Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ SMART Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
12.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

Selamlar. 2 yıldır piranha zen kullanıcıyım.Çok memnundum, sadece ram yetersizliğinde IQ SMART aldım. Ve inanın çooook şaşırdım..Hepsiburadadan paraf puan ve paraf günü indirimi ile telefon bana 430 tl'ye geldi. Bu fiyata bu telefon...Hayran kaldım diyebilirim...
    Artıları:
    Ekran Zen'den daha başarılı
    Uygulamalar yüklendiği halde şu anda boş 1.2 GB ram var..(zen de ram dolu uyarısı almaktan gına geldiydi.)
    Kamera iyi. Özellikle ön kamera çok hoşuma gitti.Arka kamerada zen'e göre kesinlikle daha net ve canlı
    Telefonun tipi çok hoş, ve çok hafif..
    İnternet hızı muazzam gerçekten.
    64 bit işlemci sorunsuz...
    Eksileri:
    Bence bi eksisi var; oda ne kılıf, nede ekran koruyucu yok memlekettee...

Şiddetle tavsiye edilir. 430 liraya 800 tl'lik tüm telefonlarla kapışır valla..
    Şimdi kalkıp kimse kötülemesin piranhayı, yok servisi şöyleydi, yok arkası böyleydi.Bana 2 gb ram li, 4.5 g Li, 64 bit işlemcili 600 tl nin altında biiiir tane telefon gösterin, Dahada bişey demicem....

hocam selamlar cihazınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. rica etsek küçük bir inceleme yapabilir misiniz? mesela özellikle ben ekran açık kalma süresi ve dokunma performansını çok merak ediyorum. bir de arayüz performansı nasıl takılmalar veya hatalar var mı? telefon gerçekten özellikleriyle bu fiyatta yanıyor ama enteresan ne video var ne inceleme var ilgi yok denecek kadar az gerçekten ilginç.

Cihazda bugüne kadar hiç bir yerde görmediğim özellik var. Mesela ekran kapalı iken elinizle M harfi çiziyosunuz direk mesajşar açılıyor. W yazıyorsunun whatsapp acılıyor. Bayıldım bu özelliğine. ayrıca telefonun otmatik açılma kapanma saat ayarı var. her gece 23.30 kapanıyor. Sabah 07.00 de açılıyor. Tam istediğim bi özellik. Ayrıca telefonda dokunmadan resim değiştirme, el hareketiyle resim çekme gibi özellikler var. Birde söylemedin geçemiycem, ön kamerasına bayıldım. Bu fiyata bu kadar gerçekten çook iyi.. Şarj olayı ilk izlenime göre gayet iyi. Ekran orta ışıkta, internet ful açık, 50 resim çektim, bir günü çok rahat çıkardı.
    Ayrıca 4.5 g hızı muazzam. 50 mb dosyayı 5 sn de indirdi. İnanamadım..
    Dokunmatik performansına gelince, ben ekran koruyucuyu hava var diye uğraşırken tamamen hava aldırdım ve ekran koruyucusuz kullanıyorum. Genel olarak iyi ama bi samsung değil, onuda söyliyeyim..
    Mesela ekran kapalıyken, LG lerde olan çift tıklayarak açılma bile var telefonda. Ama bu çift tıklama pek hassas gelmedi bana, yada daha alışamadım.
    Genel olarak 430 tl'ye 10 üzerinden 10... bir kere telefon o kadar hafifki, hala alışamadım, elimden düşcek gibi geliyor :)

• piranha yetkilileri bildirim ışığını bu telefona laik görmüyor musunuz şunu yazılımla eklerseniz çok iyi olurdu vala bildirim ışığı olmadığı için telefondan soğudum yani
  • piranha zen de vardı bildirim ışığı. tamam işe yarar bişey ama, çokta önemli değil bence. Telefonu diğer özelliklerini yanında bildirim ışığı denizde kum...

Telefondan o kadar memnunum ki etrafımdaki herkese aldırmak istiyorum. anlatıyorum, gösteriyorum özelliklerini.Fazla para vermeyin diyorum ama millet " ben anlamam piranhadan, oda neymiş teyp markası gibi,benim havaya atacak param çooookkkkkk" diyor ısrarla...

Alacak olan varsa hiç tereddütle kalmasın.. Telefon çok sağlam, çok kullanışlı.. 25 uygulama yükledim, halen 1.4 GB ram boş.... Ama en önemlisi ön kamerası gerçekten bu fiyata çooook çookk iyi
  • gulyunus kullanıcısına yanıt
    bence çok önemli altaki tuşlarında ışığı yanmıyor hem sarja koyarken dolup dolmadığını anlamıyoruz bence çok fazla önemli akşam karanlıkta tuş ışıkları yanmaması çok kötü bildirim ışıkları olmaması hiçte kullanıcı dostu değil benim arkadaşta da samsung vardı oda 13 mb ama buda 13 mb ama samsung çok daha iyi çekiyor kamerası neyse fiyata göre çokta lafını etmicem ama bildirim ışığı olmaması çok kötü yazılımsal olarak eklense çokta bişey değildir zaten sarjıda beni üzdü piranha zen bu konuda çok daha iyidir zende 2000 amper bu 2300 amper ama zen çok daha fazla sarjı dahanıyor bekleme modunda akşamdan sabaha 1 yada 2 inerken bu 15 20 gidiyor çok fazla sarjı yiyor zen kullanıcısı olarak vala zene dönesim geldi aldık ne yapalım artık piranhada hiç malına sahip çıkmadığı için hiç bir zaman günceleme yapım eksiklerini gidermez belki şaşırtır umuduyla beklicez yada satıp kurtulacaz

• Arkadaşlar aldığınız ekran sürelerini paylaşır mısınız?
  • 499 TL'ye bende satın aldım bir adet biraz kurcalayayım beğenirsem bir tane daha alırım. LG G3 var bende birisine aldım telefonu. İnşallah düzgün bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISEE

Arkadaşlar aldığınız ekran sürelerini paylaşır mısınız?

4,5-5 arasi degisiyor bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun yurt dışında hangi telefon ve model olduğu halen bilinmiyor mu? hangi telefon olduğu belli olsaydı kılıf ve ekran koruyucu sorunu ortada kalmazdı.
  •  ‖‖ Piranha IQ SMART Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖

•  ‖‖ Piranha IQ SMART Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLVeR_FoX -- 17 Haziran 2016; 2:45:28 >
  • Eger telefonu alacak varsa cok iyi bir karar verdigini simdiden bilmesini isterim cunku telefonu kullanıyorum ve sorunsuz mukemmel bir sekilde calisiyor
    Ama soe bi sikintisi var kap ve ekran koruyucu cami yok bu yuzden internetten 25 tl ye n11 de kap var ama benim bir arkadaşımin t60 i vardi bi baktim benim tel. Ile resmen ayni hemen kendime bir t60 kilfi aldim hemde 5 tl ye 20 tl kar etm telefonu alacaklara simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes celik

Eger telefonu alacak varsa cok iyi bir karar verdigini simdiden bilmesini isterim cunku telefonu kullanıyorum ve sorunsuz mukemmel bir sekilde calisiyor
    Ama soe bi sikintisi var kap ve ekran koruyucu cami yok bu yuzden internetten 25 tl ye n11 de kap var ama benim bir arkadaşımin t60 i vardi bi baktim benim tel. Ile resmen ayni hemen kendime bir t60 kilfi aldim hemde 5 tl ye 20 tl kar etm telefonu alacaklara simdiden hayirli olsun

turkcell t60 degil mi? bilgi icin tesekkurler. t60'in ekran koruyucusu da uyumlu mu acaba?

• S3 mini value edition kullanan anneme bu telefondan almak istiyorum ama şarj beni düşündürüyor
    Mobil açık kullanılacak sürekli
    8gb flan sdkart takarız en fazla
    Çekim kuvveti nasıldır
    Konuşurken giden gelen ses ne durumda
    Ana Güncelleme zaten pek olmaz bu tür telefonlarda
    Beklentimizde yok açıkcası bu fiyata
    Bütün yorumları okudum lakin hala kararsızım
    2.5 yıldır iPhone kullanıyorum yaklaşık 2 yılı 5c kullandım
    Tabi ki kiyaslamıyorum
    Aya füze göndermiycez artık akıllı telefonların en kötüsü bile baya iyi
    Bu 800-900 tl civarında rakiplerine kıyaslanabilir
    Zenfone go belki android one gibi telefonlar ile rakip
    Bana biraz fikir verirseniz

• Merhabalar, bu telefonu bende yeni satın aldım. Genel olarak memnunum, ancak ahize sesi biraz düşük gibi geldi bana.
    Ayrıca arka kamera çok kumlu çekiyor, burda arkadaşların çektiği gibi resimleri ben çekemiyorum. Bildiğin kumlu, ön kamera gün ışığnda idare eder ama arka kamera çok kumlu. Sorun nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes celik

Eger telefonu alacak varsa cok iyi bir karar verdigini simdiden bilmesini isterim cunku telefonu kullanıyorum ve sorunsuz mukemmel bir sekilde calisiyor

burdaki kullanıcı yorumlarına bakarak bende iq smart aldım,Extra özellikler çok güzel.En çok hoşuma giden özelliğide lg lerdeki gibi çift tıklayarak ekranı açıp kapaması oldu.Kamerası mükemmel değil fakat kötüde değil,Bataryası keşke biraz daha güçlü olsaymış diyorum.

Enes celik teşekkürler sana da 25 lira kılıfa vermektense 10 liraya t60 ın hem kılıfını hemde kırılmaz camını alıp telefona yapıştırdım.
    Kırılmaz cam çok güzel oldu, kılıfda tam oturuyo,ses ve güç düğmeleri tam denk geliyo.Silikon kılıfın kamera yerini biraz kesmek gerekiyo,üsttende şarz yeri ve kulaklık yerlerini kesmek gerekiyor,Arkada hoparlo yerini kesmek gerekiyor,Ve en son olarak alttan mikrofon yeri için bi delik delmek gerekiyor. Kesim işlerini maket bıçağı yada neşterle itina ile düzgün yaparsanız süper olur,Ben keserken maket bıçağını biraz fazla kaydırdım,Pek güzel olmadı ama telefona tam oturuyor.Güzel bir kılıf alıp daha itinalı telefona uyarliyacam.Ama kırılmaz cam çok harika oldu.Tam uydu

• Konudaki övgülerden etkilenip bende iq smart aldım.Herşey çok güzel bir haftadır kullanıyorum.Tek şikayetim şarjın çok yavaş olması.%20 den tam doluya 7-8 saat sürüyor.Gerçi power bank var bir sorun oluşturmuyor ama çözülmeli.herkesin şarj için bu kadar vakti olmayabilir.
  • alick A kullanıcısına yanıt
    Bataryası 4/5 ini 7-8 saatte dolması çok çok geç. En fazla 2 saate dolması lazım. Mümkün değil.

• İnceliyorum bazı uygulamalar var mesela Quick Charging Booster %140 hızlandırır gibi apps var.
  • alick A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sarj aletin batarya sarj soketınde ya da kablo da telefonun şark ile ilgili donanımsal Problem olabilir.
    Size servise bu konu ile ilgili vermenizı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: alick

Konudaki övgülerden etkilenip bende iq smart aldım.Herşey çok güzel bir haftadır kullanıyorum.Tek şikayetim şarjın çok yavaş olması.%20 den tam doluya 7-8 saat sürüyor.Gerçi power bank var bir sorun oluşturmuyor ama çözülmeli.herkesin şarj için bu kadar vakti olmayabilir.

3 saatten kısa sürede tam şarz oluyor.Sizin telefonda bi problem olabilir. Ben şarzın çabuk bitmesinden şikayetçiydim.Günü zor çıkarıyordu.Araştırmalarım sonucunda Es görev yöneticisini indirip kurdum.Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatıyor,temizlikte yapıyor.Şuan şarzım 2 güne yakın gidiyor.Çok küçük basit ve bi okadar etkili bi proğram.Telefon boştaken bile saatte % 6 7 şarz gidiyordu.Şuan tel boştayken saatte en fazla %1 gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.