Şimdi Ara

Pirates Of The Burning Sea / Patch 2.1(Free to Play) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
10.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim nerde oynuyor ingilizlerde açtım bende gayet eğlenceli gerçekten :)
  • İspanyolum ismim Octavio Sanchez ulaşmak isteyen oyundan ulaşabilir
  • Korsanım ismim Kaptan Barbaros Herkez gelsin bencede kısıtlamaya falan kafanızı takmayın zevk alacağım bir deniz oyunu istiyorsanız bundan iyisi yok :d
  • Up
  • Bu oyun için rehber tarzı bişe yok mu ?
  • Ya bu craft sistemi nasıl gemi tasarımı yanı Sadece prelermi yapabiliyor?
  • Boyutu ne kadar bu oyunun?
  • 9gb ama kesinlikle tavsiye ediyorum.Girip oynuyorum sık sık.Çok zevkli.Fazla bi kısıtlamada yok mutlaka deneyin.
  • Voyage Century Online çıktığında aylarca oynamıştım. Ama sonra abuk sabuk mall itemleri çıkmıştı oyunun tarihsel yapısının içine etmişti, koreli amcamlar. Bu tarz oyunlarının hastasıyım gerçekten. Videolardan izlediğim kadarıyla bence Pirates of the Burning Sea'nın melee combatı olmamış ama sea combat harika. Arkadaşım kısıtlamalar var oynanmaz demişti. Ama burdaki yorumları okudum. Şimdi indiriyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Voyage Century Online çıktığında aylarca oynamıştım. Ama sonra abuk sabuk mall itemleri çıkmıştı oyunun tarihsel yapısının içine etmişti, koreli amcamlar. Bu tarz oyunlarının hastasıyım gerçekten. Videolardan izlediğim kadarıyla bence Pirates of the Burning Sea'nın melee combatı olmamış ama sea combat harika. Arkadaşım kısıtlamalar var oynanmaz demişti. Ama burdaki yorumları okudum. Şimdi indiriyorum bakalım.

Bu oyun sea combat bakımından hibir oyunla karşılaştırılamaz.Denizde rüzgarın açısına göre hızınızı ayarlayarak ilerliyorsunuz.Gemini içinde karakterinizi ve mürettebatı görebilirsiniz.Düşmen geminin aldığı zarar arttığında borda dediğimiz olayı yani düşman gemiye mürettebat çıkartma olayını yapabilirsiniz ki bununla birlikte karşı gemiye geçip melee combat şeklinde düşman mürettebatla kapışıyorsunuz.Sea combatlar bu yüzden biraz uzun sürüyor ama inanılmaz zevkli ve biraz el becerisi istiyor.Geminin kontrolü biraz zor ve hem rüzgar yönünü ayarlamak lazım hemde hızı düzgün ayarlamak lazım.Hızı alamayıp karşı gemie çarparsak şiddete göre çok kötü şeyler olabilir.Bu yüzden gemimi kaybetmiş adamım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Voyage Century Online çıktığında aylarca oynamıştım. Ama sonra abuk sabuk mall itemleri çıkmıştı oyunun tarihsel yapısının içine etmişti, koreli amcamlar. Bu tarz oyunlarının hastasıyım gerçekten. Videolardan izlediğim kadarıyla bence Pirates of the Burning Sea'nın melee combatı olmamış ama sea combat harika. Arkadaşım kısıtlamalar var oynanmaz demişti. Ama burdaki yorumları okudum. Şimdi indiriyorum bakalım.

Bu oyun sea combat bakımından hibir oyunla karşılaştırılamaz.Denizde rüzgarın açısına göre hızınızı ayarlayarak ilerliyorsunuz.Gemini içinde karakterinizi ve mürettebatı görebilirsiniz.Düşmen geminin aldığı zarar arttığında borda dediğimiz olayı yani düşman gemiye mürettebat çıkartma olayını yapabilirsiniz ki bununla birlikte karşı gemiye geçip melee combat şeklinde düşman mürettebatla kapışıyorsunuz.Sea combatlar bu yüzden biraz uzun sürüyor ama inanılmaz zevkli ve biraz el becerisi istiyor.Geminin kontrolü biraz zor ve hem rüzgar yönünü ayarlamak lazım hemde hızı düzgün ayarlamak lazım.Hızı alamayıp karşı gemie çarparsak şiddete göre çok kötü şeyler olabilir.Bu yüzden gemimi kaybetmiş adamım .

Sorma borda olayına hastayım gerçekten. Voyage da bazen çakallık yapıp "ayıptır söylemesi" düşük levelli bir gemi alıp, yüksek levelların genelde düşman guildlerin bana pk yapması çalışıyordum. Adam yüksek levelliyle gemimi darmaduman ediyordu ama fazla loot almak için bana borda atıyordu, melee levelimin hayvaniliğini bilemeden Sonrası malum kendi başıma tüm tayfasıyla birlikte adamı kesiyordum. PK kestiğim için üzerinde ve gemisindeki tüm itemleri lootlayabiliyordum. Adamın düştüğü ruh halini valla bilemiycem. Ama en komik noktası adamın güçlü gemisiyle bana borda attığı için, kendi attığı kancaları kesip gemileri ayırmaya çabalaması oluyordu
    Bu da böyle bir anım. Tabi POTC daki sistemi bilmiyorum biraz bilgi verirseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 24 Ocak 2011; 1:21:56 >

• Oyunu kurdum karakter yavaş çekimde koşuyor ve kamera atlamaları oluyor birden dönüş ileri gidiş gibi , iyi bir sistemim var hatta grafikleri dibe çektim. 8 mb internet mevcut sorun nedir çözemedim ,fikri olan var mı arkadaşlar?
  • Ekran kartı driverını güncelle belki sorunun hallolur.
  • Konuyu hortlamak gibi olucak fakat ben bu oyunu ilk çıktığında , kutusunu ücretli olarak almıştım.
    Sonra aylık ödeyemediğim için bırakmıştım.

Tam da satmayı düşünürken bedava olmuş.
    Eee, benim suçum ne ?
  • Vay be, adamlar beni premium member yapmışlar :D Gel de oynama :D
  • Ben döndüm oyuna fakat Türk bulamadım
  • Sizce oyun nasıl?
    Bir arkadaşım bana hiç değmez güzel değil demişti,ben deniz oyunalrını severim,sizce oyundan alınan tat nasıl?
    Klasik bir soru oldu ama...
  • Şuan denizde geçen oyunlar arasında bana göre oynamaya en değer oyun.Herşey dengeli.Voyage Century'deki gibi filan saçma sapan kore oyunlarından fırlama silahlar yok.Gemi yönlendirmeleri çok gerçekçi.Pvp inanılmaz zevkli.Arada gelen missonlar var hikaye üzerinden ilerlediğim onlar baya oyuna tat katıyor.Müzikleri çok güzel.Grafikler gayet iyi.O ortamı gerçekten güzel yansıtmışlar oyuna.Kısıtlama desen sonradan f2p olan oyunlara göre gayet az bir kısıtlama mevcut.En önemlisi herkezden farklı tamamen kendine özgü bir gemi tasarlayabilme imkanın var.Bana sorarsan bi dene pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Şuan denizde geçen oyunlar arasında bana göre oynamaya en değer oyun.Herşey dengeli.Voyage Century'deki gibi filan saçma sapan kore oyunlarından fırlama silahlar yok.Gemi yönlendirmeleri çok gerçekçi.Pvp inanılmaz zevkli.Arada gelen missonlar var hikaye üzerinden ilerlediğim onlar baya oyuna tat katıyor.Müzikleri çok güzel.Grafikler gayet iyi.O ortamı gerçekten güzel yansıtmışlar oyuna.Kısıtlama desen sonradan f2p olan oyunlara göre gayet az bir kısıtlama mevcut.En önemlisi herkezden farklı tamamen kendine özgü bir gemi tasarlayabilme imkanın var.Bana sorarsan bi dene pişman olmazsın.

Hocam sen oynuyomusun ?

Birde Darkwolf oyunda Türk bulamazsın diyebilirim ben oynuyorum oyniyacaksan bana ulaş oyunda ortam süper kesinlikle denemeye değer bir oyun o arkadaşın büyük ihtimalle 50 lvl olamamış 15-20. lvlinde sıkılmıştır.Bu oyun biraz emek isteyen bir oyun onu soyleyeyim fakat Yazuach yazdığı her şeye katırlıyorum.

• Şuan WoW oynuyorum.Bıraktım.Ama f2p oyun arayanlar için kesinlikle ideal.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.