Şimdi Ara

PIRANHA TYRON -- TV+KAMERA+FM RADYO+MP3/MP4 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben piyasada fiyatı makul olup bu kadar fazla ozelliği olan urun gormedim, analog tv si var, yani cep tv si gibi

1 gb 200 ytl 2 gb 230 ytl

bu ürünü alıp kullanan var mı?

# PIRANHA TYRON 1 GB TELEVİZYON-KAMERA-FM RADYOLU MICRO SD KART GİRİŞLİ MP4 ÇALAR TELEVİZYON
    # 1 GB Dâhili hafıza – CD kalitesinde 250 âdete varan parça depolama kapasitesi
    # 1,3 Mega-Piksel Kamera
    # Mikro-SD Kart girişi
    # 2,8 inç TFT 240x320 Piksel renkli ekran
    # 30 İstasyon hafızalı dijital FM radyo
    # Flash disk olarak kullanabilme
    # Gövdeyle bütünleşmiş hoparlörler dışarı ses verebilme
    # Türkçe menü
    # Video kaydedebilme ve oynatabilme
    # Fotoğraf çekebilme ve gösterebilme
    # Mp3, WMA ve WAV müzik dosyalarını çalabilme
    # MPEG–4 FLV/AVI FORMAT DESTEĞİ
    # JPEG, BMP VE GIF Resim dosyalarını gösterebilme
    # E-Book dosyalarını açabilme
    # Dâhili hassas mikrofon ile ses kayıt özelliği
    # Li-Ion şarj edilebilir pili ile daha uzun çalma süresi
    # 7 farklı ekolayzır ve 7 farklı çalma modu
    # USB 2,0 bağlantı hızı
    # Enerji tasarrufu modu
    # A-B Tekrar modu ve ID3 gösterimi
    # Yazılım güncelleyebilme
    # 2 Yıl garanti

• alan ya da deneyen yok mu?
  • abi herşey yarım yamalak bişi bu ya... şöyle 3.sınıf marka ürünlerin saçmaladıkları dandirik aletlerden biri... bu tarz bu marka aletler bozulma oranı çok yüksek ve hızlı ses kalitesi kötü ve kameraları dandik ....
  • bende arkadasa katılıyorum. 80 tane ozelligi yarım yamalak bir alete dolduracagına 1 tane ozelligi adamakıllı yap daha kullanıslı olur.hem bu aletin pili kac dakika gider tv izlersen hic müzik dinleyemezsin.
  • abi sen hiç bu alete para bayılma git abi illa ekranlı fln foto ve video izleyebilcegin bişi istiyosan git creative zen al aynı fiyat hemde 100 katı daha güzel oldugunun garantisini veririm .... yada hiç para harcama fazla creative muvo 2gb al 70-80 ytl miss gibi ..... ama diyosan param var hemen ipod al gözün kapalı
  • bende bu ürünü almayı düşünüyorum arkadaşlar taşınabilir bunun gibi küçük cep televizyonuna ihtiyacım var kullanan yok mu?
  • Arkadaşlar ben aldım ve televizyon haricinde hiçbir şeyi kullanılamıyor.Adamlar sözde yazılım cd si vermişler bilgisayara kurulmuyor ki firmware güncelleyesin.Stereo güçlü hoparlör filan hikaye, kulağına dayamadan duyamıyorsun.Cihazın satıcısının sitesini görünce cihaz birşeye benziyor sandım ama bir arkadaşın dediği gibi hepsi bir yerde olunca çorba olmuş.Kısacası tavsiye etmiyorum.
  • peki arkadaşlar bu boyutlarda televizyon yokmu benimde çok ihtiyacım var, arıyorum internette hep bu çıkıyor. sadece televizyonu olsun yeter.
  • satmak isteyen varsa alabılırım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.