Şimdi Ara

Piranha Tarantula Q TYPE 5.0 Megapixel + USB 2.0 Hızında + DivX Kayıt Yapabilen + Mikrofonlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Piranha Tarantula Q TYPE 5.0 Megapixel + USB 2.0 Hızında + DivX Kayıt Yapabilen + Mikrofonlu + 10X Dijital Zoomlu Webcam + Akıllı Yüz Takibi (FACE TRACKING)

Piranha Tarantula Q TYPE 5.0 Megapixel + USB 2.0 Hızında + DivX Kayıt Yapabilen + Mikrofonlu

quote:

Kamera üzerinde Snap-Shot Resim çekme tuşu
    USB 2.0 arayüz ile daha yüksek görüntü aktarım hızı
    Piranha™ ImagePower™ Deluxe yazılımını kullanarak max. 5.0 Megapiksel (2576 * 1932 Pxl) resim çözünürlüğe ulaşabilme
    1600 x 1200 Hardware Çözünürlük
    Tamamen Türkçe Yazılım: Piranha™ Pc Kameralarında, Türkçe – ImagePower™ Deluxe yazılımı kullanılmaktadır.
    DigiMax™ marka 12 katman özel yüksek kaliteli CMOS optik glass lens.
    DivX Formatında video kayıt
    Face Tracking – Akıllı yüz takibi özelliği
    Notebook ve LCD Monitörler ile tam uyumlu özel tasarım.
    MSN Messenger® ve Yahoo Messenger® ve Skype® uyumludur.
    10X Dijital zoom özelliği (Türkiye'de ilk kez Piranha™ PC kameralarda kullanılmıştır). Dijital zoom özelliği ile web kameranızın odaklandığı görüntüyü 10 kata kadar yakına getirebilirsiniz.
    Daha kolay kullanım için kablo uzunluğu yaklaşık 2 metredir.
    Yeni Nesil MagicHands II™ Aktif Resim efektleri sayesinde otomatik olarak yüzünüz algılanır ve seçtiğiniz (gözlük, şapka vb.) aksesuarlar resminize montajlı olarak karşı tarafta görüntülenir. (Bazı efektler: Yüz Gizleme (Mozaik), Gözlük, Kedi, Maske, Şapka, Karikatür, Arka plan duman efekti, Arka plan resimli). Siz yüzünüzü hareket ettirseniz bile bu efektler görüntülenmeye devam eder.
    Görüntü aynalama (Mirror) özelliği: Görüntüyü sağa/sola veya yukarıya/aşağıya döndürebilir , bu sayede kameranızı her pozisyonda kullanabilirsiniz. (Baş aşağı bile)
    Otomatik beyazlık kontrolü / Arka plan ışığı dengeleme
    Resim keskinlik kontrolü
    Windows™ 98 SE, ME, 2000, XP ve Vista uyumludur.
    Birlikte Gelen Güvenlik Yazılımı Özellikleri:
    Güvenlik ve gözetim amaçlı programlanabilir ve harekete duyarlı olarak resim veya video çekimi (Motion Dedector – Alarm)
    Alarm anında çekilen resmi veya videoyu e-mail ile gönderme
    Alarm anında siren çalma
    Video mail gönderebilme, Video konferans ve Video çekimi
    Greeting card maker
    Ve daha kullanırken keşfedeceğiniz onlarca özellik
    Teknik Özellikler:
    Akustik gürültüyü engelleyen dahili mikrofon
    Snap-Shot Resim çekme tuşu
    Notebook ve LCD Monitörler ile tam uyumlu özel tasarım.
    1600 x 1200 Hardware Çözünürlük
    Piranha™ ImagePower™ Deluxe yazılımını kullanarak max. 5.0 Megapiksel (2576 * 1932 Pxl) resim çözünürlüğe ulaşabilme
    DigiMax™ marka 12 katman özel yüksek kaliteli CMOS optik glass lens.
    30 fps (CIF) , 15 fps (VGA ) görüntü akış hızları
    Windows™ 98 SE, ME, 2000, XP ve Vista uyumludur.
    Daha kolay kullanım için kablo uzunluğu yaklaşık 2 metredir.
    Paket içeriği:
    Piranha™ Tarantula Z Type USB PC kamera
    Program CD si
    Türkçe Kullanma kılavuzu
    Garanti Belgesi

Hipernex te gördüm gerçekten çok güzel birşey sizinde yorumlarınızı bekliyorum..
    detay ve fiyat için
    http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=2034&IID=79900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themagnificentboy -- 21 Mart 2007; 16:58:13 >

•  Piranha Tarantula Q TYPE 5.0 Megapixel + USB 2.0 Hızında + DivX Kayıt Yapabilen + Mikrofonlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themagnificentboy -- 21 Mart 2007; 17:02:54 >
  • iyi bir webcam bence cmos değil de ccd sensörlü olandır..5mp olayınada pek inanmayın derim...
  • arkadaşlar bu ürünü nereden alabilirim acaba ve fiyatı kaçadır
  • yeterkiiste.com 38 Ytl
  • Tavsiyem apache 2885.

http://forum.donanimhaber.com/m_13120879/mpage_1/key_//tm.htm#13143070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 24 Mart 2007; 18:26:12 >
  • SAKIN PIRAHNA ALMAYIN, arkadaşlar 5mp yazması sadece aldatmaca,gerçek çözünürlük 1280*1024 gerisi software ile sağlanıyor digital zoomdan başka birşey değil. Ayrıca ben 4000 modelini aldım. Bozuk çıktı hemen servise gonderdim 20 surdu yapılması pardon yapılmaması,Urun bugun geldi toplam 11ytl kargo parası ödedim ve urun yapılmamış. Teknik sevisi tam bir rezalet. Sakın piranha almayın. Urunu gelince sinirden kırdım. Biraz parayı kıyıp adam gibi birşey alın. 5mp 38ytl yamışsınız ne mal olduğu ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet sakın almayın benimde vardı 10 gün içinde bozuldu.aradım teknik sevisi gönderin ama kargo ücreti sizden dediler zaten 26 ytl fiyatı.enaz 12 ytl de kargo.......rezalett
    bende almayın
  • ürün gerçekten kaliteli bir üründe olsa ki değil teknik servis ürün sahiplenme durumu en az bunlar kadar önemli bu bir kere daha belli oluyor...
  • webcamde apache derim ya da logitech gerisini aldanmayın..
  • Arkadaşım sakın piranha alma

Arkadaşların dediği gibi aldatmaca ve insanı hayalet gibi gösteriyor karşıdaki adam sizi hasta zannediyor maalesef

nasıl aldım Allah kahretsin ya hemde iki tane......
  • valla ben a4 den vazgeçmiyorum bütün aileme a4 aldırdım hepmizde memnunuz ama bir gün alıp deneyeeğim
  • bu yok 5 mp yok 10 mp yazılması tamamen yalan.
  • Arkadaşlarımın bir kameraya o kadar çok para verilmwz baskılarına yenilerek ucuz olsun diye 45YTL ye carşamba günü aldım ve perşembe sabahı iade ettim.Özellikle daha evvel iyi bir kamera kullanıyorsanız çok basit geliyor.Bir kere görüntünün şık ancak dış malzemesinin kalitesiz olduğunu söyleyebilirim.Har an elinizde dağılacakmış hissini uyandırıyor.Eğer kamerayı bir resim şeklinde fazla hareket etmeden kullancaksanız oldukça iyi diyebilirim.Karanlıkda sadece monitör ışığında bile görüntü verebiliyor.Işık yaktığınızda ise ayarlarını yaptığınızda oldukça net bir görüntünüz var o yönden gayet iyi.Ancak gerçek çözünürlülük düşük.Arkadaşımın 2,0megapiksellik olan aynı markasıyla karşılaştırdığımızda hiçbir fark yoktu.Face Tracking özelliği güzel.Sizi gerçekden takip ediyor gerektiğinde zoomluyor isterseniz bunun hızını ayarlıyabiliyorsunuz.Yüz animasyonlarıda eğlenceli.Mikrofonunu zayıf olduğunu söyleiyebilirim.sesi çok iyi algılayamıyor.Ama çok büyük bir eksi değil iadere edebilir.Ee o zaman niye geri verdin derseniz hareket ettiğinizde iş bitiyor.Hemen farkı görüyorsunuz.Hareketleri algılamakda yavaş kalıyor.Örneğin başınızı salladığınızda sanki hiç sallamıyor gibisibniz.Yada el saaldığınızda eğer hızlı sallamışsanız el salladığınız görünmüyor sadece yavaş yavaş salladığınızda sizi yakalıyabiliyor.Ayarlarını değiştirdiğinizde ise hızlı el salldığınızda bu sefer görüntüyü yakalıyor ama iz bırakıyor.Yani görüntü netliğini kaybediyor eliniz silik olarak dağınık çıkıyor.Gecede ayrıca koyu renkleri dağıttığını özellikle büyük ekranda söyliyebilirim.Bu arada bağlantım adsl ve karşımda konuşan arkadaşımla aynı adsl kızına sahipdik onun kamerası laptopa bağlı 1,3değerinde bir webcamdi ve hareketleri çok güzeldi.Yani bir bağlantı sorunu yoktu.Daha sonra aynı arkadaşım sözde 2.0 megapiksellik ışıklı casper kamerasını bağlayıp açtı ondada atynı problemi yaşadık.Yani bu seviyedeki bütün kameraların genel görüntüsü aynı. Özetle eğer konuşurken fazla kıpırdamadan duracaksanız iyi ama eğer biraz hareket edecekseniz helede dans falan yapayım derseniz(satın aldığım yerdeki kız demekki bu kamera dansa duyarsızmış diyerek dalga geçti) işe yaramaz.Bütün bunlarla birlikte genede bazı markaların 70-80YTL lik modellerine eş diyebilirim.Webcamde diğer bilgisayar bileşenlerinde olduğu gib çok para çok kalite mantığı malesef geçerli değil arkadaşlar.ama şunu söyliyebilirimki 2001 yılında aldığım philips ve yine 2sene evvel aldığım philips SPC 600NC bunun çok daha üzerinde bir performansa sahipti.1986 dan beri bilgisayar kullanan biri olarak size önerim eğer 40-60YTL arası alacaksanız A4tech in yada Labtech in kameralarına bakın Microsoftunda var uygun rakamlarda.Yada gidin kıyın paranıza 100-140 aralığında birşey alın rahat edin.Bu aralığın ve bence şu an piyasanın en iyi kamerası Philips SPC 900NC alın evladiyelik kullanın derim yada A4tech gece görüşlü modellerinden alın mesela PK-7MA gibi.Ama bence bu tip markalardan uzak durun ama illaki böyle bir marka alacağım diyorsanız gidin orite alın bütün hepsinden iyi sevgilerle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.