Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

quote:

Bütün piranha ıq plus mağdurlarına geçmiş olsun. Ben ve nicolai tesla sizleri uyarmıştık şu piranha ya bulaşmayın diye hem de kaç kez uyardık ama siz bize inanmayıp piranha ıq plus ürününü satın aldınız. Yetmedi küfür ettiniz.hakaret ettiniz. Ama biz sizin iyiliğini isteyip sizleri çukura düşmekten kurtarmak istedik ama malesef ki siz çukurun altın dolu olduğunu sanıp balçığa saplandınız. Bu saatten sonra sizlere yapabileceğimiz birşey yok ama siz balçığın tadına baktınız bizde baktık. Şimdi sizden birşey istiyorum. Ben hâlâ bu ürünü almak isteyenleri uyarmaya devam ediyorum isterseniz sizde bize katılabilirsiniz.

nicolai ve tesla'yı sürekli yakından bahsetmek zorunda mısın))) bu tipik gurup davranışı aynı firmada olduğunuzun psikolojik kanıtı. onlardan sanane sen diyeceğini yaz bence. daha önce yazdığım gibi quotranin sayfasından çok buradasınız. bizim bilgi alma hakkımızı işgal ediyorsunuz formu kirletmeyin gidin sayfanızda övün telefonunuzu

not: not piranha firmasının yetkilileri kendi adınıza foruma girip cevap verecek cesaretiniz yoksa basit oyunlara başvurmayın yok rıdvan beyle görüştüm dee şunu dedi cümleleri komik kimse yemez bu numaraları. ben iki haftadır telefonu kullanıyorum ben neden gorusemiyorum da burada yeni üyeler konuşabiliyor merak ediyorum. çıkın adam gibi bilgi verin yada sussun

Ben quatro firmasının bir elemanı değilim bunu kaç kez söyleyeceğim. Tesla yı ben hiç tanımıyorum oda beni tanımıyor. Sadece yazdıklarımız bir o kadar ikimizde bu firmadan ürün alınmayacağını belirtiyoruz. Üstelik tesla quatro firması ile hiç bir tane yorum yapmadı onu nasıl firma elemanı olarak gördünüz anlamıyorum. Ben quatro ürünlerinin hiç biri yok sadece teknik servis yönünden değerlendirip öyle övüyorum.

Bak kardeşim biz de sana bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bak kendinde söylüyorsun Quatro kullanmıyorum sadece teknik servis yönünden değerlendiriyorum diye. Demek ki senin bunları söylemek için somut bir verin yok, sadece kulaktan dolma şeyleri söylüyorsun. Bunu da ısrarla tekrarlayıp duruyorsun. Misal ben Piranha servise gittim ve kısa süre içinde cihazım tamir olup geri verildi. Oradaki tenik bölümdeki arkadaşla değerlendirme de yapmıştık. Ama ben burada çıkıp da A.T.U. yalan söylüyor, Piranha servisi sorunsuz, süper diyor muyum? Kaldı ki Rıdvan Bey bile servis konusunda sıkıntıların olduğunu doğruladı. Eğer yarın öbür gün servise yolum düşerse diye düşünüp cihaz almak istersen hiçbir cihazı alamazsın. Çünkü Piranha da aynı, Samsung da aynı, Telpa ve KVK da aynı. Memnun ayrılan da var, bir daha gelmem diyen de. Dikkat ettiysen ben övücü ifade kullanmıyorum, sadece sizlerin art niyetle abartılı konuştuğunuzu söylüyorum. Daha birkaç sayfa önce 4G'siz telefon alınmaz deyip IQ+'a alternatif üstelik markalı ürün diye Victor U2 ve Casper Via söyledi o arkadaş. Casper misal büyük firma olsa bile adamların daha belli bir cep servisi bile yok. Yaşadım biliyorum. Sizden istenen sadece olaylara objektif ve tarafsız yaklaşmanız. Yoksa biz de söylenen sıkıntılardan hoşnut değiliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

quote:

quote:

Bütün piranha ıq plus mağdurlarına geçmiş olsun. Ben ve nicolai tesla sizleri uyarmıştık şu piranha ya bulaşmayın diye hem de kaç kez uyardık ama siz bize inanmayıp piranha ıq plus ürününü satın aldınız. Yetmedi küfür ettiniz.hakaret ettiniz. Ama biz sizin iyiliğini isteyip sizleri çukura düşmekten kurtarmak istedik ama malesef ki siz çukurun altın dolu olduğunu sanıp balçığa saplandınız. Bu saatten sonra sizlere yapabileceğimiz birşey yok ama siz balçığın tadına baktınız bizde baktık. Şimdi sizden birşey istiyorum. Ben hâlâ bu ürünü almak isteyenleri uyarmaya devam ediyorum isterseniz sizde bize katılabilirsiniz.

nicolai ve tesla'yı sürekli yakından bahsetmek zorunda mısın))) bu tipik gurup davranışı aynı firmada olduğunuzun psikolojik kanıtı. onlardan sanane sen diyeceğini yaz bence. daha önce yazdığım gibi quotranin sayfasından çok buradasınız. bizim bilgi alma hakkımızı işgal ediyorsunuz formu kirletmeyin gidin sayfanızda övün telefonunuzu

not: not piranha firmasının yetkilileri kendi adınıza foruma girip cevap verecek cesaretiniz yoksa basit oyunlara başvurmayın yok rıdvan beyle görüştüm dee şunu dedi cümleleri komik kimse yemez bu numaraları. ben iki haftadır telefonu kullanıyorum ben neden gorusemiyorum da burada yeni üyeler konuşabiliyor merak ediyorum. çıkın adam gibi bilgi verin yada sussun

Ben quatro firmasının bir elemanı değilim bunu kaç kez söyleyeceğim. Tesla yı ben hiç tanımıyorum oda beni tanımıyor. Sadece yazdıklarımız bir o kadar ikimizde bu firmadan ürün alınmayacağını belirtiyoruz. Üstelik tesla quatro firması ile hiç bir tane yorum yapmadı onu nasıl firma elemanı olarak gördünüz anlamıyorum. Ben quatro ürünlerinin hiç biri yok sadece teknik servis yönünden değerlendirip öyle övüyorum.

Bak kardeşim biz de sana bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bak kendinde söylüyorsun Quatro kullanmıyorum sadece teknik servis yönünden değerlendiriyorum diye. Demek ki senin bunları söylemek için somut bir verin yok, sadece kulaktan dolma şeyleri söylüyorsun. Bunu da ısrarla tekrarlayıp duruyorsun. Misal ben Piranha servise gittim ve kısa süre içinde cihazım tamir olup geri verildi. Oradaki tenik bölümdeki arkadaşla değerlendirme de yapmıştık. Ama ben burada çıkıp da A.T.U. yalan söylüyor, Piranha servisi sorunsuz, süper diyor muyum? Kaldı ki Rıdvan Bey bile servis konusunda sıkıntıların olduğunu doğruladı. Eğer yarın öbür gün servise yolum düşerse diye düşünüp cihaz almak istersen hiçbir cihazı alamazsın. Çünkü Piranha da aynı, Samsung da aynı, Telpa ve KVK da aynı. Memnun ayrılan da var, bir daha gelmem diyen de. Dikkat ettiysen ben övücü ifade kullanmıyorum, sadece sizlerin art niyetle abartılı konuştuğunuzu söylüyorum. Daha birkaç sayfa önce 4G'siz telefon alınmaz deyip IQ+'a alternatif üstelik markalı ürün diye Victor U2 ve Casper Via söyledi o arkadaş. Casper misal büyük firma olsa bile adamların daha belli bir cep servisi bile yok. Yaşadım biliyorum. Sizden istenen sadece olaylara objektif ve tarafsız yaklaşmanız. Yoksa biz de söylenen sıkıntılardan hoşnut değiliz.

Quatro farklı bir firma piranha samsung iphone gibi bir firma değil. Tek bir kişi bile firmayı kötülemiyor. Lanet okumuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Quatro farklı bir firma piranha samsung iphone gibi bir firma değil. Tek bir kişi bile firmayı kötülemiyor. Lanet okumuyor.

Tamam olabilir. Sen Piranha'dan ağzın yandığı için kötüleyebilirsin ama hiçbir deneyimin yokken sadece okuduklarınla Quatro'yu övmen ne kadar doğru ya da etik? Biz sadece bilgi alışverişinde bulunmayı düşünürken firma elemanı damgası yiyoruz da madem, neden Quatro sayfasında sürekli firmayı ve cihazı övenler normal kullanıcı oluyorlar? Onların da firmanın elemanı olmadığını garanti edebiliyor musun?

• akademi72 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Donanımhaber'deki video linkini göndermiştim. Twitter üzerinden Mesut Çevik'e sim kart takılma konusunu da sordum, verdiği ceva "Kanunda bununla ilgili madde yok.Eğer kullanma kılavuzuna uygun kullanırsanız geri almak zorundalar." şeklinde. Yani sen her koşulda iade edebilme hakkında sahipsin.
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    çok teşkr ederim hocam bende aldıgım yere bunu soylemeye calısıyorum ama kabul etmıyor bakalım artık bısekılde paramızı alacaz ama nasıl olcak
  • Ben piranha iq yu uc haftadir kullaniyorum.ne donma ne kasma ne dikunmatik sorunu hic bir sorunla karsilasmadim.mail attim teknik destek servisine yeni yazilimin hazirlanma asamasinda oldugunu telin tamamen turkce ve kamera ile ilgili iyilestirme olacagi cevabini verdiler.ben telimden cok memnunum izellikle sesi beni bitiriyor.fakat hic bu teli kullanmamis insanlar neden bu kadar karalama yapiyor anlamadim.ALMAYIN o zaman kardesim zorlami satiyolar bu teli

• rıdvan beyle özel hatti olan arkadaşlara pek inanmayın güncelleme yokmuş gelirse bir aya kadar gelecekmiş))) telefonun ana formunda yazıyor.

bu arada bu rıdvan bey cumartesi şirkete gidip kapıdan dönünce çok kızmış bi daha da şirketinize gelmem deyip one minute çekmiş piranhaya, ondan açıklama yapmamıs

(benimde özel hattım var rıdvan beyle)))))

• quote:

quote:

piranha ve quotra teknik servis birbirine girmiş))) kardeşim burayı kirletmeyin yahuu gidin kolunuzu başka yerden paylaşın

Acınacak haldesiniz resmen ya. Hakikatten birisi gitse öbürü çıkıyor ortaya.

hacı Allahasen git ergenlere masal anlat ya işgal etme burayı. verdiğin bilgiler de yanlış zaten. gutaronun sayfasına git birazda onlara azap çektir biz çilemiz doldurduk))))

• http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/internetten-Alisveris-Cayma-Hakki-ve-Yasal-Duzenlemeler.htm

09:12 den sonrasını izleyin piranhada mesut çevik söz ediyor yaptığı sahtekarlıgı isim vermeden dile getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi72 -- 24 Mart 2015; 20:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi72

http://www.donanimhaber...-Yasal-Duzenlemeler.htm

09:12 den sonrasını izleyin piranhada mesut çevik söz ediyor yaptığı sahtekarlıgı isim vermeden dile getiriyor.

İzledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akademi72

http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/internetten-Alisveris-Cayma-Hakki-ve-Yasal-Duzenlemeler.htm

Oha, adamlar konuyu takip etmeyi bırakın, videoda bahsediyorlar harbiden, bu sahtekarlığa gözlerini yummamışlar.

Tebrikler Donanımhaber!

İzleyemenler için alıntıladım, buyrun,

"SİZE YANLIS BIR BILGILENDIRME YAPILDIYSA, MESELA KAMERAYI 13 DEYIPTE 8 CIKTIYSA, SON DONEMLERDE BOYLE BIR TELEFON VAR FORUMLARIMIZDA TARTIŞILIYOR. BU TİP DURUMLARDA CİHAZI 1 YIL BOYUNCA İADE EDEBİLİRSİNİZ. ŞARTSIZ KOŞULSUZ. HATTA TÜKETİCİYİ YANILTIYOR DİYE DAVA BİLE AÇILABİLİR PİRANHAYA, ARTIK İŞ ÇOK BAŞKA BOYUTLARA KADAR GİDEBİLİR."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 24 Mart 2015; 21:14:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antitelpass

Link bozuk saglam link verirmisin

http://forum.donanimhaber.com/m_104083058/tm.htm

Konusu burada, buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 24 Mart 2015; 20:52:24 >
  • Benim telefon ikinci kez tel açık ekran kapalı iken açmaya çalışıyorum açılmıyor. Alttaki men¨¹ tuşlarında ışık ve titreşim var; ama ne yapsamda bataryayı çıkartıp takmayınca açılmıyor. Acaba neden?
  • Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    Bu 13 MP diyip 8 MP çıkma olayı gerçek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: meliii

Bu 13 MP diyip 8 MP çıkma olayı gerçek mi?

Evet gerçek

• A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Piyasadan ürünleri toplatamaya kadar yolu var ozaman bu işin temin edebilirsem bende edeyim bir adette bakalım

• Haber sitelerinde reklam lari cikmaya basladi Qplas in haber7 ye bakin.

• aklım karıştı telefon konsusunda.
    Piranha IQ , Umi Zero, Victor U2, Quattro arasında kaldım.
    Ekran büyüklüğü ve ses kalitesi ile(yorumlara bakarak söylüyorum) piranha ıq daha çok ilgi mi çekiyor. Ama sonlara doğru yorumları okuyunca da vazgeçiyorum. Bir tavsiye var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Gospel

aklım karıştı telefon konsusunda.
    Piranha IQ , Umi Zero, Victor U2, Quattro arasında kaldım.
    Ekran büyüklüğü ve ses kalitesi ile(yorumlara bakarak söylüyorum) piranha ıq daha çok ilgi mi çekiyor. Ama sonlara doğru yorumları okuyunca da vazgeçiyorum. Bir tavsiye var mı?

Umi Zeroyu tavsiye ederim, yazılım ve ekran konusunda çok daha iyi.

• Umi Zero yı şimdi inceledim en çok kutusu ve içeriği ilgimi çekti metal kılıf filan çok şekil yere düşmeye biraz dayanaksız gibi + türkiye fiyatı nedir?

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.