Arkadaşlar piranha voyager modeli başarsoft haritalı olduğunu sandığım bir cihaz aldım ancak forum okumaktan kafam fena karıştı igo8 başarsoft piranha web sitelerinde dolaşmaktan imanım gevredi cihazın özeliklerinde 2008/4 haritası olduğu yazıyor güncellemeyi nerden yapabilirim başarsoft ve piranhanın sitelerinde bulamadım ve maillerime cevap alamadım. Hepsiburada.com dan satın alırken başarsoft 2009 haritalı yazıyordu güncelleme hakkım nedir onuda bilmiyorum bilen arkadaşlar yardım edermisiniz.
Henüz güncelleme yapamazsınız,güncelleme şekli ve zamanını cihazı aldığınız firmanın belirtmesi gerekiyor.
Maillere yanıt alamıyorsanız düşündürücü....
üstad cihazı aldığınız firma derken ben cihazı hepsiburada.com dan aldım burası ile harita güncellemenin bi alakası yoktur sanırım ben piranha veya başarsoft u muhattap almam gerekmiyormu. Piranhamı Başarsoft mu ya asıl önemli olam mevcut olan bir güncelleme varmı yani kullanabilecek olduğum halde kullanmadığım bir güncelleme varmı ? onu merak ediyorum yoksa ürün ve harita genel olarak gayet güzel performans verdi.