Şimdi Ara

piyano seçimi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clp 430 u kursta kullanıyoruz daha 14 aylık bir öğrenciyim bana sorarsan sesi olsun,tuş hissiyatı olsun beni tatmin ediyor, kurstaki bazı arkadaşlar evlerindeki duvar tipi akustik piyanolara göre clp 430 un tuşlarının daha ağır olduğunu söylüyorlar ama elim hiç akustik piyanoya değmediği için bilemiyorum.
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Kurs eğitimi nasıl merak ettim? 14 ayda neler çalıştınız ve çalışıyorsunuz? Bu arada enstruman satan dükkanlara gidip, kovulana kadar akustik piyanoları (tabi bir ev fiyatı olan kuyruklu steinwayler falan hariç) umarsızca çalıp deneyebilirsiniz Hatta zuhal müzikte kuyruklu steinwayide gidip çaldım, kimse bişe demedi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Kurs eğitimi nasıl merak ettim? 14 ayda neler çalıştınız ve çalışıyorsunuz? Bu arada enstruman satan dükkanlara gidip, kovulana kadar akustik piyanoları (tabi bir ev fiyatı olan kuyruklu steinwayler falan hariç) umarsızca çalıp deneyebilirsiniz Hatta zuhal müzikte kuyruklu steinwayide gidip çaldım, kimse bişe demedi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 10 Ocak 2015; 16:35:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Bende o kitapları soruyorum, czerny, hanon mu, vs mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Bende o kitapları soruyorum, czerny, hanon mu, vs mi? :)

haaa :D
    Beyer op. 101 ile piyano albümü var gül çimen ve nevhiz ercan'ın.Onun dışında czerny den çalan da var.Dediğim gibi herkesin seviyesi oldukça farklı.
  • Linkteki piyanoları öneririm.

www.do-re.com.tr/piyanolar-1
  • Arkadaşlar 4000 tl civarı bütçe ile alableceğim digital piyano tavsiye edebileek var mı?
  • kawai cn 25 veya cn 34
    modelleri hakkında bilgi verebilecek var mı?
    tuş takımları fildişi kaplama yeterli midir? yoksa tamamıyla fildişi mi olmalıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.