Şimdi Ara

pİtOnNnNnNnNn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ztn Ben Onlem Alıyorum Pesimde Lamerler Dhye Elveda Ediyorum Ozaman Bakalım Neler Olucak Mucoda Geliyor DostDeli Geldi Ztn Site Adını Sonra Soylicem Uğraşmaktan Bıkmadi Lamerler ...
  • Arkadaslar Gerekirse az Bi Zaman Sonra kendi Sitemize gecis yapacagız

Aracılık İcin en Güvenlileri Sececegiz Gerekli Kişileri Gerekli Konularda Yetkili Yapacagız Bu Ay 2 Tane arabanın Benim Yurt Parası Okul harc Parası 2.ögretim Oldugumdan baya Bi Fazla 364 ^^ TL Bunlar Olmasaydı Suan da Acmıstım Neyse Gün Gelir Devam Döner Buluruz Yolumuzu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Arkadaslar Gerekirse az Bi Zaman Sonra kendi Sitemize gecis yapacagız

Aracılık İcin en Güvenlileri Sececegiz Gerekli Kişileri Gerekli Konularda Yetkili Yapacagız Bu Ay 2 Tane arabanın Benim Yurt Parası Okul harc Parası 2.ögretim Oldugumdan baya Bi Fazla 364 ^^ TL Bunlar Olmasaydı Suan da Acmıstım Neyse Gün Gelir Devam Döner Buluruz Yolumuzu

hertürlü arkandayım süleymanım
  • DH artık eski DH değil, beni üzen nokta bu . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

DH artık eski DH değil, beni üzen nokta bu . . .

+1 ... eskisi kdr güvenle rahat iş yapamaz olduk
  • Yakında Birakıyorum Ve Arkadaşlarda Birakabilir ...
  • KaRdeS xxnapolyonxx bu adamla takas edcektık muhtemelen beni o dolandırdıpLs
  • Olabilir Benden Özür Dilemen Gerekir Demi ?
  • benle ilgili bi konu atılmıs ortaya onu geçtim joseph in werdiği msn benide ekledi ve msn şifremide aldı ALLAH kahretsin ya :S
  • eklemek isterim benm zVzFORCE irisdeki gitti Extraloob a konu acmıslar bile zvzforce adlı dh ve extradaki kişiye güvenmeyin lütfen benm sadece burada xnapolyonx dir
  • Bilemicem O Sizin Sorununuz Sen Yaptın ßence
  • ßenmi dalga geçmeyin yaa msn im gitti diorm ama binboa@silkroad.com adlı msn adrsini ekleyin lütfen üstümdeki lekeyi nasıl atıcam bilmiorm ben yapmadım diiorm werdiğim msndeki adam akşam odinde 66 lv blader satılır die yazmıs tel nosunu wericem telin şarjı bitmiş tel nosuna kadar aldım suclu odur BANA ARTq sEN suclusun demeyin Konuyu gören birisi bizi kekledi yanlız ALLAH büyük.
  • Piton oncelıkle senden ozur dilerim....

.Kusura bakma benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapar diye dusunuyorum cunku takasa aracı olan msn
    pitt0ns@donanimhaber.com

O anlık sinirle sana kızdım
    Kusura bakma ayrıca o xxnapolyonxx de kendini birşey sanmasın onu allaha havale ediorum allahb bilior yha ben birşey yapmadım bir oyun için char çalanlardan utanıyorum ya başka birşey degil utanıyorum onlarla aynı keseye koyulmaktan utanıyorum cunku o adamda ben insanım diyor bende aynı şeyi soyluyorum onun ne oldugunu bilmiyorum AMA İNSAN OLDUGUNA İNANMIYORUM ......İNSAN OLSA BİLE MUSLUMAN OLDUGUNA İNANMIYORUM CUNKU ALLAH KORKUSU OLAN BİR İNSAN 40 YTLLİK BİR CHAR İÇİN KUL HAKKI YEMEZ ! SADECE BİR OYUN BU GUNUMUZDE ANLIK ZEVK VE TİCARET AMACIYLA KULLANILIYOR
    AMA BU ADAM HİÇ KURAN - I KERİM OKUMAMIŞ GALİBA BAŞLICA TEMEL GUNAHLARDAN BİRİ OLAN HIRSIZLIGI BU KADAR KOLAY BİR ŞEY İÇİN YAPABILIYORSA TABİ BU SOYLEDIKLERIM İNSAN OLANLARI İLGİLENDİRİR O ADAM BEN İNSANIM DİYEMİYORSA HİÇ OKUMASIN BİLE BU YAZDIKLARIMI
    Cunku insan olan birisinin vicdanıda oLur dimi :=)

• ben yapmadım diormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    yapsam neden bu yüzle buraya gelim msn adresim ve zvzforcem gitti diorm anlamıormusn benm derdim bşımdan Aşkın İftira atmayada nede meyillisiniz piton a pm den msj atamıon mu acmıssın konuyu bkan biriside 2 çarıda yürüttü ALLAH kaahretsin ya LEKE atıorsunuz hemen ..... Ne bicim forum olmus burası her türlü insan war

• Beni Karıştırmayın Ne Yaparsanız Yapın Biraktım Aracılık Yapmıyorum Artık Muco'da Yapmaz Bu Saatten Sonra Mekani Değiştircez
  • PiTon kardeş snn hakiki msn yi ekledim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Beni Karıştırmayın Ne Yaparsanız Yapın Biraktım Aracılık Yapmıyorum Artık Muco'da Yapmaz Bu Saatten Sonra Mekani Değiştircez

giderken bir zahmet benide çağırın.. hergün 9 da mesai başlıyor 9da mesai bitiyor.. 12 saat pc başındayım bu forumdanda sıkıldım.. bir zahmet site kurunca vbulletin yapında 12 saat günlük online olayım razıyım
  • cok bebe doldu forum en eski üyelerdenim gittikce iyi olcagına gittikce düştü bu forum'da ilk üye oldugumda charı kasmayı bırakıp dh konularına bakıodm ama artık bakmak bile midemi bulandırıo o kadar vaktim varken
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.