Şimdi Ara

Pixel 4 baseband problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, birinden ikinci el pixel 4 xl aldım geçenlerde, trde satılmadığı için imei atılarak açtırdım telefonu. 2 gün geçti kamerası açılmamaya başladı telefonun. Sonra ben de kendim çözmek için imei nasıl yedeklerim falan baktım, işlemleri yaptım salak gibi telefonu sıfırladım. İmei atılan telefonlar sıfırlanınca galiba işletim sistemi problem çıkarıyor, işte siyah ekran vermeler, internete bağlanmamalar, hiçbir uygulamanın açılmaması falan, telefon kullanılamaz hale geldi. Yedeklediğim imei yüklemeyi de beceremedim. Yaptırdığım telefoncuya geri verdim işte düzeltsin diye, 2 gün sonra 500 liraya gelin alın dedi. Ben de işte benim yüzümden olan bir problem değil şu an param yok öğrenciyim falan deyip 200 liram var dedim. Sinir bozucu biraz, neyse, önce cevap vermedi ardından aradığımda donanımsal bir problem var gibi bakıyoruz dedi. 2 gün bekletti, bugün kounştuğumda basebandı bozulmuş istanbuldan parça bekliyorum falan dedi, bu basebanda baktım sadece iphonelarda olan bir şey gibi görünüyor, dedim bana parça geleceğinden falan bahsetmediniz, işte 200 liram var dedin ya ayarlıyorum dedi. Bilmiyorum telefon elden gitti gibi geliyor geri mi almalıyım baseband olayı doğru mu bilgim olmadığı için kararsız kaldım, yardım ederseniz şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.