Şimdi Ara

Pixelverse Bilinmesi Gerekenler: Oyun Oynayın, Puan Kazanın ve Airdrop Ödülleri Toplayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda popüler olan ve bir çok kişinin puan toplamak için birbiriyle yarıştığı Airdrop Botununun inceliklerini anlatacağım.

Aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz. Şimdi başlayalım;

Birinci Adım: Oyuna(Telegram Botuna) kayıt (giriş) olduktan sonra bir pet(avatar) sahibi oluyorsunuz. Bu avatar genellikle giriş seviyesi olduğu için bununla oyun kazanma imkanız çok fazla değil.

İkinici Adım: 24 saatte bir yeni pet alma imkanı var. Aldığınız petler arasında "Black Puma" çıkarsa yılmadan tüm puanlarınızı seviye yükseltmeye harcayın. Savaşlarda Black Puma çok değerli ve iyi savaş kazandırıyor.

Üçüncü Adım: Diğer avatarları yükseltebilirsiniz. Avatarların seviyeleri ne kadar yüksekse o kadar çok günlük gelir kazanırsınız.

Dördüncü ve En Önemli Adım: Tek Telegram hesabınızı birden fazla telefon, tablette kullanarak savaşlara katılın (Biz 8 telefon ile 6 günde 1 Milyar Puan topladık).

Beşinci Adım: Günlük kombolarda süreklilik sağlayın. Bu kombolar ilk başlarda düşük puanlar veriyor. Ancak istikrar arttıkça verilen puanlar artıyor. Ayrıca hesap seviyesi yükseltmek için en az 1 referansa ihtiyacınız var. Referans linkinizi aşağıda yorumlara ekleyin.

Buda benim referans linkim: 1 Referansa ihtiyacım olduğu için paylaşıyorum.

Ayrıca bir çok kişi bundan bahsetmez veya unutur. Pixelverse Dashboard sayfası var. Buradaki yapabileceğiniz görevleri yapın. Avatarları alın ve her gün hem besleyin hem de seviye atlatın. Telegram botunda Fi toplanıyor burada ise PIX toplanıyor. Ve ikisini birleşimden coin oluşuyor.

Kayıt olduktan sonra profil sekmesinden telegram hesabınızı bağlamayı unutmayın.

Kayıt Linki:

dashboard.pixelverse.xyz
    Pixelverse | Dashboard
    https://dashboard.pixelverse.xyz/?ref=ppahnlmmnn&v=ppahnlmmnn77297

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekmod2016 -- 8 Temmuz 2024; 15:54:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.