Şimdi Ara

pitbull köpeği sizce tehlikeli mi değil mi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
14.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pitbull tehlikelidir.. yetiştirilmesi dahi yasaklanmlaı..
    eğiimle falanda alakalı ..ama su gercek bu hayvanın genetiğinde bile saldırgalık var...
    coluğu cocuğu olupta pitbull besleyene
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

PİTBULL BESLİYORUM ARKADAŞIM ? VAR MI ?

konusma tarzindan belli

kim bilir kopegi niye aldin ? onun saldigi korkudan tatmin oluyorsun, kaldirimda yururken millet kacisiyor sana bos alan kaliyor diye boburleniyorsun degil mi ? merak etme bir gun birileri cikip karsina bir sopayla o kopegin kirilmadik kemigini birakmaz, hele hele seni saglam bir sekilde pataklamadan hic birakmaz

SANANE NEDEN ALDIGMDAN HESAP MI VERİCEM ? SEN SORUNLUSUNARKADASIM TEDAVİ OLMAN LAZIM. AİLENE SABIR DİLİYORUM

bende senin gibi gosteris meraklisi insanlarin bir an once rehabilitasyondan gecmelerini diliyorum

İÇİNDEKİ EZİKLİĞİ DIŞA VURMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 14 Kasım 2010; 12:34:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WinnerTR

quote:

kendi soylediklerini bile mantikli bulamiyorsun karsindakine saldiriyorsun ama yemezler

o havani birde sevicekmiyim ? etrafimda yeteri kadar var merak etme maalesef evler bahceli olmadigi icin millet apartmanda bakiyor kopege bizde bir sey yapamiyoruz

ha bu arada isirdimi agzi kitleniyor dedim ya buyur sana direk video ile ispatliyayim

pitbull besliyenlerin cogunu goruyoruz

1.cisi herifler ya ruh hastasi psikopattir 2. side eziktir icindeki ezikligi bastirmak icin kopekleri kullaniyor delikanli gibi cikip desen pitbull um var diye

Kardeş psikolojimi bozdun çocuk nasıl bağırıyor bıraak diye...

valla kardes kusura bakma koymiyacaktim ama yukarida ki isirdimi birakmaz agzi kitlenmez atma diyince videoyu koyup ispatladim yoksa bu hayvanla ilgili resim bile koymazdim

• Yorumları okumadım ancak benim gibi yazan biri vardır sahibine bağlı, siz pitbull u insanlara yakın bir şekilde eğitirseniz saldırgan olmaz. Ama gidipte onu sürekli kapıştırırsanız canavara dönüşür bu her hayvanda geçerli.
  • quote:

quote:

quote:

kendi soylediklerini bile mantikli bulamiyorsun karsindakine saldiriyorsun ama yemezler

o havani birde sevicekmiyim ? etrafimda yeteri kadar var merak etme maalesef evler bahceli olmadigi icin millet apartmanda bakiyor kopege bizde bir sey yapamiyoruz

ha bu arada isirdimi agzi kitleniyor dedim ya buyur sana direk video ile ispatliyayim

pitbull besliyenlerin cogunu goruyoruz

1.cisi herifler ya ruh hastasi psikopattir 2. side eziktir icindeki ezikligi bastirmak icin kopekleri kullaniyor delikanli gibi cikip desen pitbull um var diye

Kardeş psikolojimi bozdun çocuk nasıl bağırıyor bıraak diye...

valla kardes kusura bakma koymiyacaktim ama yukarida ki isirdimi birakmaz agzi kitlenmez atma diyince videoyu koyup ispatladim yoksa bu hayvanla ilgili resim bile koymazdim

HAYVANLARI SALDIRTMAK İÇİN EĞİTENLERİN SIRF BİRİLERİNİ KORKUTMAK İÇİN BESLEYENLERİN ALLAH BİN BELASINI VERİR İNŞALLAH !!! İNŞALLAH ONLARIN KAFALARINI DA PİTBULL BÖYLE KOPARTIR !!!

• şeytan diyor git al sniper eline çık dama geçen tüm pitbulları indir...
  • herifin teki pitbull a celik tasma iki tane de celik zinciri takmis daracik kaldirimda yuruyor tasmaya asilmis sahibini cekistiriyor dilini cikartmis hirlaya hirlaya ilerliyor millet ya karsi kaldirima geciyor yada kaldirimin kiyisindan kosesinden ilerliyor bayanlar cocuklar korkuyor e elinize ne geciyor ? kopeginizin saldigi korkudan kendinizi tatmin mi ediyorsunuz ? tatmin olmak istiyorsan tak beline bir silah birak pitbull u aslandan kaplandan cok korku salar

birde kaldirimda ilerlerken iki ayagini kaldirip sana dogru saldirmaya isirmaya calismiyor mu ? yemin ediyorum silahim olsa cikartip butun mermileri bosaltacam beynine
  • yazık ya cahilsiniz başka bişey değil ben ne insandan daha vahşi nede daha nankör bi yaratık görmedim
  • bu köpek türü piyasada çok arttı yakında ölüler yada ağır yaralanma olayları olursa şaşırmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

yazık ya cahilsiniz başka bişey değil ben ne insandan daha vahşi nede daha nankör bi yaratık görmedim

İnsan vahşi diyorsunuz ancak Pitbull bir silah olarak kullanılıyor ve ben buna karşıyım O Köpeği silah olarak kullananların beynine 500 mermiyi bosaltmak istiyorum

• pitbull u yakından görmedikçe anlatmak imkansız.
    çeşme'de arkadaşımın bahçeli evinde görmüştüm. karanlık kocaman bir bodrum odasına koca bir demire bağlamışlar. kapı da sıkıca sürgü kilitli.
    dışarı çıkardı v dehşete kapıldım. arkadaşım iri yapılı birisi olmasa resmen sürükleyip götürecek. devamlı sağa sola çekiştiriyor. Cılız birisi asla hakim olamaz. zaten dolaştırmaya çıktığında kedi filan görse çoğu zaman hakim olamıyormuş ve kedi parçalamadan döndüğümüz az olur diyor.
    hayvanın nefes alışı bile farklı. içeride bağlı duran hayvan sanki 100 km durmadan koşu yapmış gibi nefes nefese, kimin bilmem neresine edeyim gibilerinden bakıyor, titriyor. Kan hatları farklı bu hayvaların. hayvan demek bile yanlış.
    asla beslemem ve besleyenlere karşıyım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

yazık ya cahilsiniz başka bişey değil ben ne insandan daha vahşi nede daha nankör bi yaratık görmedim

İnsan vahşi diyorsunuz ancak Pitbull bir silah olarak kullanılıyor ve ben buna karşıyım O Köpeği silah olarak kullananların beynine 500 mermiyi bosaltmak istiyorum

benim demek istediğim şeyde bu zaten bi hayvanı vahşi yapanda uysal yapanda sahibidir sana katılıyorum

• Pitbull alan insan öküzdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

pitbull u yakından görmedikçe anlatmak imkansız.
    çeşme'de arkadaşımın bahçeli evinde görmüştüm. karanlık kocaman bir bodrum odasına koca bir demire bağlamışlar. kapı da sıkıca sürgü kilitli.
    dışarı çıkardı v dehşete kapıldım. arkadaşım iri yapılı birisi olmasa resmen sürükleyip götürecek. devamlı sağa sola çekiştiriyor. Cılız birisi asla hakim olamaz. zaten dolaştırmaya çıktığında kedi filan görse çoğu zaman hakim olamıyormuş ve kedi parçalamadan döndüğümüz az olur diyor.
    hayvanın nefes alışı bile farklı. içeride bağlı duran hayvan sanki 100 km durmadan koşu yapmış gibi nefes nefese, kimin bilmem neresine edeyim gibilerinden bakıyor, titriyor. Kan hatları farklı bu hayvaların. hayvan demek bile yanlış.
    asla beslemem ve besleyenlere karşıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRd92

bu köpeği besleyenler köpek kadar değeri yok...

bu lafı söyleyenin de kuş kadar aklı yok.

• MADEM ORTALIĞA KORKU SALMAK İSTİYORSANIZ KANGAL ALIN... KANGAL ALDIRIN..KANGAL HER TÜRLÜ ALIR

pitbull köpeği sizce tehlikeli mi değil mi.
  • Kangal alır.
  • http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Beyza_yi_Pitbull_parcaladi.htm?ArticleID=33124

http://www.tumgazeteler.com/?a=4246266

pitbullar eğer iyi yetiştirilirse tehlikeli olmaz ama şu da var pitbullar birşeye taktılarmı onu durduramassınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

MADEM ORTALIĞA KORKU SALMAK İSTİYORSANIZ KANGAL ALIN... KANGAL ALDIRIN..KANGAL HER TÜRLÜ ALIR

pitbull köpeği sizce tehlikeli mi değil mi.

kangal onune gelene saldirmiyor arsasina girmedigin surece ortalikta artislik yapmadigin surece kangal hic sesini cikarmaz akilli kopektir
  • @jokerwill bu yukarda defalarca söylenmiş düzgün eğittiğin sürece pitbull saldırgan değildir sırf millete hava yapcam diye alırsan ona buna saldırtırsan tabiki piskopat olur köpek.bu olayların tamamı hava atmak için pitbull alan insanlar yüzünden oluyor.eğitmeyi bilen kişiler olsa böyle tek olay yaşanmaz.

@lord92 sende jokerwillden destek alıp karalama hayvanları sürekli asıl ben bi sniper alıp seni öldürmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.