Şimdi Ara

PİYANO ÖĞRENİRKEN HANGİ KİTAPLAR KULLANILMALI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay önce piyano dersleri almaya başladım.Çocukluğumdan beri Keman çaldığım için alışmak hiç müzik tecrübesi olmayan birine göre daha kolay oldu.Kemana başlamadan önce de 1 sene piyanoya gidip bırakmıştım.Her neyse.Yeni piyano aldığım için bu 6 aylık süreçte hocanın çaldırdığı şarkıları kurstaki piyanoda haftada bir kez 1 saatlik çalmak dışında maalesef pek bir alıştırma yapmadım ama yine de hızlı gittiğimi düşünüyorum.Çocuklara özel bir piyano kitabını(ince) bitirdik daha sonra basit şarkılara başlattı hoca beni.Bu kitabı bitirdikten sonra 4 şarkı öğrendim sadece.Yaşın da öğrenmede önemli olduğunu düşünenler var bu yüzden yaşımı da belirteyim, 17 yaşındayım.Teknik olarak çoğu şeyi hocanın bana göstermediğini düşünüyorum, daha çok klasikleri sevdiğim için bütün teknikleri ve olması gereken her şeyi en başından küçük bir çocuk gibi öğrenmek istiyorum.Yeni piyano aldığım için evde yapabileceğim bütün alıştırmaları, yapmam gereken her şeyi yapmak istiyorum.Piyano eğitimi hakkında bileğisin olan varsa yapabileceğim alıştırmalar, üstünden gideceğim metodlar ve almam gereken kitaplar hakkında Bilgi almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parmakların alıştıktan ve notaları kavradıktan sonra beyer metoduna geç vakit kaybetmeden

• therc T kullanıcısına yanıt
    Alıştım ve kavradım hatta şuan hoca beni seviyemden çok daha yüksek olan chopin opus 64 no2 ye geçirdi ama hala hiç metod kitabı alıp çalışmadım, alıp ekstradan çalışmaya başlayayım o zaman.Çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.