Şimdi Ara

piranha tarantula X type 5.0mp (ışıklı mikrafonlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüm Piranha™ PC Kameralar 3 Yıl Garantilidir !
    Yeni İşletim Sistemi Microsoft™ Vista™ ile Uyumludur !
    Türkçe Yazılım İle Daha Kolay Kullanım !
    Piranha™ ImagePower™ Deluxe yazılımını kullanarak max. 5.0 Megapiksel (2576 * 1932 Pxl) resim çözünürlüğe ulaşabilme
    1600 x 1200 Hardware Çözünürlük
    8 adet beyaz LED aydınlatma ışıkları (Toplam güç: 16 Lux)
    Tamamen Türkçe Yazılım: Piranha™ Pc Kameralarında, Türkçe – ImagePower™ Deluxe yazılımı kullanılmaktadır.
    DigiMax™ marka 12 katman özel yüksek kaliteli CMOS optik glass lens.
    DivX Formatında video kayıt
    Face Tracking – Akıllı yüz takibi özelliği
    MSN Messenger® ve Yahoo Messenger® ve Skype® uyumludur.
    10X Dijital zoom özelliği (Türkiye'de ilk kez Piranha™ PC kameralarda kullanılmıştır). Dijital zoom özelliği ile web kameranızın odaklandığı görüntüyü 10 kata kadar yakına getirebilirsiniz.
    Daha kolay kullanım için kablo uzunluğu yaklaşık 2 metredir.
    Işık seviyesini kablo üzerindeki kontrolden “manuel” olarak ayarlayabilme. Işık seviyesini kontrol özelliği sayesinde, “sensörlü aydınlatmalarda” meydana gelen “ortamdaki ışık değişimine bağlı kontrolsüz yanıp sönme” veya “istemediğiniz zaman ışığı kapatamama” gibi aydınlatma sorunları olmayacaktır.
    MagicHands™ Resim efekti özelliği: Piranha™ Web kameranızdan tam 14 farklı resim efekti ile görüntü alabilir (MagicHands™) ve karşı tarafa da efektli olarak gönderebilirsiniz. Resim efektleri : Siyah beyaz , Sepia (Eski zaman) , Block (Küçük kareler) , Shift, Glass Tile (Cam kiremit), Relief , Cama vuran yağmur damlaları (hareketli) , Canvas (Dokuma) , Particle , Mosaic , Negative ,TV (Televizyon izleme) , Dithering , Paint ve diğerleri.
    FunnyFrame™ Çerçeve içinden görüntü özelliği: Piranha™ web kameranızı kullanırken, karşı tarafa görüntünüzü özel tanımlı çerçeve efektleri ile gönderebilirsiniz. (FunnyFrame™) Çerçeve efektlerinden bazıları : Gece görüşlü dürbünden bakış , Suikast silahından bakış , Çiçekler arasından kalpler arasından. (Not: Ayrıca kendi çerçevelerinizi de oluşturup kullanabilirsiniz. Mesela televizyonun içinden konuşuyormuş gibi.
    Görüntü aynalama (Mirror) özelliği : Görüntüyü sağa/sola veya yukarıya/aşağıya döndürebilir , bu sayede kameranızı her pozisyonda kullanabilirsiniz. (Baş aşağı bile)
    Otomatik beyazlık kontrolü / Arka plan ışığı dengeleme
    Resim keskinlik kontrolü
    Windows™ 98 SE, ME, 2000, XP ve Vista uyumludur

slm arkadaşlar bu webcamı dün aldım.ilk webcamım kalitesi hakkında yorum yapamıycam hiçwebcam görüntüsü görmedim:) kıyas yapamıyorum.mikrofonu çalıştıramadım bana yardım edin bi yol gösterin çalışsın mikrofon...... yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksoy -- 2 Mayıs 2007; 19:53:19 >

• ben mikrofon sorunumu çözdüm....

benim gibi acemi arkadaşlara yardım olacaksa:pc de sağ alt köşede bulunan saatin yanından ses ayarlarından mikrofonu açmak herzaman yeterli olmuyor gelişmiş ayarlardan onay tiki kaldırmanız veya eklemeniz gereken seçeneklere dikkat edin! msn araçlardan görüntü ayarlarınızı yapın çok farkediyor..özellikle diğerleri varsayılan ayarlar kalsın..R,G,B ayarlarıyla oynayın.kamerayı alınca ilk çıkan görüntüden moraliniz bozulmasın merceğini sağa veya sola doğru döndürerek güzel görüntyü yakalayın.
    benim gibi acemilere faydası inş olur hemen telaşa kapılmazlar:) ben daha önce cam kullanmadım kullananlarıda görmedim:) ama kamera açtığımda arkadaşlarıma nasıl görüntü diyince iyi diyorlar ben onların yalancısıyım iyiymiş...
    ben kamerada kendimi gördüğüm gibi karşı tarafa görüntü gidiyorsa bencede iyi gerçi diğerleri hakkında bilgim yok kıyas yapmam doğru olmaz.elimi sallayınca falan çok akıcı olmuyor ama çok kötüde olmuyo yavaş sallarsam sorun yok ama 33 ytllik kamerada herelde bukadar olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksoy -- 3 Mayıs 2007; 2:28:27 >

• Nedense ben bir türlü ısınamadım a4 tech'den başka bir markaya.
  • Bende aldım bundan fakat kutudan çıkan cd vistaya uyumlu değil. Kurduğum program çalıştırmadı. Programı pc den silemiyorum. Yardımcı olabilirmisini???? Vistaya uyumlu program varmı??
  • Yalan kardeşim 5.0 mp filan değildir. Bizim arkadaşın 5.0 mp. yaan webcam inden fotoğraf çektim neredeyse 640 X 480 boyutunnda fotoğraf bile değil...

Gerçekten de 5 mp. ise görüntü karşıya geç iletilir, sürekli donar. Bu benim görüşüm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.