Şimdi Ara

Piranha Pathfinder GPS programı Tepki Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piranha pathfinder navigasyon cihazımı açtığımda ilk gelen menüdeki 6 seçenekten 4 tanesi çalışıyor sadece gps ve altındaki listele menüleri çalışmıyor.

Bunları seçtiğim zaman sadece üzerinde seçtiğimi belirten ışık çıkıyor ama devamı gelmiyor.

Dün bilgisayara bağlamaya çalıştığımda biçimlendirmek gerektiği uyarısı gelmişti ben de hayıry seçip bilgisayarıma bağlayamadan kabloyu sökmüştüm.

Bilgisayara bağlayana kadar sorun yoktu gps de fakat şimdi gps ye ne yaparsam yapıyım giremiyorum.

Tekrar bilgisayara bağlayıp içine dosya falan mı atmam lazım.

Bu cihaz ve navigasyon sistemleri hakkında fazla bilgim yok detaylı açıklama yapmanızı bekliyorum.

Burada bu imkanı sağlayan herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_aytekin

Piranha pathfinder navigasyon cihazımı açtığımda ilk gelen menüdeki 6 seçenekten 4 tanesi çalışıyor sadece gps ve altındaki listele menüleri çalışmıyor.

Bunları seçtiğim zaman sadece üzerinde seçtiğimi belirten ışık çıkıyor ama devamı gelmiyor.

Dün bilgisayara bağlamaya çalıştığımda biçimlendirmek gerektiği uyarısı gelmişti ben de hayıry seçip bilgisayarıma bağlayamadan kabloyu sökmüştüm.

Bilgisayara bağlayana kadar sorun yoktu gps de fakat şimdi gps ye ne yaparsam yapıyım giremiyorum.

Tekrar bilgisayara bağlayıp içine dosya falan mı atmam lazım.

Bu cihaz ve navigasyon sistemleri hakkında fazla bilgim yok detaylı açıklama yapmanızı bekliyorum.

Burada bu imkanı sağlayan herkese teşekkürler.

yazdıklarınızdan navigasyon yazılımı silinmiş gibi görünüyor satıcı firmadan yardım isteyiniz yada varsa yedeğiniz varsa onu yükleyip öyle deneyiniz

• navigasyon yazılımı silinmişse internetten yazılımı temin edip yükleme şansımız var mı.

Ya da yazılımı bulursam yüklemem için ne yapmak gerekiyor.

aslında servise vermek en doğrusu ama şu anda bulunduğum ilin dışındayım ve cihaz en çok burada işime yarayacaktı,

yani kısa süre içerisinde yapabilirsem kendi imkanlarımla yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_aytekin

navigasyon yazılımı silinmişse internetten yazılımı temin edip yükleme şansımız var mı.

Ya da yazılımı bulursam yüklemem için ne yapmak gerekiyor.

aslında servise vermek en doğrusu ama şu anda bulunduğum ilin dışındayım ve cihaz en çok burada işime yarayacaktı,

yani kısa süre içerisinde yapabilirsem kendi imkanlarımla yapmak istiyorum.

yazılım silinmişse internetten indirme şansız şayet firma nın bu yazılımları müşterilerine verdikleri internet siteleri varsa indirebilirsin yoksa servisle irtibata geç bir şekilde halletmeleri lazım
  • Bildiğim kadarıyla bu tip sorunlarda piranha cihazı servise istiyor, müşterinin program yüklemesine sıcak bakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Bildiğim kadarıyla bu tip sorunlarda piranha cihazı servise istiyor, müşterinin program yüklemesine sıcak bakmıyor.

öyle bir altyapıları yok ondan servise istiyor nedir ki bir klasörü cihazın flaş bellegine yüklemek ... next cihazları için internet sayfasından bu tip dosyaları indirebilecekleri cihaz seri nosu ile kayıt oluna bilinen bir clup leri var orada bu yazılımları kolayca indirip cihaza yükleyebiliyorsunuz ayrıca yeni çıkan cihazlarında kutu içeriğinde çıkan cd de yedek pnd klasörleri var herangi sorunda cd den de cihaza yükleme yapıla biliyor
  • benim için kısa zamanda servise göndermekten başka bir seçenek yok mu?
    Bulabileceğiniz program falan varsa nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölgesel servisler sorunu çözebiliyormu araştırın derim.

Net'te aratırsanız program bulabilirsiniz ama cihazı garantiden çıkartır, bence yapmayın.
  • emre aytekin in anlattığı sorunun aynısı suan bendede var gps yi baslatmaya çalışınca ınıt.apı de kalıyor ve ana ekrana dönüyor servisle mesajlaştım arkadaşın dediği gibi servise istiyorlar cihazı yazılım atmamız gerek diyorlar.anlasılan baska çare yok kardeş.
  • bir soru da ben sorayım benim cihaz listeleme nin içine giriyor orada txt. dosyaları var onları değiştirme sansımız var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.