Arkadaşlar eskiden "Mercedes Benz Truck Racing" diye bir oyun oynardım. Çok zevkli idi.bunun gibi yeni bir oyun var mı? teşekkürler....
rfactor warsa ona yeni truck series diye mod war ama rfactor oyunu sende varsa
oyunu almak için soruyorum zaten, kamyon yarışı var ise alacağım.nasil bu oyun iyi mi? adı "rfactor" dimi? bir araştırayım..
GTR 2 ye mod olarak vardı ama nasıldır bilemem.
colin mcrae dirt'te kamyon varda asfalta çıkıyo mu bilmiyorum ?
Evet bi oyun var (hard truck) tavsiye ederim.
Oyunun amacı yük taşımak görev yapmak yarış yerine bu tür oyunlar daha zevkli olur.
teşekkürler arkadaslar; ben pistte yarış istiyorum, GTR 2 ye de bakacağım saolun.
gtr 2 deki truck modu pek zevk verecek bi mod değil malesef.130 km civarında bir hızı var araçların,virajlarda 60 a falan düşmezsen dümdüz gidiyor,birçok kamera açısı zayıf ayarlanmış,motor sesi kötü.velhasıl pekte zevk verecek bişey değil malesef
toca race driver 3 te pistte kamyon yarışları var...Zevkli oluyor deneyebilrsiniz...Ayrıca hasar modellemesi falan hgarika bir oyun...
colin mcrae dirt var onda kamyona benzer araçlar normal araçlar ve bir adet otobüs var....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme