Tabledi gelen oldumu?Sipariş vereli yarın 1 hafta olacak. 2 gün önce gönderdiğim mesaja cevap gelmedi.Sipariş durumunda "---" yazıyor.
tablet az önce elime ulaştı arkadaşlar. 800x480 çözünürlüğü problem etmedim bunu göz önüne alarak verdim siparişi lakin tabletin bakış açısı inanılmaz kötü. çok saçma bir açıdan görüntü alabiliyorsunuz,onun dışında görüntü gidiyor tamamen. 7 gün içinde koşulsuz iade hakkımız vardı değil mi? ben iade etmeyi düşünüyorum. veya alamayıpta almak isteyen arkadaşlar varsa LED TV'im var media player yaparım bana yolla derse kendisine de yollayabilirim. 20dk baktım koydum kutuya. Media aracı olarak güzel iş görüyor ses çıkışı falan fakat kendi ekranı pek tatmin etmedi.
bu tablete 3g vınn takıyorum ama görmüyor. Ne sorun olabilir acaba?
ürün geldi. sıfır açılmamış kutuyu ben açtım. ekranında problem var. iade edebilirim herhalde.
Ekranı görebilmek için az sağa yatırmak gerekiyor.Tam karşıdan bakınca puslu görünüyor.Ucuz etin yahnisi.Bence ederi 99 lira ,fazlasını haketmiyor.
1gb ram var ama kullanabilir Ram diğer 1gb ramlere göre düşük. Uygulamaları yüklemesi biraz uzun gibi. Ekran 2/10 kalitede Ekran görüş açısı kötü Tablet ağır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme