arkadaşlar piranha mp3 player ile ilgili bilgisi olan var mı nasıl işe yararlar mı elimde patlamasın da sony vardı ben de sahteymiş ve dün son nefesini verdi topu topu 4 ay filan olmuştu aslında iriver ve trekstor organix lere baktım hoşuma gitti tabi şekil olarak teknik kısmını pek anlamıyorum da benim beklentilerim 1-2 gb, kesinlikle radyo ve ortalama bir fiyatı olsun yeter
bir şey daha araştırıyorum sony kulaklıklara baktım da 2 model seçtim nasıldır bunlar sony MDR-E829V (bunun dışarı ses vermemesi için susturucu kapağı da varmış nasıl ki acaba? bir de sony Sony MDR-KE30LW/B bu da yeni yeni çıkmış kullanan var mı?
arkadaşım ipodlara sonylere benzetilen ürünleri tavsiye etmem. sesi iyi veriyo bu çin ürünler. piranha falan da bu çinlerin üzerine sadece marka konulmuş ama sen bilirsin. bence dediğin gibi trekstor - iriver felan al.
bi de bu sitede pek sony-philips kulaklıları sevmezler, yani sevmezler derken çoğu kişi SENNHEISER kulaıklıklları kullandığı için kıyasla çok vasat kalıyorkarmış. 70ytl civarı tabi önerdikleri kulaklıklar. senin söyledigin kulaklıkları hiç bilmiyorum kardeşim.. alırsanda inşallah güzel birşey çıkar
eevt bu tür ürünlerin tipleri aynı markalrı farklı bende tavsiye etmem ne yazıkki bende onlardan var ama kulaklığım sony 20ytl ye aldım çok da iyi hatta süper
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme