Şimdi Ara

# PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar devam zorunluluğu var mı acaba?
  • birkaç sorum olacak arkadaşlar hatta abilerim sonuçta benden büyüksünüz ünide olduğunuza göre :)
    lise 4 teyim ve piri reis gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği bölümünü düşünüyorum ancak ücretler burs kesilmesi ve üniversite hakkında pek bilgim yok internetten araştırdım biraz ama çok birşey bulamadım içinde olanlardan öğrenmek elbette daha faydalı ve doğru olacaktır :)

burs kesilmesi gibi bi durum varmı ve hangi koşullarda kesiliyor?
    yıllık burslu ve tam ücretli durumlarda ücretler ne kadar?
    üniversite ortamı olsun bulunduğu yer olsun eğitim olsun memnun musunuz tavsiye eder misiniz?

ilgilenir de yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Merhaba arkadaşlar bende tuzlada oturuyorum piri reis hemen evimin burada gemi inşaatı bölümünün malesef 2 yıllığını %50 olarak tutturabildim malum ticaret meslek lisesi çıkışlı olunca. Neyse bu bölümü bitirip 4 yıllığa tamamlamanın nasıl bir zorluğu var ve okul dışında olan etkinlikler nelerdir ?

2 yıl okuyacaksın, dgs ile geçiş yapıp irregular öğrenci olacaksın, geçiş yapabilmende bir muallak, okul kendi öğrencilerine ne kadar konteyjan açacak belli, değil. bu okulda irregular olmak tam bir felaket. 2 yıllıklar ingilizce sınavından 50 almalılar 4 yıllıklar 60 almak zorundalar, geçiş yapacaksan sınavdan direk 60 alman gerekiyor. ben bu üniversitenin kendi 2 yıllık dersni bile saymayacagından eminim. myo ile normal fakülte ayrıdır çünkü. iyi düşün taşın. okul örneğin 2014 girişlilere yemeği, kitabı bedava deyip paralı yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

arkadaşlar devam zorunluluğu var mı acaba?

Evet hazırlıkta 135 saat herkes için

Bölümde denizulaştırma için STCW dersleri %100 digerleri %70 devam zorunlulugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Merhaba arkadaşlar bende tuzlada oturuyorum piri reis hemen evimin burada gemi inşaatı bölümünün malesef 2 yıllığını %50 olarak tutturabildim malum ticaret meslek lisesi çıkışlı olunca. Neyse bu bölümü bitirip 4 yıllığa tamamlamanın nasıl bir zorluğu var ve okul dışında olan etkinlikler nelerdir ?

2 yıl okuyacaksın, dgs ile geçiş yapıp irregular öğrenci olacaksın, geçiş yapabilmende bir muallak, okul kendi öğrencilerine ne kadar konteyjan açacak belli, değil. bu okulda irregular olmak tam bir felaket. 2 yıllıklar ingilizce sınavından 50 almalılar 4 yıllıklar 60 almak zorundalar, geçiş yapacaksan sınavdan direk 60 alman gerekiyor. ben bu üniversitenin kendi 2 yıllık dersni bile saymayacagından eminim. myo ile normal fakülte ayrıdır çünkü. iyi düşün taşın. okul örneğin 2014 girişlilere yemeği, kitabı bedava deyip paralı yaptılar.

Arkadaşın söylediklerine katılıyorum bende o yemeği paralı kitabı paralı olan mağdur öğrencilerden biriyim :) Okul diğer okullardan gelen DGS öğrencilerinin 10-12 dersini ek olarak saymadı ve bahanesi ben dün gece uyuyamadım artık bu okulda kaliteli egitim vermek istiyorum sizin derslerinizi saymıyorum diyerek saymadı

• O yazıyıda silmeyin aq yazık araştıranlar yararlansınlar sakın oğlum bak yazmayın töbeler olsun nerden yazdıysam siktiğimin üniversitesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirireisineaq

Üniversite Sınavına Üniversitede Kız Bulurum Diye arka Sıralarda Türev İntegral Çözen Hardcore Abaza.

Yokmu Bu Sene Yerleşen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.