreti nedir. yada başka herhangi bir yazılım yüklenebilirmi?

• Gps çipinde sorun olmadığı sürece her türlü android navigasyon yazılımı çalıştırabilirsiniz.

Fakat sürekli sinyal aramaması ve çabuk bağlanması için öncelikle a-gps verisini indirmeniz gerekir.
    Bunun için marketten "gps status" programını indirin ve wi-fi açıkken a-gps güncellemesi yapın.
    Google konum hizmetleri falan açık olsun.
  • teşekkürler. Kliksadan aldım 3. gün daha gelmedi gelsin deneyeceğim. lisans vs istemez umarım.
  • cihaz geldi 1 adet tam orta üstte ölü piksel var. pek belli olmuyor ama genede iade edeceğim. yalnız mhizmetleri rezalet. ürün çok ucuz olmasa alınmaz. telefonlara yanıt vermiyorlar. kliksa güvencesi olduğundan aldım. koşulsuz iade ile çalışıyorlar. iade edip aynısından alacağım gene. dokunmatiği harika takılma falan yok. arada mavi çerçeve çıkıyo. yazılımsal bir hata. mkv oynatıyo. altyazıda problem yok. hdmi kablo yok kılı yok ama fiyat çok iyi. 239 tl 12 taksirte aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bugün piranha gps business tab aldım kliksadan. ptesiye kadar gelir sanırım. Yalnız navigasyon yazılımı dehil sanıyordum. Değil ise iade ederim ama siz sygic yazılımı nereden indirip nasıl yüklediniz. Ücreti nedir. yada başka herhangi bir yazılım yüklenebilirmi?

Alıntıları Göster

sygic yazılımı google markette var. ordan satın alabilirsiniz. ya da çeşitl forumlarda ücretsiz (illegal) olanı da bulabilirsiniz.
    cihazda navigasyon yazılımı var veya google markette ücretsiz indirilebilirsiniz. ama navigasyon yazılımı bir işe yaramıyor çünkü haritası yüklü değil. haritayı google marketten satın alıyorsunuz. ben cihazı ilk satın aldığım zamanlarda harita 20€ idi, şimdi indirmişler fiyatı biraz 12€ olmuş.
    benim cihazda üzücü bir gelişme oldu. ve garantiden servise gidecek.
    siz ucuza almışsınız bana kıyasla. ben ilk çıktığı sıralarda 300e almıştım. bu kalitedeki bir tablet için 400 tl de çok 300 tl de çok. bence bu kalite düşüklüğü ile 200tlden fazla para etmeyecek bir cihaz. dokunmatiği de biraz sinir bozucu. özellikle köşelerdeki hassasiyet nerdeyse tamamen kayboluyor. bende oluşan kanaat şu ki, cihazın sıradan adı sanı bilinmeyen ucuz çin malı tabletlerden bir farkı yok. açıkçası aldığıma pişman oldum ya da olmak üzereyim. yani o derece memnuniyetsizliğim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcok -- 27 Mart 2013; 21:24:13 >

• araç tutacağını takabilen varmı ?
  • Selam. Bilgi verir misniz, almak istiyorum. Navigasyon kullanmayacağım , sadece gps kullanacağım. MEsela google mapsta gösteriyor mubizim gps ve etrafı ya da foursquarede bulabiliyor mu etrafı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.