Şimdi Ara

Piranha Tyron Cep Televizyonu Portatif TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piranha Tyron Cep Televizyonu Portatif TV

Arkadaşlar ürünü ben yurtta televizyon izleyebilmek için almıştım can sıkıntısına birebir fakat fazla kullanma imkanım olmadı sonrasında eve çıktığım için ürün kozmatik olarak kusursuzdur ekranı üzerinde orjinal jelatini hala durmaktadır,karasal yayın üzerinden tüm tv kanallarını izleyebilir ve radyo dinleyebilirsiniz.aynı zamanda üzerinde bulunan kamerası ile video ve fotoğraf çekebilir,dijital ses kaydı yapabilirsiniz ürün fiyatı 100TL'dir takas istemiyorum yanlızca nakit.

# PIRANHA TYRON 1 GB TELEVİZYON-KAMERA-FM RADYOLU MICRO SD KART GİRİŞLİ MP4 ÇALAR TELEVİZYON
    # 1 GB Dâhili hafıza – CD kalitesinde 250 âdete varan parça depolama kapasitesi
    # 1,3 Mega-Piksel Kamera
    # Mikro-SD Kart girişi
    # 2,8 inç TFT 240x320 Piksel renkli ekran
    # 30 İstasyon hafızalı dijital FM radyo
    # Flash disk olarak kullanabilme
    # Gövdeyle bütünleşmiş hoparlörler dışarı ses verebilme
    # Türkçe menü
    # Video kaydedebilme ve oynatabilme
    # Fotoğraf çekebilme ve gösterebilme
    # Mp3, WMA ve WAV müzik dosyalarını çalabilme
    # MPEG–4 FLV/AVI FORMAT DESTEĞİ
    # JPEG, BMP VE GIF Resim dosyalarını gösterebilme
    # E-Book dosyalarını açabilme
    # Dâhili hassas mikrofon ile ses kayıt özelliği
    # Li-Ion şarj edilebilir pili ile daha uzun çalma süresi
    # 7 farklı ekolayzır ve 7 farklı çalma modu
    # USB 2,0 bağlantı hızı
    # Enerji tasarrufu modu
    # A-B Tekrar modu ve ID3 gösterimi
    # Yazılım güncelleyebilme
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Piranha Tyron Cep Televizyonu Portatif TV Piranha Tyron Cep Televizyonu Portatif TV Piranha Tyron Cep Televizyonu Portatif TV Piranha Tyron Cep Televizyonu Portatif TV

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İyi satışlar,

Cihazı sanal pazar ile alabilirmiyiz?
    Ya da istanbulda -varsa- bir tanıdığınıza yollasanız da ben gidip elden alsam olur mu?
    Kargo ücretini karşılarım...sorun değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende inanın satışı elden yapmak isterim çünkü en sorunsuz alışveriş karşılıklı görüşüp ürünü inceleme fırsatı vererek satmak isterim fakat İstanbul'da yaşayan tanıdıklarım orta yaş üstü insanlar olduğu için baya bir sorun yaşarım düşüncesi ile o şekilde bir alışveriş düşünmüyorum,Sakarya ve Zonguldak'ta elden teslim edebilirim diğer şehirlerede önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim daha önce get ile alışverişte iyi niyet suistimaline uğradığım için hiç bulaşmak istemiyorum, ürün için bilgilendirmem gereken bir nokta daha var onuda dile getireyim ürünün bataryası bitmiş durumda bu nedenle şarja takılı açmak durumundasınız elektronikten hiç anlamadığım için cihazı söküp bakmadım içinde nasıl bir batarya vardır değişilebilir mi bilmiyorum fakat uzunca bir usb kablo aldım onuda göndericem o şekilde rahatlıkla kullanılabilir vaziyette ürün için tam tanıtmak amacıyla bir video da çekmiştim fakat boyutu büyük olduğu için yükleyemedim ama eğer aklımda soru işareti kalmasın diyorsanız webcam aracılığıyla ürünü size gösterebilirim iletişim için telefonumdan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan67 -- 24 Haziran 2017; 11:20:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.