Şimdi Ara

Piranha Infiniti HD Beyaz 5.0' Navigasyon Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaz nasıldır bilen varmı almayı düşünüyorum yada navigasyon öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
    yan özellikler çokta beni ilgilendirmiyor
    gideceğim yeri bulsun yeter şimdiden teşekkürler

• yardımcı olacak bi vatandaş yokmu ?
  • yan özelliklerinden çok yön bulma konusunda iyi olan bir cihaz tavsiyeniz varmı acaba
    kamyonet şöförü babam için cihaz arıyorum tüm şehirlere gidiyor ve yön bulma sıkıntısı oluyor malum.
    250 tl civarı dediğim gibi yan özellikler önemli değil bizi istediğimiz adrese götürsün yetrli
    başarsoft haritalar iyi deniliyor forumda okuduğum kadarıyla
    bana tavsiye verebilecek bir arkadaş varmı acaba.....
  • Ben Next'in YE-G555 ve 565 Cihazlarını tavsiye edeceğim size. Bende 525 modeli var, memnunum.
    Bu iki cihaz arasındaki fark üst modelde Bluetooth mevcut. İhtiyaç yoksa 555 idealdir.

Ayrıca kutularından TBS (TMC) aparatı da çıkmakta.

Geçen gün Bimeks'te inceledim; oldukça güzel cihazlar.

Hayırlı olsun diyelim.
  • infinity hd siyah olanı kullanıyorum cihaz güzel ömür boyu güncelleme desteği var. araç sarjı kutudan çıkyor.
    tek kötü tarafı cihaz üzerindeki USB girişinin bordun üzerine yapıştırılarak tutturulmuş bu da kullanım sırasında araç şarjını takıp çıkardıkça bir süre sonra usb girişi kopup içeri düşüyor. benim için en büyük sıkıntısı bu.
  • Arkadaşlar bu cihazı kullanan var mı?
    şu an elimde ve güncelleme yapamıyorum?
  • Piranha markasından uzak durun.

Sorun yaşarsanız teknik destek telefonları hizmet dışı. Denemek için arayın. Email lere cevap verilmiyor. Cihazı teknik servise gönderin hemen yüksek ücret çıkarıyorlar.www.sikayetvar.com sitesinde şikayetleri mutlaka okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erxmen -- 10 Ekim 2013; 0:19:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cihaza rom yükledim. yazılım kuruldu ancak navigasyon fonksiyonu çalışmıyor. teknik servis harita ve lisans yüklemek için 60 TL istiyor. Aslında piranha markasından öyle iğreniyorum ki cihazı çöpe atmayı düşünüyorum. Fakat son bir umutla bu cihaza başka bir yazılım yada harita yüklenebilir mi yapılacak birşey var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar öncelikle selamualeykum benım piranha infiti hd white cihazım cihaza yedekleme almadan reset attım cihazda navigasyon calısmıyor bu sorunu nasıl gıderebılırız yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.