Şimdi Ara

Piranha Ultra 7.0' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
5
Favori
18.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rakmer

ben vatandan 9ınc bussiness II tab aldım 3 subatta 277 tlye.... ozellıklerı cıft cekırdek 1.6 yerıne tek cekırdek 1.4 gerısı aynı tabı boyutuda 9 ınc

cıhazı aldım actım nette dolasırken dondu angry bırds acarken 5 6 kez ard arda takıldı reset attı kımı zaman ben atmak zorunda kaldım ve urunu ıade ettım..

suanda elımde vatan computere aır 1 yıl gecerlı 277 tl var...

sımdı soruyorum danısıyorum yorum beklıyorum.. yarın gıdıp gene 9 ınc bussiness II tab mı alım...

NE ONERIRISINIZ TABLET PC OLARAKTA OLABILIR .. YAPACAGIM ISLEM KONUSUNDADA OLABILIR... IADE FISI PARAYA DONUSMUO BILGINIZE..

TESEKKUR EDERIM

rk3066 kasmaz kardes gerisi ayni deil bu 4cekirdek ekrankarti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dogubanktan aldim,giderim diyorsan oraya gidebilirsin yoksa,surda yetkili saticilar var arayip olup olmadigini teyit et,fiyatini sor ona gore git.ama cok fazla yerde yok henuz,ozellikle buyuk teknoloji magazalarinda.
    http://www.piranha.com.tr/stores.php
  • quote:

ben vatandan 9ınc bussiness II tab aldım 3 subatta 277 tlye.... ozellıklerı cıft cekırdek 1.6 yerıne tek cekırdek 1.4 gerısı aynı tabı boyutuda 9 ınc

cıhazı aldım actım nette dolasırken dondu angry bırds acarken 5 6 kez ard arda takıldı reset attı kımı zaman ben atmak zorunda kaldım ve urunu ıade ettım..

sımdı soruyorum danısıyorum yorum beklıyorum.. yarın gıdıp gene 9 ınc bussiness II tab mı alım...

NE ONERIRISINIZ TABLET PC OLARAKTA OLABILIR .. YAPACAGIM ISLEM KONUSUNDADA OLABILIR... IADE FISI PARAYA DONUSMUO BILGINIZE..

TESEKKUR EDERIM

4.04 mü.. Yoksa 4.1.1 jelly bean mi yüklüydü? Aynı modelini kardeşim almıştı, 4.04 yüklüydü, oyun pek denemedim ama, opera ile net'te gezinme hızı oldukça iyi sayılır. Ben de kendime ultra 10.1 almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

quote:

Orijinalden alıntı: By_RIDVAN

Tablet ile Web'de Flash Video İzleyebiliyormuyuz her sayfada özellikle film sitelerinde? Bana acil dönüş yapın yarın alacağım.

Birde ben kesinlikle elden almak zorundayım İnternetten alışveriş yapamam. Kredi kartımla gidip alacağım bir mağaza önerin arkadaşlar.

izleniyor hangi siteyi istedigini yaz deneyeyim hemen.

kardes bide antutuda sovalyeler kilic salliyorya orda kac fps ye kadar cikiyor en son

53 ama her seferinde dikkat etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

TESEKKUR EDERIM

4.04 mü.. Yoksa 4.1.1 jelly bean mi yüklüydü? Aynı modelini kardeşim almıştı, 4.04 yüklüydü, oyun pek denemedim ama, opera ile net'te gezinme hızı oldukça iyi sayılır. Ben de kendime ultra 10.1 almayı düşünüyorum.

bende 10.1 dusunuyorumda hem vatan computere gelmesı lasım dedıgım gıbı 277 tl ıade fısım war ustune 3 5 koyup ındırıme denk getırırsem... suan 460 tl %30 ındırım olsa
    138 dusecek ve 322 tl olacak ama once vatana gelmesı lasım :)

• vatan computerden ben paramı gerı alabılırmıyım...
  • arkadaşlar bu tableti almak istiyorum ama kronik bir sorunu var mı ? şarjı ne kadar gidiyor? ekran kalitesi ve dokunmatiği iyi mi? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

quote:

Tablet ile Web'de Flash Video İzleyebiliyormuyuz her sayfada özellikle film sitelerinde? Bana acil dönüş yapın yarın alacağım.

Birde ben kesinlikle elden almak zorundayım İnternetten alışveriş yapamam. Kredi kartımla gidip alacağım bir mağaza önerin arkadaşlar.

izleniyor hangi siteyi istedigini yaz deneyeyim hemen.

quote:

birde birisi demişki Gelen Ram miktar şeysi rom ile dolu yeni sürümde 1 gb çıkarırlar filan demiş bu ne demek oluyor beyler şunu daha bi açık yazarmısınız?

İlk tablet deneyimim olcak arıza filan vermez dimi?

8 gb dahili bellek var toplamda alette bunu bir kismini android + uygulamalarin yuklenme alani olrak ayirmislar bu yaklasik 1,5-2 gb filan bu 2 gbninde 500 mbina sen program,oyun filan indirip kuruyon(bazi oyunlar yusek mb tutuyor mesala nfs 2 gb,onlar bu ek dosyalari otomatik sd karta kuruyor zaten, o 500 mblik alani kullanmiyor) geri kalanıni isletim sistemi kullaniyor,8 gbdan geri kalan 6 gb filanda sd kart olarak gozukuyor,bu sadece bu tablete has degil digerlerindede boyle bildigim kadariyla(androidin ozelligi),yanlis biliyorsam uyarin,ama kurdugun program ve oyunlar kalan 5,5 gb-6 gb hafizaya ya da takacagin yeni sd karta tasinabiliyor(sd kart kapasitesi 32 gb kadar destekliyor) o yuzden bir sikinti olmuyor.
    soyle dusun sen nasil bir bilgisyarda bir surucuye windowsu kurdugunda hardiskin belli bir miktarini kendine ayiriyor buda oyle.
    ram icinde 1 gb in belli bir kismini isletim sistemi icin kullaniliyor ,tipki windowsun isletim sistemi gibi sana belli bir miktar kaliyor.
    ramle alakali kafa karismasin kafan karismasin alette 1 gb ram var,sadece piranha degil her alette bunlarin bir kismi kullaniliyor.

@wolferto
    bende 15 civari oyun var.

@tweeneagle
    ayarlar>uygulamlaradan durmaya zorlayi denedin mi?

ayarlar>uyglamalardan durmaya zorla kısmını nedemedim. Ama ES task manager'dan açık programları öldür seçeneği ile kapatıyorum ama sonra tekrar açılıyor programlar.

• quote:

TESEKKUR EDERIM

Bence 1.4 yerine 1.6 çift çekirdekli modelleri seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgame123

arkadaşlar bu tableti almak istiyorum ama kronik bir sorunu var mı ? şarjı ne kadar gidiyor? ekran kalitesi ve dokunmatiği iyi mi? yardımcı olursanız sevinirim.

Ben maksimum 2.5 - 3 saat kullandım. bu süre zarfında oyun da oynadım , maillerime de baktım , uygulama da yükledim , webde de gezdim. 3000MAh'lık bir pil için performansı iyi.

Dokunmatiği beklentimden iyi çıktı. Blackzeros arkadaşımızın belirttiği birkaç küçük problem haricinde kronik bir rahatsızlığa rastlamadım :) (Ses problemi hariç , onun için de uygulama önerisi yine bu başlık altında mevcut)
  • quote:

bu arada yeni rom cikmali ses flan arttrlmali temiz bi rom olmali arka planda uygulama calismamali

Arka planda çalışan programların ayarlarını kurcalayacağım ilk fırsatta , reklam bağlantısı açmaları Ram'i yemeleri sıkıyor.

Ses için bir program tavsiye ederim , ben çözdüm bu program ile.

Music Volume EQ

https://lh5.ggpht.com/Y50A2yae_tO9FpnzNxoKkR6AlT7MOtmARPcIxFFc5uWqOgs_gN2hARWyQwHqOVEeubU=w705

• Millet ben de bu furyaya kapılıp webdenal.com dan aldım. Bir kere site kesinlikle güvenilir dün akşam sipariş ettim bugün kargoya vereceklerini söylediler.

Ama ben meraklı biri olarak araştırmaya devam ediyorum vehttp://goo.gl/7e71t bu ürüne denk geldim kafada ufak soru işaretleri var ama hakkımızda hayırlısı.
    Bu teknoloji denen meretin bir sonu yok maalesef. İnsanoğlu da hep bir fazlasını arıyor. İnşallah sıkıntı olmaz.

Bu arada ne kadar sürede şarj oluyor test edebilen var mı yoksa ben mi test edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollcay -- 8 Şubat 2013; 11:17:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ollcay

Millet ben de bu furyaya kapılıp webdenal.com dan aldım. Bir kere site kesinlikle güvenilir dün akşam sipariş ettim bugün kargoya vereceklerini söylediler.

Ama ben meraklı biri olarak araştırmaya devam ediyorum vehttp://goo.gl/7e71t bu ürüne denk geldim kafada ufak soru işaretleri var ama hakkımızda hayırlısı.
    Bu teknoloji denen meretin bir sonu yok maalesef. İnsanoğlu da hep bir fazlasını arıyor. İnşallah sıkıntı olmaz.

Bu arada ne kadar sürede şarj oluyor test edebilen var mı yoksa ben mi test edeyim

2.5 - 3 saat kadar sürüyor şarj olması. Hayırlı olsun.

• Tablet su anda elimde. İlk olarak sarji cabuk tukeniyor. Bir de ekrani beni tatmin etmedi. Pikselleri tek tek sayabiliyorum.
    Hiz olarak ise gayet basarili.
    İnternet cekme olayinda da sikinti yok. Su an mutfaktayim ve ev 140 metrekare :-)
    Sesi az geliyor diyenler ise tekrar dusunsun bence.
    Arkadaslar turkce karakterleri bulamadim kusura bakmayin :-)

Koselere basamiyorum ve acaba ekran bende mi sikintili kullunan biri cevap verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollcay -- 9 Şubat 2013; 18:23:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tablet su anda elimde. İlk olarak sarji cabuk tukeniyor. Bir de ekrani beni tatmin etmedi. Pikselleri tek tek sayabiliyorum.
    İnternet cekme olayinda da sikinti yok. Su an mutfaktayim ve ev 140 metrekare :-)

Koselere basamiyorum ve acaba ekran bende mi sikintili kullunan biri cevap verirse sevinirim

ekran dandikmi yani
  • quote:

quote:

Tablet su anda elimde. İlk olarak sarji cabuk tukeniyor. Bir de ekrani beni tatmin etmedi. Pikselleri tek tek sayabiliyorum.

ekran dandikmi yani

inca 480 800 bi tableti var onu görmekbile istemem ozaman
  • quote:

Şarj konusunda zaten belirtmiştik durumu :)

Ama ekran konusunda nasıl bir sorun var? Ekran görüntüsü atar mısın?

Ses konusunda da sen şanslısın galiba :) benim tablette ek bir program olmadan beklediğim ses kalitesini alamadım. Türkçe harfler klavyede aynı harfe uzun süreli bastığında karşına çıkıyor. Ç için c'ye uzun bas görürsün :)

• Beyaz renklerde sorun var. Hani ekranı islak bir bez ile silersiniz de renkler degisir ya öyle.
    Bir de dokunmatik algılıyor ama birden fazla yere tıklamıs gibi tepki veriyor bazen.
  • quote:

Beyaz renklerde sorun var. Hani ekranı islak bir bez ile silersiniz de renkler degisir ya öyle.
    Bir de dokunmatik algılıyor ama birden fazla yere tıklamıs gibi tepki veriyor bazen.

O kadar kusur kadı kızında da olur :) bu tablet 230Tl dostum. Çok ekstra şeyler beklememek lazım. Hız , wi-fi bağlantısı , oyunlarda ki performansı yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweeneagle

quote:

Beyaz renklerde sorun var. Hani ekranı islak bir bez ile silersiniz de renkler degisir ya öyle.

O kadar kusur kadı kızında da olur :) bu tablet 230Tl dostum. Çok ekstra şeyler beklememek lazım. Hız , wi-fi bağlantısı , oyunlarda ki performansı yeter.

evet arkadaslar 230 tl ye bunu almak iidir örn concord 20tl olsa almam serefsizim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.