Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın ekranı 5inç olursa sipariş ederim yıl başında 5inç'den büyük olursa casper via v8c sipariş ederim. Umarım Piranha yetkilileri 5inçle getirir bu telefonu.
  • bilinmedik markaların cihazlarını almanın bence mantığı yok. telefonu eskitmeyen yazılım desteği. bu telefon %99.9 çıktığı yazılımla kalır. Yurtdışı kullananı olmadığından da yeni sürümlere custom rom çıkmaz. 1-2 yıl sonra yeni android sürümü geldiğinde çöp olup 300 liraya zor satılır. En az 2 yıl son sürüme güncelleme desteği verebiliyorsanız alınır öteki türlü çin cihazlara marka basıp satmaktan ileri gitmez. Çöp
  • Bunu alacağınıza benzer özellikte discovery 2 alın en azından servisi adam gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHofCinneT

Cihazın ekranı 5inç olursa sipariş ederim yıl başında 5inç'den büyük olursa casper via v8c sipariş ederim. Umarım Piranha yetkilileri 5inçle getirir bu telefonu.

Bende 5 inç olursa almam 5.5 inç olursa alirim umarim 5 inç getirmezler cihazi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5inç isteyenler çoğunluklu olur kocaman tablet kadar telefon satan çok var 5inç boyutunda amiral gemiler bu fiyata yok. Umarım 5 için yapılır içine sığdırabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: firemusa402

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

İşlemci modeli MTK 6592 2GHz olarak kesinleşmiştir.

Şaka herhalde geçmiş olsun o zaman iyi zarar edeceksiniz

Bu işlemci çok mu kötü kardeş :)

MTK6592 nedir 6595 koyun bari de bir şey olduğunu anlayalım

Sayın Elsa,

MTK 6595 kullanmamızın sebebi cihazı bir an önce getirmek isteyişimizden kaynaklandır ayrıca 6595 kullanmak için henüz erken, donanım olarak tam oturmuş değil.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firemusa402

quote:

quote:

İşlemci modeli MTK 6592 2GHz olarak kesinleşmiştir.

Şaka herhalde geçmiş olsun o zaman iyi zarar edeceksiniz

Bu işlemci çok mu kötü kardeş :)

MTK6592 nedir 6595 koyun bari de bir şey olduğunu anlayalım

Sayın Elsa,

MTK 6595 kullanmamızın sebebi cihazı bir an önce getirmek isteyişimizden kaynaklandır ayrıca 6595 kullanmak için henüz erken, donanım olarak tam oturmuş değil.

Kolay gelsin.

Oturmuş değil'ın kaynağı nedir? 6595 sıkıntısız bir çipset ayrıca Meiuzu MX4de de 6595 var .

Siz olsanız aynı fiyata G2 16GB mi (Snapdragon 800) yoksa Iq mu alirdiniz?

• Asus Zenfone 6 almayi dusunuyordum. Fiyat olarak bu 100 TL daha ucuz olacak gibi. Simdi "bana gore" bir eksisi de var tabii bu telefonun. Islemcisi cok yuksek, bence digerinin dusuk islemcisi ile pil omru daha iyi gider. O islemci bile yetiyor HD cozunurlukteki isler icin . Cikinca gorecegiz zaten pil omrunu. Kamera 13 MP olacak, gayet guzel. Asus'taki gibi gece modu eklenirse guzel cekimler yapilabilir. 3 MP yeterli oluyor zaten, oyle 13 filan abarti, kagida bastirmadiginiz surece hic ama hic anlami yok. Dusuk isiktaki gurultu seviyesi megapiksel diye abartilan cozunurluk degerinden cok daha onemli. Ekran birinde 6", digerinde 5.5". Kitap okurken belki biraz farkedebilir, yanyana koyup gormek lazim. Asustaki gibi "kitap modu" eklenmeli. Sayfalar sari olunca goz agrimiyor. Iyi oluyor oyle. Infrared in hic anlami yok, uc bes kisi o da bir iki defa belki kullanir. Cikartip maliyetiniz dusurun, biz fiyat indirimini gectik. Parmak izi okuyucu da hic bir ise yaramiyor inanin. Oyle gelecegin teknolojisi filan da degil. Bendeki Moto Atrix'te vardi, cok da iyi calisiyordu. Toplasaniz bes defa ancak kullanmisimdir. RAM'i de 2 yapmak yeterli. Bendeki Nexus 4'te 20 tane uygulama acsam bile yine de 200 MB en az o da RAM bosta kaliyor. Ustelik Android 5 ile, sadece pil omru uzadi diye yikledim. Yoksa bir artisi yok 5'in. Hatta bazi uygulamalar cok az yavasladi gibi. 5 isteyen arkadaslar icin yazdim bunu. 4.4 yeter su an.

• quote:

Orijinalden alıntı: brhtn

cevap vermeniz yeterliydi, yanlış anlaşılıyor cevap vermediğiniz takdirde. Aristo için bekliyorum o vakit dediğim gibi aldım tableti şu an kullanamıyorum bile 512 mb alan hiç yeterli değil, benim gibi çok kişi var onlar içinde çok iyi olur eğer bir rom dosyası ayarlar iseniz

Valla hocam ben de aynı dertten muzdaribim. Benim tablet zeus white 10.1 olanı. Tablet 16 Gb Ama uygulamalara ayrılan alan 512 Mb. Tablete birşey yükleyemez oldum. Götürmediğim yer kalmadı. Hepside birşey yapamayız deyip başından savıyor. Tableti artık çocuklara verdim oyuncak niyetine kullanıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brhtn

Piranha Zen sayfasında soru sorduk cevap yok ama maşallah gelip burada telefon reklamı için cayır cayır cevap veriyorsunuz. Kaldı ki ben tablet ile ilgili soru sormuştum. Bu kadar ilgisiz olmanıza anlam veremiyorum.

Sayın brhtn,

ZEN için yazılım talebinde bulundum ve şu an bekliyorum bana bir kaç gün içerisinde döneceği söylendi bu nedenle bende dönüş sonrası ZEN ile ilgili sorulara yanıt vermeyi düşünüyorum. Formda da yazdım cevaplıyacağım diye. Ayrıca Aristo için deneme yapıyorum yani basit bir iş değil malesef, çözmeden size dönüş yapmam doğru olmaz.

Kolay gelsin.

Rıdvan bey merhaba
    Arkadaşın şikayetçi olduğu konuda ben de sıkıntılıyım. Piranha Zeus white 10.1 var. Hafızası 16 Gb ama uygulamalara sadece 512 Mb ayrılmış. Hiçbirşey yükleyemiyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Mevcut müşterilerinizin sıkıntılarını çözerseniz bu firmanız için iyi bir refarans olacaktır. Bu da yeni ürünlerinizin satışına olumlu yansıyacaktır. Mesela ben de yeni bir telefon alma arefesindeyim. Sorunlarımız çözülürse yeni telefonunuzu neden almayalım?

• hadi çıksın artık şu telefon
  • Ridvan bey son durum ne kac gune cikar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

Ridvan bey son durum ne kac gune cikar ?

Sayın isokocak,

Bu ayın son haftasında yani ayın 20-25 i arasında satışta olacak.

Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Sayın isokocak,

Kolay gelsin.

Selamlar, acaba işletim sistemi saf android'e yakın mı olacak ? Yoksa tamamen özelleştirilmiş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta1907

quote:

quote:

Sayın isokocak,

Kolay gelsin.

Selamlar, acaba işletim sistemi saf android'e yakın mı olacak ? Yoksa tamamen özelleştirilmiş mi ?

Sayın Vendetta1907,

6 farklı arayüz ile gelecek bu arayüzler arasında saf Android KitKat arayüzüde yer alamaktadır. Siz dilediğiniz arayüzü seçerek kullanabilirsiniz. Yazılım tamamen özelleştirilmiş bir yazılımdır.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın isokocak,

Kolay gelsin.

Sayın Vendetta1907,

6 farklı arayüz ile gelecek bu arayüzler arasında saf Android KitKat arayüzüde yer alamaktadır. Siz dilediğiniz arayüzü seçerek kullanabilirsiniz. Yazılım tamamen özelleştirilmiş bir yazılımdır.

Kolay gelsin.

İyi bakalım, biraz çabuk gelsin be ya. Yarın kupon tutucak sabredemem ben.

• IQ modeli akıllı telefon bu gün ön siparişe açılacaktır. 699 TL ye satışa sunulacak cihazın özellikleri tamamen piranha ve diğer kullanıcılar arasında yapılan araştırmalar sonucu tasarlanmıştır.
  • Fiyat güzel, hayırlısı.

Edit: Siteden baktım şuan, cihaz özellikleri gerçekten güzel duruyor. 6592 Turbo işlemci ve tüm muadillerinden daha ucuz. Victor U2 berbat servis ve berbat desteğiyle 799 TL, GM Disco 2 Süper Telpa(!) ile 888 gibi saçma bir fiyat ve tabiki mükemmel Casper(!) aynı özelliklerde cihazı 1299'dan itelemeye çalışıyor. Bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta1907 -- 20 Ocak 2015; 14:30:16 >
  • quote:

Fiyat güzel, hayırlısı.

Edit: Siteden baktım şuan, cihaz özellikleri gerçekten güzel duruyor. 6592 Turbo işlemci ve tüm muadillerinden daha ucuz. Victor U2 berbat servis ve berbat desteğiyle 799 TL, GM Disco 2 Süper Telpa(!) ile 888 gibi saçma bir fiyat ve tabiki mükemmel Casper(!) aynı özelliklerde cihazı 1299'dan itelemeye çalışıyor. Bilgilendirmek istedim.

Sayın Vendetta1907,

Bu ürüne oldukça güveniyoruz, çünkü müşterilerden gelen öneri şikayetler göz önüne alınarak tasarlandı. Özellikleri konusunda örnek gösterdiğiniz ürünlerden çok farklı olduğunu ilk alan kullanıcılar mutlaka inceleyip forum sitelerine yorum yazacaklardır. Kısacası büyük markaların yaptığı gibi basit bir sensör özelliğini sanki çok farklı bir özellikmiş gibi bir algı yaratıp insanların gözünde büyütmüyoruz. Yani power tuşuna basmadan dokunmatik ekran üzerinde yukarı doğru hareket ederek tuş kilidini açma, bildirim çubuğu için illa ekranı yukardan aşağıyda çekmeden parmağınızın olduğu yerden aşağı kaydırarak bildirim çubuğunu açma gibi özelliklerini yazarsam inanın düzinelerce yazı yazmak zorunda kalırım.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 20 Ocak 2015; 14:52:50 >

• Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Rıdvan bey, önceki modeliniz Grande için Kitkat güncellemesi çıkacak mı??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.