Şimdi Ara

piranha spyder ultra purple açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar bu ayın 2sinde piranha spyder ultra purple adlı mp4 ürününü aldım
    ama açamadım 12 saatten fazla sarjda kalmasına rağmen şarj olmadıgını fark ettim arasıra sarja takılıyken şarj olmaya baslıyor ve kendılıgınden acılıyor ama sarjı cektıgım anda kapanıyor.
    Şarj cihazı yok usb ile bilgisayardan sarj ediyorum.
    geri götürdüm verdim aynısından bitane daha verdiler ama aynı sorun ondada var bozuk degil ama kanaatımca sarj olmuyor ne yapmalıyım ?
    Şimdikten tesekkur edıyorum 1 gun daha beklıcem eger cozum bulamazsam artık gerı goturup ıade etmeye calısıcam konuyu buraya açtım yanlışsa ozur dılerım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakakollu

Öncelikle iyi akşamlar bu ayın 2sinde piranha spyder ultra purple adlı mp4 ürününü aldım
    ama açamadım 12 saatten fazla sarjda kalmasına rağmen şarj olmadıgını fark ettim arasıra sarja takılıyken şarj olmaya baslıyor ve kendılıgınden acılıyor ama sarjı cektıgım anda kapanıyor.
    Şarj cihazı yok usb ile bilgisayardan sarj ediyorum.
    geri götürdüm verdim aynısından bitane daha verdiler ama aynı sorun ondada var bozuk degil ama kanaatımca sarj olmuyor ne yapmalıyım ?
    Şimdikten tesekkur edıyorum 1 gun daha beklıcem eger cozum bulamazsam artık gerı goturup ıade etmeye calısıcam konuyu buraya açtım yanlışsa ozur dılerım.

dostum aynı sorun bendede var bugün aldım denedim açılmıyor bir saat şarj ettim tekrar denedim yine açılmıyor , bayiye gittim değiştirdim aldım geldim yine açılmıyor anlamadım nasıl iş

• Geri götürdüm bugun iade ettim :) baska marka aldım bakalım ne olucak :)
  • İyi akşamlar arkadaşlar aynı sorun bende de var bende internetten aldım açılmıyor ne yapmamız lazım bilen var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.