Şimdi Ara

piranha raptor ekran sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

piranha raptor bir cihazım var. iki hafta önce sesi gitti. ses çıkmamaya başladı. ayarlar menusunde ses açık oysa ki. bir hafta sonrada dokunmatik ekran gitti. hicbir tusa basamıyorum. ekan geliyor ancak tepkisiz. reset attım işe yaramadı. servise gönderme istemiyorum. bildiğiniz bir çözüm var mı?

servisi aradım faturayı kaybettigim icin garantiden yapamayacaklarını soylediler. hepsiburadadan almıstım. fatura kayıp. daha 6 aylık cihaz. çözüm öneriniz var mı?

• Hepsiburada'dan aldıysanız kolay,sipariş ekranınızın kopyasını alın verin.Gerekirse HB'den fatura kopyanızı talep edin.
  • saçma. ben laptop ı kaç kere garanti kapsamında tamire götürdüm, hiç fatura filan sormadılar, direk seri nosundan tüm bilgilere ulaştılar. bir de dünbu firmanın bir yetkilisi, navigasyon sektöründeki büyük firmalardan kat be kat öndeyizz, servis açısından diyordu. oysa ben baytekine cihazımım seri nosunu versem yetiyor.. bu konuyu o da okusun, o kadar da iyi olmadığını görsün..
    aklıma gelmişken, bir şeyin çok satması, o şeyin çok kaliteli olduğu anlamına gelmez. dünün çok satan şahin-doğanının, piyasanın en kaliteli araçları olmamaso örneğinde olduğu gibi. yani "abi bizim cihazlar iyi satıyor" geyiği, benim açımdan ticari bir başarı göstergesidir o kadar, kalite değil. zaten Türkiyede ne satsan alıcı bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 30 Ekim 2010; 22:03:55 >
  • Şöyle düşünmek lazım,sizin bir cihazınz var (herhangi bir cihaz) ve çalınıyor.Onu çalan servisten faydalanıyor,pek hoş değil.Ama evet en çok satan en kaliteli olsa Rolls Royce batardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.