Şimdi Ara

Piranha Monza [PS3/ PC / PS2 Uyumlu Titreşimli Oyun Direksiyonu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim oyun direksiyonunu satın alan, gören veya kullanan birileri var mı? Aşağıdaki verdiğim linkteki fiyatıyla satın almayı düşünüyorum. F/P oranı hakkında görüşü olan bizimle paylaşırsa sevinirim. Bazen uygun fiyatlı ürünler de dandik olmayabiliyor. Acaba bu da onlardan biri mi ve almaya değer mi, yoksa klasik JWIN, Snopy marka direksiyonlar gibi kötü müdür?

http://firsatciyiz.com/firsat/piranha_monza_pspc_titreimli_direksiyon.asp

Piranha Monza [PS3/ PC / PS2 Uyumlu Titreşimli Oyun Direksiyonu]

• Hazır konu varken yeni konu açmayayım. Fakat hiç cevap yazılmamış. Bu direksiyon setini kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 27 Ocak 2010; 11:10:40 >
  • ben sipariş verdim. kötüyse yazarım arkadaşlar.
  • Bende bulunuyor ucuz bir direksiyona göre performansı gayet güzel ama pedalı çok çabuk bozuldu. Dayanıksız ve bir yerden sonra ayağınızı ağrıtabiliyor. Aradan baya uzun zaman geçti halen çalışıyor ama artık takılmaya vs başladı. Benim düşüncem bunun içindeki dönen şeyi kırıp direksiyonu 900 derece kitlenecek şekilde bir sistem kurup telefon üzerinden sensör uygulaması var onun sensörünü kullanıp mı oynasam? İnternette Wazzup adlı bir youtuber çok güzel bir şekilde oynuyor öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.