Şimdi Ara

PİRANHA NAVİGASYON CİHAZLARINA VERİLEN ÖMÜR BOYU GÜNCELLEME,GARANTİ, SİGORTA VE BİREBİR DEĞİŞİM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
59.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 180 liraya satın aldığım cihazın lcd ekranına değişim için 120TL isteyen piranha servisine lanet olsun diyorum.Arkadaşlar varmı alternatif servis bilgisi olan?
  • Arkadaşlar piranha cihazıma harita güncellemsi yapmak istiyorum piranha extra programını kurdum,kayıt oldum,programı açıyorum üyelik bilgilerimi giriyorum extrada güncellemeler'e tıkladığımda ''aygıt bulunamadı' diyor.Yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acunakhisarli

Arkadaşlar piranha cihazıma harita güncellemsi yapmak istiyorum piranha extra programını kurdum,kayıt oldum,programı açıyorum üyelik bilgilerimi giriyorum extrada güncellemeler'e tıkladığımda ''aygıt bulunamadı' diyor.Yardım lütfen...

Sorununuzu linkteki konuya yazarsanız piranha yetkilisinden daha net cevap alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Orijinalden alıntı: acunakhisarli

Arkadaşlar piranha cihazıma harita güncellemsi yapmak istiyorum piranha extra programını kurdum,kayıt oldum,programı açıyorum üyelik bilgilerimi giriyorum extrada güncellemeler'e tıkladığımda ''aygıt bulunamadı' diyor.Yardım lütfen...

Sorununuzu linkteki konuya yazarsanız piranha yetkilisinden daha net cevap alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/tm.htm

teşkkür ederim efendim...

• İnternetten şarjının uzun gittiğini ve bazı diğer özelliklerini okudum beni cezbetti ve geçen aylarda Piranha Viper modelini aldım şarja takdım ful şarjlı iken açma butonona bastığımda açılmadı aldığım yer aracılığı ile servise gönderildi,20 gün civarında falan sürdü sevis "yapılan incelemede hiç bir arızaya rastlanmadı" deniliyor yeniden şarj ettim butona bastığımda yine açılmadı oğlum bir resetliyelim dedi reset boşluğuna bastğımızda açıldı.Üzerinde Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme ibareside Tam Fiyasko çünkü Pluus paketine 30 lira civarında ayrıca para ödemeniz gerekiyor, (küçücük harflerle yazmışlar şu şu şartlarda geçerlidir diye) ayrıca dokunmatikleride pek hassas değil bir kaç defa basmak zorundasınız,kullanma kılavuzundada nasıl kullanılacağına menüleri nasıl kullanılacağına dair ayrıntılı şemalı bir şey yok deneme yanılma yoluyla bulacaksınız.Yeniden cihaz alacak olsam başka markaları araştırırım.

• ömür boyu güncelleme,piranha plus paketi ile geçerlidir.
  • Abi Tamamen Yalan 2 yıl kullandım şimdi harita güncelliyecem satın almadan once yorumlara bı bakıoyorum Pıranha servisinin ...... anladınız siz ne biçim sovmek o kullanmayın tavsıye etmıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ayhan1966 A kullanıcısına yanıt
    Benim araçta piranha cougar model araç içi entegre navigasyon var ve güncelleme uyarısı verdiği için piranha.com.tr adresinden güncelleme işleminin nasıl yapıldığını öğrenmeye çalıştım, video da çok basit görünüyor yapmamız gerekn piranha ext proğramını bilgisayarımıza kurmak ve navigasyon cihazını usb kablo ile bilgisayara takıp kurmuş olduğumuz proğram üzerinden güncelleme ya da yeni harita yükleme işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz fakat ben aynı işlemleri yaptım ama cihazda usb modunu seçin diyor, cihazın ayarlarına baktım öyle birşey bulamadım usb kabloyu bilgisayara bağlıyorum herhangi bir aygıt bağlandı uyarısı bile vermedi.Daha sonra piranha teknik destek almak için aradım ama yarım saat hatta bekledim ve sıra bir türlü gelmedi.
  • Piranha Infiniti HD White Model (RomV: Pf86.2329.29M6588H ; Software V : V3.6.Y032.12.23 ; OEM Info : YFAtlas5 ; Platform ID: 5955414E46454E47 ; Device ID : 2011010800000781 ) navigasyonumu güncellemek istediğimde "Aygıt Bulunamadı" Mesajı veriyor. Kullandığım Program : Piranha Extra . Yardımınızı rica ediyorum.
    Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemterane

Piranha Infiniti HD White Model (RomV: Pf86.2329.29M6588H ; Software V : V3.6.Y032.12.23 ; OEM Info : YFAtlas5 ; Platform ID: 5955414E46454E47 ; Device ID : 2011010800000781 ) navigasyonumu güncellemek istediğimde "Aygıt Bulunamadı" Mesajı veriyor. Kullandığım Program : Piranha Extra . Yardımınızı rica ediyorum.
    Tşk.

Sorunu çözdün mü aynı sorun bendede var ?
  • Aman ha bulaşmayın Piranha'ya. Gittik 5 arkadaş navigasyon aldık, müşteri hizmetleriyle görüşmek nasip olmadı o kadar aramaya. Telefonlara bakmıyorlar. Pişman olduk elimizde kaldı güncellem sıkıntılı navigasyon haritası eski.
  • Merhaba arkadaşlar benim piranha patriot marka cihazıma acaba Azerbeycan haritası yüklenebiliyormu...Naviextras.com da yok maalesef nereden temin edebilirim...
  • ffrkalt kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende lanet okuyarak yaşadım ve işi kendi kafama göre halletmek için kolları sıvadım ve bilin bakalım ne cıktı ortaya? Adamlar kullanma kılavuzu yazmış ama YANLIŞ. Ben nasıl yaptığımı anlatayım size. Piranha extra programını kurdum pc ye cougar de takılı olan micro sd yi cıkardım yerinden ve pc ye taktım yedeğini aldım kartın sonra extra programını çalıştırıp kullanıcı isimin şifreyi girdim ve evraka Program çalışır çalışmaz bilgileri okumaya başladı. güncellemelere tıkladığımda biraz düşündü program ve güncellemeleri seçmemi istedi indir güncelle. İşlem bittikten sonra kartı çıkarıp cougare taktım ve haritayı denedim günceldi AMA tüm navigasyonla ilgili yazılar o kadar küçülmüştü ki parmakla basmak çok zordu (idare ediyorum şimdi dokunma-tik kalemle).

Cougar cihazın biosunu güncellemek istersen kullanım kılavuzda sacma. Ben yine boş bir kart aldım ve indirdigim güncellemeyi ona yükledim. Cougar e taktım reset e basmak acma kapamaya basmak bi işe yaramadı. Bende cihazın içindeki ayarlar bölümünü (hani sag üst köşede olan cark işareti olan) kurcalarken CHU gibi bi yere girdim ve update e tıkladım cihaz kendini güncellemeye başladı 5 dk kadar süren işlemden sonra kartı cıkart ve tekrar ac kapat dedi. bende dediğini yaptım. evraka yine güncellendi sistem. İyi şanslar günçel olmayan bu Piranha nın kullanım kılavuzlarıyla! Unutmadan harita nın yüklü oldugu kartı geri takmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Isık -- 20 Ekim 2013; 23:53:09 >

• Selam Arkadaşlar , bende bu durumdan mağdurum. Ben karaköy yeraltı geçidinden piranha marka navigasyon aleti aldım. Ömür boyu kendini yenilediğini söylediler. Ancak cihaz yeni güncellemelerini yapmadı. Servise gittiğimde ( sefaköy) 40 tl para istediler bende yaptırmadım. Garanti ile söyledikleri yalanlara inanmayın.
  • Bende de piranha infiniti vardı.Usb girişinde bulunan metal çerçeve kısmı yerinden çıktı.Aldığım zincir mağazaya götürdüm.Garantiye giriyorsa yapılsın, değilse ücretini ödeyelim dedim.Cihaz 1 ay boyunca orada idi, hiç bir işlem yapılmadan geri geldi.Garantiye girmiyormuş dediler bu defa 40 tl yi yatırıp, dekontu cihazı aldığım mağazaya verdim ve 1 ay daha bekledim.Yine gittiği gibi geri geldi ve yeniden dekontu istediler ve cihazı geri aldılar.Böyle bir firma olmaz olsun.Üstelik o metal teneke parçası kendiliğinden yerinden çıktı.Ben nasıl çıkarabilirim ki onu?Sakın bu markaya bulaşmayın derim...
  • Konu eski ama olsun yazmakta fayda Pıranha marka navıgasyon almayınız- sürekli donuyor güncelleme istiyor bedava denildiği halde 2 seneden sonra güncelleme yapmıyor cihaza, daha kaliteli markalar alın bence.
  • Benim Piranha Leon modeli, 2009 yazında aldım, 300 TL vermiştim. Hala güncelleme yapıyor. Hatta haritayı alıp telefon ve arabadaki navigasyonda da kullanıyorum. Cihaz çok hızlı değil ama İstanbul Ankara arası çok işime yarıyor. İstediğim noktaya hız kamerası, poi vs ekleyebiliyorum. 5 yıl önce bluetooth özelliği için bu kadar para vermiştim. Aldığım günden beri mikrofonu çalışmıyor. Önceleri çok özenirdim ama şimdi artık arabada var, gerek duymuyorum. Dokunmatiği de keyifli değil, ama hala taş gibi 4,5 yıldır arabada sıcak soğuk toz vs hala çalışıyor. TMC yi kullanmak hiç mümkün olmadı. Yeni modelleri nasıl acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.