Şimdi Ara

Piranha Plm 101W Kablosuz Gaming Lazer Mouse Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/piranha-plm-101w-kablosuz-gaming-lazer-mouse/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd61518

Piranha Plm 101W Kablosuz Gaming Lazer Mouse Acil Yardım

Bu Mouse Aldım Bugün Vista Tanıyana Kadar Canım Çıktı Vede Tam Tanımış Sayılmaz Yanında Gelen CD'deki Driver Yükledim Tuşları Programlamk İçin Fakat Bi İşe Yaramadı Tuşlar Programlanmıyor Donanımlarda HID Uyumlu Mouse Olarak Gösteriliyor Fakat Ayar FAlan Yapılmıyor Acaba Vistadan Mı Kaynaklanıyor Bu Mousdan Sonra Eski Mouse Geri Taktım Ama Scrool Çalışmıyor Çalışıyor Ama Sayfalarda Yukarı Aşağı Olmuyor 2 Mouse İçinde Geçerli. Lazer Mouse Diye Aldım Fakat Alaksı Yok Mouse Pad'imin Üstünde Hiç Kımıldamıyor Gibi Bİşey Eski Lazer Mouse'umun Yağ Gibi Kaydığı Yerlerde Bununla Kılı Bile Kımıldamıypr Acaba Ürünüm Arızalı Falanmı Ondanmı Kaynaklanıyor 1 Saatte Üründen Soğudum Ya İade Edicem Nerdeyse :( Bu Scroll Olayındada Yardımcı Olursanız Sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecomniA -- 13 Mayıs 2009; 1:46:31 >

• ben de aynı mousedan aldım sen sorunu çözebildin mi? cevap verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islem -- 26 Mayıs 2009; 13:50:12 >
  • Bence bu mousu geri vermelisin. Bazı sitelerdeki yorumlarda da senin gibi sorunlarla karşılaşan olmuş.
  • ben de geri göndermeyi düşünüyorum zaten
  • Ben İade Ettim X750 Bf Yolda Yarın Geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.