Şimdi Ara

Piranha Safari Ultra Black MP4 Çalar - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar.Bir kaç haftadır mp3-mp4 almayı düşünüyorum bugün elime a-101in kataloğu geldi.Haftaya perşembe Piranha Safari Ultra Black i 34,95'den satıyorlarmış.İnternetten fiyatını araştırdığımda 60 liradan düşüğünü bulamadım.Kesin bunu alacağım ama yine de size danışmak istedim.

Özellikler:
    30 istasyon hafızalı dijital FM radyo
    4GB Dâhili hafıza – CD kalitesinde 1000 âdete varan parça depolama kapasitesi
    1.8 İnç genişliğinde TFT LCD ekran
    Flash disk olarak kullanabilme
    ID3 TAG desteği
    Türkçe menü
    Video oynatabilme
    Resim gösterebilme
    MTV format desteği
    Mp3, WMA ve WAV müzik dosyalarını çalabilme
    JPEG formatında resim gösterebilme
    E-Book dosyalarını açabilme
    Dâhili hassas mikrofon ile ses kayıt özelliği
    7 farklı ekolayzır modu
    Li-Ion şarj edilebilir pili ile daha uzun çalma süresi
    USB 2,0 bağlantı hızı
    2 Yıl garanti
    Paket İçeriği:

Cihaz
    Kulaklık
    USB Bağlantı kablosu
    Türkçe kullanma kılavuzu
    Garanti belgesi

Kulaklık olarak da Creative EP-630 almayı düşünüyorum.Sizce ?

• Benim pek bilgim yok.Ama video oynatma formatı azsa pek tavsiye etmem ama sadece müzik dinlemek için alıyorsan iyi bu arada ekranı biraz fazla küçük ben diğer arkadaşlarıda dinlemeni tavsiye ederim
  • valla kardeş bende bugün gördüm a101 in katalogunu kaç gündür mp3/4 almayı düşünüyodum iyi denk geldi bende kalitesini araştırıyodum tamda istediğim yerde buldum kendimi :)Bu ürünü kullanan varmı artıları eksileri nedir,usb ile pc den şarj olma özelliği var mıdır?Benim teknosada çalışna bi arkadaşım vardı o orta kalite birşey dedi iş görür ama çok çok kalite bekleme dedi 2 sene idare etsin beni dersen al dedi.Bende alıcam gibi gözüküyor perşembe günü dokuzda a101 i ben açarım artık :)
  • yanlış yere açtınız konuyu hocam
  • Niye mp3 çalar kısmı burası değil mii ?
  • Ürünü perşembe günü aldım.Kendi kulaklığı ile müzik dinlemek işkence gibi ses çok kötü,boğuk ve az çıkıyor.Ama kuluklığı değiştirdim philips kulaklığım vardı onu taktım denedim mp4 coştu adeta :)Benim çok hoşuma gitti sesi net yüksek gayet güzel bi mp4.Alacak olanlara tavsiye ederim.
  • Ben yaklaşık 5 ayönce aldım f/p oranı çok çok iyi ses gayet net ve güzel kulaklığı çok adi olduğundan yeni bir kulaklık grektiriyor menü dizaynı falan gayet iyi diğer mp3 lerden farklı en azından video falan ayarlayıp atabiliyorsunuz içinde bunun için program koymuşlar usb ile pc ye taktığınızda şarj oluyor ancakne kadar şarj olduğunu dolup dolmadığını anlayamıyorum göstermiyor yada bende bir aorun var öte yandan şarjı çok çok iyi gidiyor günde iki saat dinliyorum yolda ve haftada 1 şarj ediyorum sonuçta 50 60 tl ye alınan bir ürün için gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreakdmr81

valla kardeş bende bugün gördüm a101 in katalogunu kaç gündür mp3/4 almayı düşünüyodum iyi denk geldi bende kalitesini araştırıyodum tamda istediğim yerde buldum kendimi :)Bu ürünü kullanan varmı artıları eksileri nedir,usb ile pc den şarj olma özelliği var mıdır?Benim teknosada çalışna bi arkadaşım vardı o orta kalite birşey dedi iş görür ama çok çok kalite bekleme dedi 2 sene idare etsin beni dersen al dedi.Bende alıcam gibi gözüküyor perşembe günü dokuzda a101 i ben açarım artık :)

35 tl ise sakın kaçırmayın hocam mutlaka 2 3 tane alın

• quote:

Orijinalden alıntı: danceinthedark

Ben yaklaşık 5 ayönce aldım f/p oranı çok çok iyi ses gayet net ve güzel kulaklığı çok adi olduğundan yeni bir kulaklık grektiriyor menü dizaynı falan gayet iyi diğer mp3 lerden farklı en azından video falan ayarlayıp atabiliyorsunuz içinde bunun için program koymuşlar usb ile pc ye taktığınızda şarj oluyor ancakne kadar şarj olduğunu dolup dolmadığını anlayamıyorum göstermiyor yada bende bir aorun var öte yandan şarjı çok çok iyi gidiyor günde iki saat dinliyorum yolda ve haftada 1 şarj ediyorum sonuçta 50 60 tl ye alınan bir ürün için gayet iyi

Sarjın dolup dolmadığını görmek istiyorsan bir elektronikçiye gidip 5 TL'ye şundan al tamamdır :)  Piranha Safari Ultra Black MP4 Çalar - Yardım Ben hiç bilgisayardan sarj etmem bundan aldım bir tane aynı telefon gibi sarj ediyor,üstelik sarj dolma göstergesi de çıkıyor sarj olurken

• Ben de buradan hemen sorumu sorsam yardımcı olsanız.

Bu mp3 çaları dün aldım komik ama nereden kapayacağımı bulamadım

Tuşlara uzun uzun basıyorum gene kapanmıyor. Nasıl açıp kapanıyor bu cihaz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimbahar

Ben de buradan hemen sorumu sorsam yardımcı olsanız.

Bu mp3 çaları dün aldım komik ama nereden kapayacağımı bulamadım

Tuşlara uzun uzun basıyorum gene kapanmıyor. Nasıl açıp kapanıyor bu cihaz acaba?

Orta tuşa uzun basarsan açılır,uzun basarsan kapanır
  • Çok teşekkür ederim bir o tuşu denememiştim meğer oymuş, tekrar sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimbahar

Çok teşekkür ederim bir o tuşu denememiştim meğer oymuş, tekrar sağolun.

Fakat müzik çalarken kapatamazsın müziği durdurup öyle kapatabilirsiniz bunuda dipnot olarak düşiyim istedim :)
  • - Şuan ki piyasa değeri 60-70 TL arası. Güzel bir ürüne benziyor. Haftasonu almayı düşünüyorum. Bu arada kullanan arkadaşlar öneriyor mu? Üründen memnunlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazi24

Öncelikle merhabalar.Bir kaç haftadır mp3-mp4 almayı düşünüyorum bugün elime a-101in kataloğu geldi.Haftaya perşembe Piranha Safari Ultra Black i 34,95'den satıyorlarmış.İnternetten fiyatını araştırdığımda 60 liradan düşüğünü bulamadım.Kesin bunu alacağım ama yine de size danışmak istedim.

Özellikler:
    30 istasyon hafızalı dijital FM radyo
    4GB Dâhili hafıza – CD kalitesinde 1000 âdete varan parça depolama kapasitesi
    1.8 İnç genişliğinde TFT LCD ekran
    Flash disk olarak kullanabilme
    ID3 TAG desteği
    Türkçe menü
    Video oynatabilme
    Resim gösterebilme
    MTV format desteği
    Mp3, WMA ve WAV müzik dosyalarını çalabilme
    JPEG formatında resim gösterebilme
    E-Book dosyalarını açabilme
    Dâhili hassas mikrofon ile ses kayıt özelliği
    7 farklı ekolayzır modu
    Li-Ion şarj edilebilir pili ile daha uzun çalma süresi
    USB 2,0 bağlantı hızı
    2 Yıl garanti
    Paket İçeriği:

Cihaz
    Kulaklık
    USB Bağlantı kablosu
    Türkçe kullanma kılavuzu
    Garanti belgesi

Kulaklık olarak da Creative EP-630 almayı düşünüyorum.Sizce ?

Hocam ben araba için alıcam auxa bağlayıp mp3 dinliycem. Arabada hiç denediniz mi acaba?

• @ALBAY ben telefonu arabaya bağlayarak dinliyorum. Arabaya bağladıktan sonra cihazın bi önemi olduğunu düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.