Evet beyler, denizcilik. kaptan olucam herhalde bu okula giden var mı? bostancı-tuzla yapıcam
up
Okul hakkında bilgim yok. Ama Tuzla çok fazla ilginç tiplerle doldu. Yani ezilebilecek bir tipsen hiç gelme Tuzla'ya. İlginç tip dediğim serseriler. Dediğin lise Tuzla'da mı yoksa Aydınlı tarafında mı?
quote:
Orijinalden alıntı: AdaminTeki
Okul hakkında bilgim yok. Ama Tuzla çok fazla ilginç tiplerle doldu. Yani ezilebilecek bir tipsen hiç gelme Tuzla'ya. İlginç tip dediğim serseriler. Dediğin lise Tuzla'da mı yoksa Aydınlı tarafında mı?
hiç bi bilgim yok, google map'den baktım. tersanlere yakın sanırım. ezilecek bi tip değilim, teke tekte alırım bıçaksız ama çok kişi gelirse bilemem tabi.
Evet tersanelere yakın olması lazım. Kavga ile alakalı değil ama sürekli sataşanlar olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: AdaminTeki
Evet tersanelere yakın olması lazım. Kavga ile alakalı değil ama sürekli sataşanlar olacaktır.
kaçacağız artık, kimseyi tanımadığım yer zaten.. arkadaşa söyledim bi kaç arkadaşı varmış orada, adını unuttum. gfb'den bi arkadaşmış. bakalım çevre edineceğiz artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme