Şimdi Ara

Piranha Ultra 7.0' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
5
Favori
18.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tweeneagle

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

max payne'i feda edip real racing'i yükledim ama most wanted'dan sıra gelmedi :)

benim araba titriyor ya bubble programini yukldim sensör titriyor bu fiyata bu performansda tablet yok ama ucuz etin yahmisi artik yapck bisi yok piranhaya biraz guvenim sarsildi

Dostum sende ki algı rezeptörleri fazla olmasın sakın :) ben most wanted oynarken hiç böyle birşey farketmedim.

walla bitek bende varsa kriz geciririm bna secerekmi göndriyorlar ya bubble diye bi program var atip denermisn masanin ustne koyup titreme varmi diye

google play linkini atsana , bulamadım.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.androgames.level&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5hbmRyb2dhbWVzLmxldmVsIl0.

yükledim bunu , alt tarafta rakamların olduğu bölümde çok küçük değerler çıkıyor. Biraz salınma var ekranda ama oyun oynarken filan etkilemiyor.

most wanted da flan değilde real racingde farkediyorum titremeyi

onu da oynar bakarım dostum

direksiyon titriyo:)
    la diom çakılada girmedik nie titriyo ki

• quote:

Orijinalden alıntı: pe@cemaker

Herkese merhaba. Bugün tekzenden ultra tab 7 siparişi verdim. Umarım yanlış bir seçim yapmamışımdır. Sadece birşey merak ediyorum. Tivibu gibi programlar kurabiliyor muyuz?

tivibu cep kurarsın ama onun ayrı bir ücreti var.
  • ya bir sorunum var benim. allwinner kurdum motorola xoom olarak gösterdim. şimdi de tekrar piranha ultra tab olarak olarak göstermek istiyorum ama allwinnerdan default ayarladığımda tabletin ismi allwinner görünüyor. bunu düzeltmenin bir yolu yokmudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital52

ya bir sorunum var benim. allwinner kurdum motorola xoom olarak gösterdim. şimdi de tekrar piranha ultra tab olarak olarak göstermek istiyorum ama allwinnerdan default ayarladığımda tabletin ismi allwinner görünüyor. bunu düzeltmenin bir yolu yokmudur.

bi tane dosya var hepsi onun içinde yazıyor.Düzenlemek için:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor
    ro.product.model kısmında
    PIRANHA Ultra Tab 7.0
    yazıyor orijinalde

• quote:

Orijinalden alıntı: egomender

quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Arkadaşlar bu ürünü mü tavsiye edersiniz yoksa Polypad 7208 HD mı yoksa Ainol Novo 7 Mars mı ?? Bu 3 ü arasında kararsız kaldım.Bu hafta alıcam fakat çok kararsızım

Şu anda bende bu ürün ile polypad arasında kaldım :) ama şahsen kendi kararım bu üründen yana :)

Marsi bikere unut kardes rk3066 var bunda oyun videolarida var cok nadir oyunlarda sensor titriyor wifi hosuma gitti suan ben rahat kullaniyorum ciddi bi sıkıntısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

quote:

ya bir sorunum var benim. allwinner kurdum motorola xoom olarak gösterdim. şimdi de tekrar piranha ultra tab olarak olarak göstermek istiyorum ama allwinnerdan default ayarladığımda tabletin ismi allwinner görünüyor. bunu düzeltmenin bir yolu yokmudur.

PIRANHA Ultra Tab 7.0
    yazıyor orijinalde

Biyere kaydet oyunlari flan rom at tekrar yukle

• quote:

quote:

quote:

PIRANHA Ultra Tab 7.0
    yazıyor orijinalde

Biyere kaydet oyunlari flan rom at tekrar yukle

Ama motorola xoom gozukmesi daha iyi ana göre uyumlu herseyle

• Bide asphaltin apk maniaya yeni surumu gel is deneyecek varmi bnde hafiza neyin kalmadi

• quote:

Bide asphaltin apk maniaya yeni surumu gel is deneyecek varmi bnde hafiza neyin kalmadi

ben denedim çalışmadı eskisi gibi aynı siyah ekranda apkmania yazıp yazıp gidiyor.
  • denemeye gerek yok o halde asphalt'ı çalıştıramadık bi türlü.
  • quote:

denemeye gerek yok o halde asphalt'ı çalıştıramadık bi türlü.

Sorun yazilimsal baska bi rom bulmali ama tutupta piranha bunun icin rom yapmaz vala asphalt umrumda degilde order and chaos dada ayni durum var çok can sikici bi durum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pe@cemaker

Herkese merhaba. Bugün tekzenden ultra tab 7 siparişi verdim. Umarım yanlış bir seçim yapmamışımdır. Sadece birşey merak ediyorum. Tivibu gibi programlar kurabiliyor muyuz?

tivibu cep kurarsın ama onun ayrı bir ücreti var.

Teşekkür ederim. Olmazsa tv programı abulurum. :))
  • Arkadaşlar aldığım piranha 9 inch tablette bir tane ölü piksel var garantiye versem ne olur ?
  • Arkadaşlar bende bu tableti çocuklara almayı düşünüyorum, genelde yorumlar olumlu görünüyor, sorularım olacak cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    1- wifi çekim gücü nasıl iyimi ?
    2- pil gücü nasıl kaç saat gidiyor ?
    3- HDMI girişi normal midir yoksa mini mi yapılmış ?
    4- kutu içeriginde HDMI kablo varmı ?
    5- dokunmatiği nasıl, bir sitenin yorumlarında köşe ve kenarlarda dokunmatiğin iyi çalışmadığını yazmışlar böyle bir durum varmı ?
    6- takılacak sd kartın en az kaç klas olması gerekir ? düşük klas kart kullanıldığında sorun çıkartırmı ?
    7- yüklenen program/oyunlarda room istemeden çalışan program/oyunlar çoğunluktamıdır ? her program/oyunda room istermi ?
    8- çocukların kullanımına yeterlimidir ?
    9- servis olayı gerçekten sorunlumudur ?
    10- bu tableti tavsiye edermisiniz ? 250 Tl bütçe ayırdım başka markalara bakmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bujilermemeyapmış

Arkadaşlar aldığım piranha 9 inch tablette bir tane ölü piksel var garantiye versem ne olur ?

nerden aldıysa gönder 7 gün içinde değiştirmek zorundalar yada iade almak zorundalar bida alısın verip:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaslan73

Arkadaşlar bende bu tableti çocuklara almayı düşünüyorum, genelde yorumlar olumlu görünüyor, sorularım olacak cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    1- wifi çekim gücü nasıl iyimi ?
    2- pil gücü nasıl kaç saat gidiyor ?
    3- HDMI girişi normal midir yoksa mini mi yapılmış ?
    4- kutu içeriginde HDMI kablo varmı ?
    5- dokunmatiği nasıl, bir sitenin yorumlarında köşe ve kenarlarda dokunmatiğin iyi çalışmadığını yazmışlar böyle bir durum varmı ?
    6- takılacak sd kartın en az kaç klas olması gerekir ? düşük klas kart kullanıldığında sorun çıkartırmı ?
    7- yüklenen program/oyunlarda room istemeden çalışan program/oyunlar çoğunluktamıdır ? her program/oyunda room istermi ?
    8- çocukların kullanımına yeterlimidir ?
    9- servis olayı gerçekten sorunlumudur ?
    10- bu tableti tavsiye edermisiniz ? 250 Tl bütçe ayırdım başka markalara bakmalıyım ?

wifi çekimi evin köşesinden çekit
    pil normal yüzde 30 40 larda ışık seviyesinde 3 4 saat full oyun 6 saatte internette gezinme gbi bi deneyimim oldu arada wc ye flan gittim su flan içtim tabi şarj olma süresi biraz uzun
    hdmı girişi mini
    hdmı kablo yok içinde kulaklıkta yok otg kabla ve usb kablo var
    sd kartını biraz yüksek tut derim sandisk alma sorunlumus ckass 10 olursa iyi olur
    asphalt 7 ve order and chaos heriç benim için performans isteyen bütün oyunları açt
    çiziliyor sert bişi değirmemek gerekir
    servis olayı sorunlu demeyelim sıkışıklar yeterli değil ama üye olunca hızlı cevap veriyorlar sitesine
    bu tableti tavsiye ederim çünkü performans konusund abundan uygunu yok(bu arada agır oyunlar şarjı daha çok götürüyor ve hafif bi ısınma oluyor kışın hafif ama yazın ağırlaşırmı bilmem ama benim için bi sıkıntu olmadı

• selam arkadaşlar,
    Bende ultra 7" tablet almıştım
    benim sorunum hariçi 3G data kartı baglamak bulundugum yerde wi-fi yok
    data kardım zte m190 oda uyumsuz, tableti çok kurcaladım,
    kendi üzerinde gelen yazılımı 4,1 bir kaç defa fabrika ayarlarına döndüm ama sanki performansı düştü gibi
    yeniden yazılım yüklemek istiyorum. livesuit programını indirdim, ultra tab 7.img dosyasını indirdim bunu tablete pc den nasıl yüklerim.
    daha önce androit telefona rom yüklemesi yaptım ama bunu çözemedim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eybi

selam arkadaşlar,
    kendi üzerinde gelen yazılımı 4,1 bir kaç defa fabrika ayarlarına döndüm ama sanki performansı düştü gibi
    yeniden yazılım yüklemek istiyorum. livesuit programını indirdim, ultra tab 7.img dosyasını indirdim bunu tablete pc den nasıl yüklerim.

ultra 7 için livesuit kullanılmıyor rktool ile yapılıyor. piranhanın sitesinde ürünün sayfasındaki yazılım kısmından indirebilirsiniz.içerisinde kullanım talimatları da mevcut.

• quote:

quote:

selam arkadaşlar,

ultra 7 için livesuit kullanılmıyor rktool ile yapılıyor. piranhanın sitesinde ürünün sayfasındaki yazılım kısmından indirebilirsiniz.içerisinde kullanım talimatları da mevcut.

Selam rktool ile yükleme yaptıgımda;
    rktool programını çalıştırıyorum,
    ses (-) kapama tuşuna basılı tutarak usb ucu laptopa baglıyorum,
    yeşil olması gereken bölüm pembe oluyor (benim tablet dişi galiba)
    sec diyorum ultra tab 7" programını gösteriyorum.
    güncelle diyorum. sonuc gecersiz yükleme diyor

• quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar,

Selam rktool ile yükleme yaptıgımda;
    rktool programını çalıştırıyorum,
    ses (-) kapama tuşuna basılı tutarak usb ucu laptopa baglıyorum,
    yeşil olması gereken bölüm pembe oluyor (benim tablet dişi galiba)
    sec diyorum ultra tab 7" programını gösteriyorum.
    güncelle diyorum. sonuc gecersiz yükleme diyor

arkadaki reset tuşundan bir kere reset atın.kabloyu bağladıktan sonra - ses tuşuna basılı tutarak açmayı deneyin.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.