Şimdi Ara

pivot animasyonları buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
19
Favori
203.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: siber_batu

bana yorum yokmu??? ya bad blood o efekti nasıl verion adamın arkasında oluo ya hızlı gitti masasına gelen yapamadım gitti :D

Güzel olmuş güzel:D

• Eveeet taze taze çıtır çıtır yeni bi animasyonla karşınızdaim bu da en sonuncunun devamı artık böle sürer

siber o efect çok kolay sadece düz bi çubuk yapıcan create figure den sonra da onlardan bika tane ekliyim adamın arkasına koyucan bukara yani

• saol zorla yorum boyle oluomus demek hhmm ok saol bad blood deniyim :D bu arada güzel olmus :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber_batu -- 26 Temmuz 2008; 17:29:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

quote:

Orjinalden alıntı: Laxori

beyler adamı yuruturken falan durduk yere iz bırakıyo onu nasıl yok edıyoruz ?

o iz senin yaptığın önceki hareketi gösterir normal animasyonda gözükmez

onu kastetmedım ama saol hallettım.
  • quote:

quote:

quote:

sen şeyi mid diyodun resmi foruma koyunca arkasından çıkan izleri mi diyodun ilk animasyonda çıkmıştı bende de
  • bu biraz hızlı ve izli oldu ama :D :

not:sayfayı kucuk kullaıyorum(1280-1000) kılıclar havada asılı kalmaıs gibi gozukuo ama o sayfanın sonu bende kalanı yok ondan oraya saplanıolar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen şeyi mid diyodun resmi foruma koyunca arkasından çıkan izleri mi diyodun ilk animasyonda çıkmıştı bende de

evet onu kastettım

• siber batu son animasyondaki geri takla atıp yerdeki kılıcı alma hareketini çok sevdim
  • saol cok ugrastırdı biraz basta cok abuk olmustu sonra duzelttim ama senin animsynlarla yarısamaz süper oluo seninkiler :D
  • sağolasın
  • asıl sen sağol
  • Ya beyler animasyonu tamamladım da gif olarak nasıl kaydedeceğiz onu bulamadm. söylermisinz ?
  • bu benim ilk çalışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _R4MM5TE1N_ -- 28 Temmuz 2008; 15:43:57 >
  • bu da yenisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoomsDay!

Ya beyler animasyonu tamamladım da gif olarak nasıl kaydedeceğiz onu bulamadm. söylermisinz ?

save animation dedikten sonra aşağıda bir tane menü olacak ordan .gif uzantılı olanı seç
  • ynlız dosyayı bulmak icin(vistada) o klasıre girip uyumluluk dosyalarnına tıklamanız gerekiyor yoksa gorunuo(vistada)
  • bende bir tane yaptım.

• pfff
    şu hazır kılıçlar çıktı mertlik bozuldueskiden yoktular.Çizgilerden at yapmak için g*tümü yırtardım.Hedef bulda at olduğunu görünce çıldırmıştım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 29 Temmuz 2008; 2:05:19 >
  • eheheheh yazık olmus :D
    buda benden ;)
  • Züpper Adam

şu anda 2. partiyi yapıyprum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.