Şimdi Ara

Piranha Quattro Tab 9.7 inç Tablet Pc İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
30.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gözünüz kapalı alabilirsiniz tableti bazı uygulamalar felan güncelledikten sonra çalışıyor oyun performansı iyi wifi süper youtubeden video izleyebilmek için kendi video oynatıcısını galeriyi seçince çalışıyor youtube biraz hata veriyor gibi izlesene.com daha iyi videolar büyütünce görüntü gidiyor içinde flash 11 var ama açılmıyor adobe un kendi sitesinden son sürümü indirdim yine aynı ama tablet süper alın 399 tl ye var ayrıca 50tl verip 2yıllık garanti süresini 5 yıla çıkartıyorsunuz 1yılda tüm kullanıcı hatalarına karşı koruma veriyorlar içindeki kılıf ve 2 ekran koruyucu büyük jest olmuş bende kulaklık çıkmadı şans işte gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
    android 4.2 güncellemesini piranha sitesinde yok tablet root lu geliyor root yapınca garanti dışı kalmıyor sadece brick olursa flash kartı yanarsa garanti dışı kalıyor 50 tl ye yaparlar heralde yani sorun yok :) 4.2 versiyonu çıkarsa öok daha iyi olur

• beyler memnun musunuz ileriki günlerde bende alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bir şey sorucam tabletim normal dururken bile 1gb ram harcıyor geriye 1gb ram kalıyor. ram boşaltıcı programlar çalışan programlar kapatıyor 5 saniye sonra geri açılıyor bana yardım edermisiniz
  • antutu test puanı kaç arkadaşlar, bari buna cevap verin

• antutu test puanı bir 15.000 oldu bi 12.000 bende şaşırdım. tableti gittigidiyor vb sitelerden alıp 3gün bakın sevmezseniz geri verin sadece kargo parası ödeyin 5tl
  • Bu tablet iyi ama yanlış bilgi veriyorlar.Allwinner A31 işlemci 1.8 gherz de çalışması imkansız. 1.8 lik Allwinner daha icat edilmedi.A31 işlemçiler 1200 overclocklu hali son hızıdır.Gerçekte 1 gherz hızındadır. 4 tane 1.2 çekirdeği vardır. 1.8 çok yanlış bilgi. Bazı markaların 5 mp kamera deyip, 2 mp kamera koyması gibi bir şey,

ama A31 çok iyi performaslıdır. mutlaka alın derim.Hele yanında gelen ekran kartı da bir harika.

herhalde yazarken Rockchip Rk3188 ile karıştırdılar. Çünkü 4 çekirdekli Rk3188 1.8 Gherz saat frekansında çalışıyor.Ama o ise üzerinde Mali grafik ünitesi barındırıyorki .A31 in Power vrsgx 544 grafik ünitesi daha iyi görünüyor.Mali düşük kalıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=o9SUu6V4AYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahsen2 -- 26 Temmuz 2013; 22:41:52 >

• bencede güzel geçen hafta piranha servisine yolladım format attılar şimdide ekran çatlak geldi kutuda darbe vardı servis gerçekten sıkıntı herkesi bir kez daha uyaralım

edit: muhtemelen kargoda sıkıntı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 28 Temmuz 2013; 13:26:35 >
  • Ya bende Alıcamda sanırım arka kapak aliminyum deil ısınma sorunundan korkoyorum kullanan arkadaşlar uzun süreli oyunlarda ısınma sorunu oluyormu birde wifi faln nasıl oyularda kasma yapıyormu teşkkürler
  • arkadaşlar merhaba bu tabletten aldım 4 ay önce hiç bi sıkıntım yoktu.ancak bugün usb'den çalışan iki adet hoparlör alıcaktım ama bi türlü sesi randıman vermedi.sonra normal kulaklık felan denedinm çok cızırtı geliyo nedendir giriş de bi sıkıntı mı varki
  • Evet tablet ısınıyor ama çok fazla değil aleminyum olmaması daha iyi çünkü wifi kalitesini etkiliyor sertleştirilmiş plastik daha iyi .ekran cam heralde ben ekranı çizemedim ıslak bezle siliyorum birşey olmuyor .2gb ram in 1gb ını kullanabiliyorsunuz çoğu tabletteki gibi bunu tabletten yazıyorum orijinal web browser chrome dan daha iyi hem flash playerda destekliyor . Benim tek sorunum kendi youtube uygulamasında video açılmıyor diğer heryerde açılıyor flash playeri orijinal adobe den güncelleyin site buhttp://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html klavye olarak hackers keyboard alıştıktan sonra tablet süper oluyor . Memory optimizer ilede faster mode yaptım gerçekten hızlandı tableti root lamanıza gerek yok zatenrootlu supersu yu indirip en aşağoda pro versiyonu aç var (ücretsizde) öyle arkadaşlar aklınızda birşey kalırsa soru sorabilirsiniz baya uzun oldu :)

• Arkadaşlar bu arada uygulamalar için verilen 1gb bana yetmedi 16 gb class 10 hafıza kartıma bazılarını taşıdım arkadaşın önerdiği(gl2cd) rootlu nasıl orayı yükseltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abahmebet58 -- 16 Ağustos 2013; 20:23:33 >
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyoum stoklumartetten 375 Tl ye aldım Fakat Fenercell ile usb internete 3 gündür uğraşıyorum bir türlü bağlanamadım denemediğim yöntem kalmadı.Şarjı oyun kalitesi çok iyi dokunmatiği ve hızı çok iyi.İlk tabletim olduğu için diğerleriyle kıyaslayamam ama fiyat performans iyi.Tavsiye edrim.USB 3g harici bağlantı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Cihazi onerirmisiniz stabilmidir isinma kasma varmi malzeme kalitesi nasildir sarji ne kadar dayaniyor bilgi verebilirmisiniz

• Arkadaslar bende bu cihazi yeni aldim ve aklima takilanlar sunlar;
    Ram 2gb olmasina ragmen sistemde 1gb gorunuyor acaba neden,
    Oyunlarda sensor calismiyor nasil calistirabilirim,
    Tesekkurler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranhanın teknik servisi kadar kalitesiz bir servis daha olamaz.

Ürün alırken kalitesinden çok Satış Sonrası Hizmete bakın yoksa Hezimete uğrarsınız...
  • Arkadaslar buraya yazdiklarinizi okudum, bu tableti aldim.

Dun elime ulasti, biraz kurcaladim, ancak fabrika ayarlarina donunce bazi yuklu oyun,uygulamalar gitti, bunlari birisi buraya yazsa google playden indirirdim.

Ayrica fabrika ayarlarina donunce sanki yavasladi, cozum onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.
  • ?

• quote:

Orijinalden alıntı: temmuz6

Arkadaslar buraya yazdiklarinizi okudum, bu tableti aldim.

Dun elime ulasti, biraz kurcaladim, ancak fabrika ayarlarina donunce bazi yuklu oyun,uygulamalar gitti, bunlari birisi buraya yazsa google playden indirirdim.

Ayrica fabrika ayarlarina donunce sanki yavasladi, cozum onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.

kutusunda yuklu olan uygulamalar yaziyor zaten ordan bak

• Kutuyu bulsak

• lütfen bilip bilmeden markayı kötülemeyin sevmediyseniz piranha ya faturasıyla beraber yollayın ve iade istiyorum diye not bırakın paranız hesabınıza havale edilecektir .
    ve fabrika ayarlarına dönünce tabiki veriler silinir yavaşlama sorunu yoktur heralde
    ram 2408 mb ama bunun yarısını kullnabiliyorsunuz 1089 falan size kalıyor bu bir sıkıntı değildir performansı etkilemez benden bu kadar sorunları olanlar yazsın.:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.